Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızçeler size bişey sorucam
benim ödemem otomatik ödeme
vade tarihim 2 haziran
yarın sabah hesabıma para yatırıcam kısmetse
müşteri hizmetlerini arasam hesabımdan vade tarihinden önce parayı çekerlermi
çünkü k6 dan 110 tllik daha siparişim var onlarıda girmem lazım

bu arada herkese selam,önce yorumları okudum anca selam diyorum,kusura bakmayıın..
bu arada okyanuscum çileq in ödünü kopartmışsın,3.06 tl ekliyceğine 30.6 eklemişsin yazık şaşırmış kız..neyse nasıl gidiyor siparişler?ben de 1 haftadır tık yok..

canım benim de otomatik ödeme ama gününden önce çekmiyolar..benim 3 fatura birikti,toplam 700den fazla.. siparişini etkilemez ki ben hep öyle yapıyorum.

canım benim de otomatik ödeme ama gününden önce çekmiyolar..benim 3 fatura birikti,toplam 700den fazla.. siparişini etkilemez ki ben hep öyle yapıyorum.

ama geçenki siparişimde ödemiş olduğum fatura avon tarafından ödenmemiş göründüğü için
faturanız ödenmemiş fatura engeline takılmıştır diye mesaj geldi

ama geçenki siparişimde ödemiş olduğum fatura avon tarafından ödenmemiş göründüğü için
faturanız ödenmemiş fatura engeline takılmıştır diye mesaj geldi

Ben kredi kartı ile ödüyorum bi sürü faturam var vadesi gelmeyen bi sorun olmuyor ama neden ödediğin fatura ödenmedi görünüyor görüşmedin mi şirketle

Ben kredi kartı ile ödüyorum bi sürü faturam var vadesi gelmeyen bi sorun olmuyor ama neden ödediğin fatura ödenmedi görünüyor görüşmedin mi şirketle

:kedi:

aa neden acaba?valla benim başıma Allahtan hiç öyle bişey gelmedii.arayıp sordunmu peki nedenini?

ödediğim gün hemen avona iletmiyomuş banka ertesi gün ödemem göründü ve siparişim faturalandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…