Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yüzük var bi tane 69da o yok,bana göndermicekler yani,bi de gözlük ve sayfa 112de kuru ve kırılgan saçlar için durulanmayan bakım spreyi var o da stokta yok..

o bakım spreyini ben burda anlata anlata bitirememiştim, şimdide stoklarda kalmamış....... gercekten cok güzel bi ürün.

o bakım spreyini ben burda anlata anlata bitirememiştim, şimdide stoklarda kalmamış....... gercekten cok güzel bi ürün.

evet canım,ben de senin yorumlarından sonra sipariş vermiştim,müşteriler hediye istiyomuş,dedim çok alışveriş yapanlara bişeyler koyarım,2 tane de o spreyden istedim ama kalmamış.. :1no2:

kısmet..... başka sefere koyarsın artık......... bu arada msjımı okudunmu sabah......... senin sayende öğrendim çanta oldugunu... tekrar saolasın........

kısmet..... başka sefere koyarsın artık......... bu arada msjımı okudunmu sabah......... senin sayende öğrendim çanta oldugunu... tekrar saolasın........

canım evet okudum msjını hatta rica ederim yazdım..önemli değil..inşallah diğer siparişlere koyarım,tabi sipariş gelirse k 7 den..

bu ürün daha yeni çıkmadı mı ya :uhm:
evet ama panoramodan aldı sanırım
kil maskesi harikaa gerçekten bundanda istedm bya
bnde o mor sayfadaki 2 den 3 den birde peddden istedim
birde mavi yesil toniklerden ve serisnden

aaa benimki yola bile çıkmamış kuzum ya ne şanslısın..neden benim böyle oldu acaba??sinir oldum yaaa.oysa 25 mayısta saat 6ya geliyodu girdiğimde..senağlama

Canım niye öyle oldu acaba yarın kesin gelir ama üzülme tatlım

güle güle kullannnsüprizzzzz süprizzzzz beğenmişsin pikeyi ne güzell..

Canım zaten şimdi bu pikeler moda heryerde var fena değil yani bedavaya bulmuşummmm beğenmem miii

Canım sonunda kavuşucaksın tavana :dance::danceh bee ne tavaymış
dimiii

Kızzzz kuncuk yoksa stoktaki ürünlerin hepsini sen mi aldın bize kalmadı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

eheueeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ahh keşke alabilseydim nerdeeeee , benim siparişleri biliyosunuz sadece 34 milyonluk sipariş girdim

valla yola bile çıkmamış canım yaa,evet pikeyi bedava bulduk,güle güle kullanalım,tavama gelince:çok merak ediyorum,umarım beklediğime değerr..inşallah yarın gelirrr...Allahım duy sesimi,kargomu gönder bana,tavamı,nevresim takımımı gönder nolurr!!! :dance:kaydirigubbakcemile5 :teytey:

canım benimde çıkmamış gözüküyodu dün ama sabah geldi seninkide gelir inşallahhhhhh nevresimi bende istemiştim ama maalesef çok yüksekkkk güle güle kullan bebeğim iyi günlerde

gamze vallahi çeyizi düzdün anamm kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayy o setler cidden çok güzeldi......biliyomusun ben daha hiç bikez bile hediye almadım.......inşallah günün birinde benim de hayırlısıyla bi avon cevrem olur da ben de cok cok satarım hediyeler alırım........bööle kedinin cigere baktıgı gibi bakmam hediyelere akannehir

ayy alırsın ablacım merak etme,kataloğu ver arkadaşlarına,çevresindekilere,ailelerine,eltilerine,kayınvalidelerine falan göstersinler sen de satış yaparsın..ben de arkadaşlar sayesinde satıyorum bukadar..onlar olmasa hiç satamazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…