- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 43
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.901
ayy kızlar çok sağolun. yani diyosunuz ki önümüzdeki ay için sipariş vermese de gözlükler gelir??
walla bizde gözlükleri bekliyoruz 25 temmuza ne yapalım o zamana attılar stok bitmiş ..stok yaz kış beklemiyo bitiyo sempatiksalakcinni
yaa kızlar ben ne yapcam şimdi yanlışlıkla k7 katologu girmişim pike için şimdi pike gelmiyecek mi ne yapabilirim ben acaba
yaa kızlar ben ne yapcam şimdi yanlışlıkla k7 katologu girmişim pike için şimdi pike gelmiyecek mi ne yapabilirim ben acaba
canım doğru girmişsin k7 kataloğu doğru tatlım
katoloğu saymıyolarmı ki sipariş tutarında illa katoloktanmı sadece sipariş vermek gerekiyo hediye kazanmak için alla alla yeni duydum:bbo:
canım doğru girmişsin k7 kataloğu doğru tatlım
cnm ben geçen ay ilk siparişimi yapmtım ama sipariş ettiğim ama gelmeyen ürünüm olmadı acaba dün sipariş vermiştim banyo köpüğü hediyeliydi ya dün o olabilirmi ki?
nisacığım doğru mu diyosun ben yeni başladım tam bilmiyorum danışmanım telefonda k7 dedi sanki tam hatırlamıyorum bende girdim bu benim ilk hediyem olacak o yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum danışmanada mesaj çekiyorum cevap vermiyo bir türlü
tabii kuzum odur o o zaman.........
nerden bakılıyo bilmiyorum ki nisacığım nerden bakıldığını söyler misin bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?