- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.801
evet cnm var bu arada hoşgeldin bol satışlaryarının hediyesi mi var kız bende şimd sipariş giridm 156 tl lik
krem geliyo yarın girenlere..
ilk siparişimde 145 tl siparişi geçtim sanıyorum
bana gelişlerini bilmediğim için öyle diyorum alsanaalsanasmile
katalog fiyatlarıyla 300 tl oldu işte arada da o kadar fark olmaz zaten
Bİrİ bana da cevap verdİn kızlar az Önce sİparİŞ gİrdİm 156 tl faturam yarın kesİlİr bana krem mİ gelİr duŞ yelİmİ hedİye
evet cnm var bu arada hoşgeldin bol satışlar
ayyy ben 103 lük grdim şimdiii k6 dan 2.siparişimi limit vardıya 140 diye unutmuşum nese kalsın hediyesi avona
clearımı tamamladım 9 tane daha grdim
çantam geliyorrrr zemuszemus
bu arada gamzecim imdadıma yetiştin tşkr ederim
takım öncüsü arkadaşa daha da sinir olmaya başladım
hiçbirşey bilmiyorum gerçekten
ne kadar kar yapılıyor ne kadara satılıyor ???
gerçi herkes geliş fiyatından istiyor ben nasıl kar yapacaksam :ecrin_bebek:
sağol canım teşekkür ederim,,ayy inşallah gelir çantan canımmalkisalkisalkis inşallah benim tavam da gelir artık 3 ay oldu.
krem gelir,saat 16.00 dan sonra sipariş verenlere bir sonraki günün hediyesi geliyo.. Yerimseniben
İnşallah canım gelsin artık senin tavada yaaaa aradın mı hiç müşteri hizmetlerini sordun mu
ii canım sagol cevap verdiğin için duş jeli zaten sipariş etmiştim kendime krem daha iyi
[Gamzecim ağda bantı kullandın mı hiç kaç kere sordum kimse cevaplamadı
canım kullanmadım ama kardeşimin arkadaşı kullanmış,annesi avon satıyo.çok memnun.1 tanesiyle heryerini alabilirsin dedi..benim gözümden kaçmış yoksa cevap yazardım bitanem.. evet bugün kalabalığız ne güzell:1shok:
Bi arkadaş istedi ona getirdim ilk siparişte güzel dedi sorim dedim yinede 10 tane var ama açınca 20 oluyormuş 4 tane sip.verdim alan olur diye olmasada kendim kullanırım çok pratik olmalı
en iyisini yapmışsın canım,alan olur inşallah.kullanınca bana da haber ver bi de senden duyyim nasıl oldğunu,bende alırım belki..
Gamzecim bağlantı koptu sende çıkmışsın sanırım
canım 2ay önceki katalogda çift taraflı el çantası vardı onun kodu,aklımda kalmış baktım şimdi,o.. sipariş vermişmiydin o çantadan?
canım sen ben beğendim değer diyince zaten grdm sipariş yoksa grmeyi düşünmüodum opuyorumnanaktanrica ederim ablacım,ne mutlu yardımcı olabildiysem.. çantayı sen de beğenirsin umarım,güle güle kullan. zemuszemus
eveeettttt vermiştimm ve gelmemişti omuymuş oo ?????? ayy saolasın gamzem be......... perigülüm, nisam, siremim hepinizden ALLAH razı olsun.çok teşekkür ederim canlarım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?