- 30 Kasım 2007
- 491
- 54
- 318
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.881
Haziran kataloğunun indirim broşüründeki,en öndeki(ismini bimiyorum yaa:kedi:) maskara hala stokta var mıdır acaba?Arkadaşım satıyo, sipariş verme 11 haziranda başlıyomuş sanırım, oda başladığı anda vericek siparişi, stokta kalır mı acaba, acaip indirim yapmışlarda..Elinde haziran ayı kataloğu olan ve bu konuda bilgisi olan yardımcı olur mu?boshayallersmile
:enbuyukkk:
Canım ben o kokun hangi ürüne ait oldugunu bilmiyorumda, benim faturya da bi ürün eklemişler düngece burdan sordum bu hangi ürüne ait diye gamze arkadaşım dediki 2 ay önceki çift taraflı çantaya ait , istemişmiydin o zaman dedi, hakikaten de o zaman istemiştim ama hala gelmemişti.....meger bu faturaya eklenen de oymuş......... yani dicegim o ki; geçmişte siparişini verip de gelmeyen ürünün varsa o olabilir tatlım.....
Niye kimse bana cevap vermiyo ohaoldumsmile
kızlar avona fatturamız vardı yatıramadık sıkıntılı dönem geçirdik diye..
1 ay oldu 68 milyondu ne kadar faiz işlemiştir faiz sistemini bana anlatabilir misiniz?
ya biri aydınlatsın lütfenbilmiyorumkismile
arkadaşlar 8788-8 neyin kodu acaba 13.94 yazıyo anlıyamadım katoloktada yer almıyomuş
O koda banyo köpüğünün kodu çarşamba gününün hediyesi
tşkr ederim cnm bende nerden kondu dedim o kod öle
Merhabalaaarrrr..a.s. Nasılsınız kızlaaar opuyorumnanaktan
kızlar bir sorum var umarım cevap veren çıkar,
Kardeşim geçen katalogtan güneş gözlüğü sipariş etmişti bikaç tane..Hani şu her 25 ytl'lik alışverişe 12 ytl olan gözlükler. Siparişleri geldi ama gözlükler gelmedi, "stokta yok,bi sonraki siparişlerinizle yollıycaz" demişler ama kardeşim artık sipariş vermeyi düşünmüyodu.
Yani sipariş vermese de gözlükleri yollarlar mı?
kızlar bir sorum var umarım cevap veren çıkar,
Kardeşim geçen katalogtan güneş gözlüğü sipariş etmişti bikaç tane..Hani şu her 25 ytl'lik alışverişe 12 ytl olan gözlükler. Siparişleri geldi ama gözlükler gelmedi, "stokta yok,bi sonraki siparişlerinizle yollıycaz" demişler ama kardeşim artık sipariş vermeyi düşünmüyodu.
Yani sipariş vermese de gözlükleri yollarlar mı?
ayy kızlar çok sağolun. yani diyosunuz ki önümüzdeki ay için sipariş vermese de gözlükler gelir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?