Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Çok yoruldum bugün yaa çıkıyom tatlım ben dinlenim bebiş uyurken sabahın 6 sında kurulu saat gibi kaldırıyo bizi canım Allaha emanet ol görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

yani madem kodunu yazıyosun isminide yaz diğer ürünleri yazdığın gibi ben anlamış diilim neden böle yapıyolarsa ?

demi? dogru diyon. bide kodu giriyom giriyom böyle bi ürünümüz bulunmamaktadır diyo, Gamze olmasa bilemicektim daha kıvranıp duracaktım bu ne diye..............insan yanına adını da yazar........

günaydın bayanlarrrr
sizlere sorum olacak
şimdi bnm kargom yolda yarına gelir
kısmetse yrn ilk iademi kendi elimden yapıcağım
zemuszemus
yanlız şu fatura olayında aklıma tkılan bşycik var CADIARZU
bu faturanın hepsini mi vercez iade ederken avon bize nasıl gönderdiyse yani
sayfa çıkarmadan??
şimdiden tşkr ederimmmmm a.s.

kılzar size bişey sorucam şimdi ben iade yapıcam avonun bana gönderdiği siparişlerimin geldiği koliyle gönderebiliyomuşum öyle yazıyor bilgilendirmede ama kolinini üstünde avonun yapıştırdıgı adres varya o sorun olmazmı ne olcak ??????*

birde kolinin üstüne adresi benmi yazcam yoksa kargomu lütfen bi cevap...

istanbul eyüpten avon temsilcisi olan bayanlar varmı tanışıp konuşup yardımlaşmak istiyorum yeni taşındım eyüpe kimseyi tanımıyorum lütfen cevap yazın

canlarım eeesssss benim hiç bir bilgim yok olsaydı seve seve yardımcı olurdum canlarım kızlar benim kolimde gelir birazdan yolda eşim aldı o getiriyor sabırsızlıkla bekliyorum yeni kataloguda offffffffffffff çatlıcam:tomato::icecream::roflol:

Kızlar merhaba

size birşey daha soracağım ama

benim ilk siparişim olacak şimdiiii

temsilciyi aradım bugünün hediyesi var bugün siparişi ver ondan da yararlan dedi

bende burdan aklımda kaldığı için sadece 150 tl lik siparişimi verdim kadına..(çok güvenmiyorum çünkü)

size sorup gerisini daha sonra vereyim dedim

yarın felan da hediyesi var mı ? yoksa bu haftaydı hepsi bittimi ?

canımmm snei burda görmek ne güzel hayırlı olsun temsilciliğin bol satışlar inşAllah..olumunekankayizsmile

Öncelikle ilk siparişin hayırlı olsun bol satışlar dilerim bugünün hediyesi kalpli ruj doğru söylemiş temsilci fiyatıyla 140tl lik sipariş vermen yeterli ama saat 16:00 ya kadar vermen lazım kazanmak için hediyeler için bugün son gün

benim pikem faturaya eklenmemiş temsilcimi aradım stokta kalmamış olabilir dedi ben ilgilenirim dedi yeni sipariş verenlerde de böyle bir durum var mı acaba

canımmm snei burda görmek ne güzel hayırlı olsun temsilciliğin bol satışlar inşAllah..olumunekankayizsmile

oyyy kuzucum sende burdaymışsınn

niye gelmiyon kız artık mekanaaa???

artık bende burdayım lokumummmmm

kızlar yardımcı oldular sağolsunlar bende yeniyim ya habire soruyorum.

teşekkür ederim canım

kadına mesaj attım verdim siparişimi inşallah birşey çıkartmaz

ama bu durumda hepsini de versem olurmuş bilmiyorumkismile

KIZLAR eger biz gidio kargoya iade yaparsak indirimli fiyat uygulanıyor yazıyorya gelen bilgilendirme kartında kargoyu aradım kız bölge sorumlularına yapılıyor o sadece inidirimli fiyat dedi,daha öğrenemiş galiba bilen varmı TEMSıLCE UYGULANAN ıNDıRıMLı FıYAT 7.5 DEĞıLDE NE KADAR OLUYOR

oyyy kuzucum sende burdaymışsınn

niye gelmiyon kız artık mekanaaa???

artık bende burdayım lokumummmmm

kızlar yardımcı oldular sağolsunlar bende yeniyim ya habire soruyorum.

olsun canım sor tabi burda arkadaşlar kıdemli ve çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar..

mekan konusuna eccük ara verdim..sempatiksalakcinni

ah cnmmm sağollll en azından cvp yazmışsınnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…