Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yarının hediyesi mi var kız bende şimd sipariş giridm 156 tl lik
evet cnm var bu arada hoşgeldin bol satışlar
krem geliyo yarın girenlere..

ilk siparişimde 145 tl siparişi geçtim sanıyorum

bana gelişlerini bilmediğim için öyle diyorum alsanaalsanasmile

katalog fiyatlarıyla 300 tl oldu işte arada da o kadar fark olmaz zaten

canım geliş şöyle hesaplanıyor ürünün kat. fiyatını çarp 750 ile sonuç gelişdir.. bu arada hoşgeldin bol satışlar

ayyy ben 103 lük grdim şimdiii k6 dan 2.siparişimi limit vardıya 140 diye unutmuşum nese kalsın hediyesi avona
clearımı tamamladım 9 tane daha grdim
çantam geliyorrrr zemuszemus

bu arada gamzecim imdadıma yetiştin tşkr ederim

takım öncüsü arkadaşa daha da sinir olmaya başladım

hiçbirşey bilmiyorum gerçekten

ne kadar kar yapılıyor ne kadara satılıyor ???

gerçi herkes geliş fiyatından istiyor ben nasıl kar yapacaksam :ecrin_bebek:

rica ederim ablacım,ne mutlu yardımcı olabildiysem.. çantayı sen de beğenirsin umarım,güle güle kullan. zemuszemus

Nasıl alıştırırsan öyle gider canım tabi senin bileceğin iş ama öyle değmez bence indirim yapınca hep isterler

[Gamzecim ağda bantı kullandın mı hiç kaç kere sordum kimse cevaplamadı

canım kullanmadım ama kardeşimin arkadaşı kullanmış,annesi avon satıyo.çok memnun.1 tanesiyle heryerini alabilirsin dedi..benim gözümden kaçmış yoksa cevap yazardım bitanem.. evet bugün kalabalığız ne güzell:1shok:

Bi arkadaş istedi ona getirdim ilk siparişte güzel dedi sorim dedim yinede 10 tane var ama açınca 20 oluyormuş 4 tane sip.verdim alan olur diye olmasada kendim kullanırım çok pratik olmalı

Bi arkadaş istedi ona getirdim ilk siparişte güzel dedi sorim dedim yinede 10 tane var ama açınca 20 oluyormuş 4 tane sip.verdim alan olur diye olmasada kendim kullanırım çok pratik olmalı

en iyisini yapmışsın canım,alan olur inşallah.kullanınca bana da haber ver bi de senden duyyim nasıl oldğunu,bende alırım belki..

canım 2ay önceki katalogda çift taraflı el çantası vardı onun kodu,aklımda kalmış baktım şimdi,o.. sipariş vermişmiydin o çantadan?

eveeettttt vermiştimm ve gelmemişti omuymuş oo ?????? ayy saolasın gamzem be......... perigülüm, nisam, siremim hepinizden ALLAH razı olsun.çok teşekkür ederim canlarım :1hug:

rica ederim ablacım,ne mutlu yardımcı olabildiysem.. çantayı sen de beğenirsin umarım,güle güle kullan. zemuszemus
canım sen ben beğendim değer diyince zaten grdm sipariş yoksa grmeyi düşünmüodum opuyorumnanaktan
eveeettttt vermiştimm ve gelmemişti omuymuş oo ?????? ayy saolasın gamzem be......... perigülüm, nisam, siremim hepinizden ALLAH razı olsun.çok teşekkür ederim canlarım :1hug:

olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…