Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar sipariş veriyorum da 385 oldu siparişler toplamda onluk katolog ekleyince de 390 geçiyo böyle olurmu yoksa pikeyi almak için onlu katolog hariç mi 390 olması gerekiyor acil lütfen

Canımmm biliyo musun bende ilk kez hediye aldım o da pike kısmet oldu daha önce yaptım avon evlenmeden önce o zaman da kazanamamıştım hediyelerden bu sefer oldu hediyesini geçtim başarmak beni mutlu ediyor inşallah sende kazanırsın hiç yok mu komşun akrabaların felan gelenin gidenin

ondan değil canım biraz kesat biyerde oturuyorum kimsenin makyajla bakımla işi olmuyo benim oturdugum yerde ( belki zamanla alıcılarım olur......

ondan değil canım biraz kesat biyerde oturuyorum kimsenin makyajla bakımla işi olmuyo benim oturdugum yerde ( belki zamanla alıcılarım olur......

Anladım canım inşallah bende hep akrabalarıma satıyom haloşlarım saolsun

güle güle kullan bebem en güzel günlerinde inşallah opuyorumnanaktan

Saol canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar avona fatturamız vardı yatıramadık sıkıntılı dönem geçirdik diye..
1 ay oldu 68 milyondu ne kadar faiz işlemiştir faiz sistemini bana anlatabilir misiniz?

Haziran kataloğunun indirim broşüründeki,en öndeki(ismini bimiyorum yaa:kedi:) maskara hala stokta var mıdır acaba?Arkadaşım satıyo, sipariş verme 11 haziranda başlıyomuş sanırım, oda başladığı anda vericek siparişi, stokta kalır mı acaba, acaip indirim yapmışlarda.. Elinde haziran ayı kataloğu olan ve bu konuda bilgisi olan yardımcı olur mu?boshayallersmile

:enbuyukkk:

Son düzenleme:
ben bi siparişi cuma bi siparişi bugün verdim kargo takibine baktım ilk verdiğim kargomun teslim edilmiş olduğu yazıyo ben anlamadım diğerinde bişey yazmıyo ama
bi de siparişlerle birlikte haziran katoloğu gelecek onun satışlarına ne zaman başlayacağız
kusura bakmayın yeni üyeyim de bilmiyorum

katolok 6 dan 11 hazirana kadar sipariş girebilirsin
katolok 7 ise 11 hazirandan itibaREN sipariş gireblrsn..

teşeekkürler elimizdeki katologlar 11 hazirana kadar yani pike takımını almak için k7 katologlarından giriyoruz değilmi yanlış olmasın ben öyle girdim de

arkadaşlar 8788-8 neyin kodu acaba 13.94 yazıyo anlıyamadım katoloktada yer almıyomuş

Canım ben o kokun hangi ürüne ait oldugunu bilmiyorumda, benim faturya da bi ürün eklemişler düngece burdan sordum bu hangi ürüne ait diye gamze arkadaşım dediki 2 ay önceki çift taraflı çantaya ait , istemişmiydin o zaman dedi, hakikaten de o zaman istemiştim ama hala gelmemişti.....meger bu faturaya eklenen de oymuş......... yani dicegim o ki; geçmişte siparişini verip de gelmeyen ürünün varsa o olabilir tatlım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…