Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Şimdi benimde bi sorum olucak kızlar plaj ürünlerinden sipariş vermiştim panaromadan ama o da kalmamış stokta gelmedi onları iptal etme şansım var mı acaba ???

walla bizde gözlükleri bekliyoruz 25 temmuza ne yapalım o zamana attılar stok bitmiş ..stok yaz kış beklemiyo bitiyo sempatiksalakcinni

yaa kızlar ben ne yapcam şimdi yanlışlıkla k7 katologu girmişim pike için şimdi pike gelmiyecek mi ne yapabilirim ben acaba

katoloğu saymıyolarmı ki sipariş tutarında illa katoloktanmı sadece sipariş vermek gerekiyo hediye kazanmak için alla alla yeni duydum:bbo:

canım doğru girmişsin k7 kataloğu doğru tatlım

katoloğu saymıyolarmı ki sipariş tutarında illa katoloktanmı sadece sipariş vermek gerekiyo hediye kazanmak için alla alla yeni duydum:bbo:

Kızlar k6 kampanyasında pikeyi kazanmak için 390tl lik sipariş verip bu siparişe 10lu katalog eklemek gerekiyor bu katalogda tabiki k 7

canım doğru girmişsin k7 kataloğu doğru tatlım

nisacığım doğru mu diyosun ben yeni başladım tam bilmiyorum danışmanım telefonda k7 dedi sanki tam hatırlamıyorum bende girdim bu benim ilk hediyem olacak o yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum danışmanada mesaj çekiyorum cevap vermiyo bir türlü

kuru ve yıpranmış saçlar için bakım spreyinin iyi olduğunu duydum da şampuanı nasıl acaba kullanan varmı?bakım spreyi bitmiş gelmiyo da bari şampuanı gelcek onu kullaniyim

K7 tatlım k6 zaten bitiyor napçan 10 tane k6 doğru girmişsin faturalanmış mı siparişin bak bakalım pike gözüküyor mu

amanın siparişlerimi büyük bir heyecanla bekliyirımsağ salim gelsede parçalasam koliyi sempatiksalakcinni zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…