Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar ben bu ay geciktim bu ay vericem daha k6 siparişini. stokta kalmayan ürünler var mı bilgi verebilir misiniz çok vaktim yok o yüzden geçmiş konuları okuyamıyorum iş yerinden kızıyolar

canım o ürün yeni çıktı.nasıldır bilmiyoruz...Bende beğendim ama avonun cilt ürünlerini kullanmaya cesaretim yok :))

kızlar ben avon temsilcisi değilim dahaa öncede açıklamıştım sadece ürünlere bakmak için geliyorum bi sorun olucakk acaba haziran ayı katoloğu ne zaman çıkar önceden bu kataloğa bakmaa ihtimalimiz yokmu çok merak ediyorumm akannehir

bu arada face de de ürünlerin yer aldığı resimli avon sayfası varmı kızlar

maalesef benim de avonun cilt ürünlerini kullanmaya cesaretim yok.
nisacım; benim de bugünn kargom gelicek.
pessimist; bikaç sayfa önce bi arkadaş pedlerden ve tonikten memnun kaldıgını yazmıştı ama dediğim gibi ben kullanmadım bilmiyorum.
gökçen, ben bikaç tane ürün istemiştim başta yeni çıkan allık olmak üzere...... siparişimde eksiklik varsa demekki onda stok sorunu yaşanıyodur, onu da burdan yazarım olurmu.takipte kal.

Valla ben de düşünmüştüm almayı ama güvenemedim ne bilim vazgeçtim ne kimseye sattım nede kendim aldım clear serisinden ..Pikem geldi avon çantamda geldi ikiside çok güzel çanta bir harika daha önce avon yaptığımda gelen çanta kötüydü bu çok daha güzel demek ki o kodlar çantaya pikeye ve banyo köpüğüne aitti

Şeymacım yeni katalog 11 hazirandan sonra avon sitesinde yer alır ama biz siparişimizi verince bir sonra ki kampanyanın kataloğu geliyor bize sende temsilci olmayı düşünmez misinkullanıyorsan ürünleri

kızlar ben bu ay geciktim bu ay vericem daha k6 siparişini. stokta kalmayan ürünler var mı bilgi verebilir misiniz çok vaktim yok o yüzden geçmiş konuları okuyamıyorum iş yerinden kızıyolar

yüzük var bi tane 69da o yok,bana göndermicekler yani,bi de gözlük ve sayfa 112de kuru ve kırılgan saçlar için durulanmayan bakım spreyi var o da stokta yok..

güle güle kullannnsüprizzzzz süprizzzzz beğenmişsin pikeyi ne güzell..

müşteri hizmetlerini aradım tavam da gelicekmiş
2 koli gelicek dedi pelin hanımcık.ama kargom hala yola çıkmadı,2 gün içinde gelicek dedi,keşke deseydim çabuk gönderin diyee,çünkü cumartesi ürünlerin müşterilere verilmiş olması gerekiyo,arkadaş götürcek hepsini müşterilere,ama cumartesi sabahtan gideceği için yarın elimde olsa çok iyi olurdu..neyse tavam geliyo yaa ne güzell..kavuşucaz aylar sonra..

celar skin serisinden 5 tane eksiğim var.hangileriyle tamamlasam karar veremedim.

sizce hangileri daha çok gidiyor?

celar skin serisinden 5 tane eksiğim var.hangileriyle tamamlasam karar veremedim.

sizce hangileri daha çok gidiyor?

kil maskesi,en son sayfadaki küçük sivilcesi olanlar için stick,mor sayfada 2 numara var düzgünleştirici bakım,büyük sivilceleri kurutmak için süper bişey ben kullandım,2 günde sivilce yok oldu.. şimdilik bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…