Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Niye kimse bana cevap vermiyo ohaoldumsmile

cnm ben geçen ay ilk siparişimi yapmtım ama sipariş ettiğim ama gelmeyen ürünüm olmadı acaba dün sipariş vermiştim banyo köpüğü hediyeliydi ya dün o olabilirmi ki?

ilk günler stoklarla sınırlı olan ürünlerde baya bi yığılma oluyo diye duydum yetişebilirsen ilk günler ver siparişi 11 haziranda başlıyo k7 siparişleri

Bende iyiyim canım benim sağol.a.s. Satışlarınız ne alemde umarım bol bol satarsınız bu ay..:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bir sorum var umarım cevap veren çıkar,

Kardeşim geçen katalogtan güneş gözlüğü sipariş etmişti bikaç tane..Hani şu her 25 ytl'lik alışverişe 12 ytl olan gözlükler. Siparişleri geldi ama gözlükler gelmedi, "stokta yok,bi sonraki siparişlerinizle yollıycaz" demişler ama kardeşim artık sipariş vermeyi düşünmüyodu.

Yani sipariş vermese de gözlükleri yollarlar mı?

Canım bence yollarlar. Çünkü sonradan gönderiyorlar stokta olmayan ürünleri. boshayallersmile

dün sipariş vermiştim yarın gelir inş kargo yaaa..geçen siparişte 1 gün içinde yollamışlardı
kuru saçlar için bakım spreyi yazmıştım gelmicekmiş

ewet cnm yollarlar ama temmuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…