- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.861
arkadaşlar sipariş veriyorum da 385 oldu siparişler toplamda onluk katolog ekleyince de 390 geçiyo böyle olurmu yoksa pikeyi almak için onlu katolog hariç mi 390 olması gerekiyor acil lütfen
kullanıyorum zaten mavi tonik kullanıyorum şuan memnunum yumuşacık yapıyor kil maskeside cildi resmen yeniliyor..diğerleride gelsn yazarımkullanınca ürünlerin yorumlarını bekliyoruz
teşekkür ederim,sen daha güzel hediyeleri kazanırsın inşallah..peki sana mesaj geldi mi sabah?
ayy o setler cidden çok güzeldi......biliyomusun ben daha hiç bikez bile hediye almadım.......inşallah günün birinde benim de hayırlısıyla bi avon cevrem olur da ben de cok cok satarım hediyeler alırım........bööle kedinin cigere baktıgı gibi bakmam hediyelere akannehir
ondan değil canım biraz kesat biyerde oturuyorum kimsenin makyajla bakımla işi olmuyo benim oturdugum yerde( belki zamanla alıcılarım olur......
güle güle kullan bebem en güzel günlerinde inşallah opuyorumnanaktan
arkadaşlar 8788-8 neyin kodu acaba 13.94 yazıyo anlıyamadım katoloktada yer almıyomuş
teşeekkürler elimizdeki katologlar 11 hazirana kadar yani pike takımını almak için k7 katologlarından giriyoruz değilmi yanlış olmasın ben öyle girdim de
teşeekkürler elimizdeki katologlar 11 hazirana kadar yani pike takımını almak için k7 katologlarından giriyoruz değilmi yanlış olmasın ben öyle girdim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?