- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.941
nisa ablacım bağlantı mı kopuyo yoksa çıktın mı ??
Çok yoruldum bugün yaa çıkıyom tatlım ben dinlenim bebiş uyurken sabahın 6 sında kurulu saat gibi kaldırıyo bizi canım Allaha emanet ol görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
yani madem kodunu yazıyosun isminide yaz diğer ürünleri yazdığın gibi ben anlamış diilim neden böle yapıyolarsa ?
amanda lokumum afiyet olsun kuzuummm :CüvCüv:
günaydın bayanlarrrr
sizlere sorum olacak
şimdi bnm kargom yolda yarına gelir
kısmetse yrn ilk iademi kendi elimden yapıcağım
zemuszemus
yanlız şu fatura olayında aklıma tkılan bşycik var CADIARZU
bu faturanın hepsini mi vercez iade ederken avon bize nasıl gönderdiyse yani
sayfa çıkarmadan??
şimdiden tşkr ederimmmmm a.s.
Kızlar merhaba
size birşey daha soracağım ama
benim ilk siparişim olacak şimdiiii
temsilciyi aradım bugünün hediyesi var bugün siparişi ver ondan da yararlan dedi
bende burdan aklımda kaldığı için sadece 150 tl lik siparişimi verdim kadına..(çok güvenmiyorum çünkü)
size sorup gerisini daha sonra vereyim dedim
yarın felan da hediyesi var mı ? yoksa bu haftaydı hepsi bittimi ?
Kızlar merhaba
size birşey daha soracağım ama
benim ilk siparişim olacak şimdiiii
temsilciyi aradım bugünün hediyesi var bugün siparişi ver ondan da yararlan dedi
bende burdan aklımda kaldığı için sadece 150 tl lik siparişimi verdim kadına..(çok güvenmiyorum çünkü)
size sorup gerisini daha sonra vereyim dedim
yarın felan da hediyesi var mı ? yoksa bu haftaydı hepsi bittimi ?
canımmm snei burda görmek ne güzel hayırlı olsun temsilciliğin bol satışlar inşAllah..olumunekankayizsmile
Öncelikle ilk siparişin hayırlı olsun bol satışlar dilerim bugünün hediyesi kalpli ruj doğru söylemiş temsilci fiyatıyla 140tl lik sipariş vermen yeterli ama saat 16:00 ya kadar vermen lazım kazanmak için hediyeler için bugün son gün
oyyy kuzucum sende burdaymışsınn
niye gelmiyon kız artık mekanaaa???
artık bende burdayım lokumummmmm
kızlar yardımcı oldular sağolsunlar bende yeniyim ya habire soruyorum.
canlarım eeesssss benim hiç bir bilgim yok olsaydı seve seve yardımcı olurdum canlarım kızlar benim kolimde gelir birazdan yolda eşim aldı o getiriyor sabırsızlıkla bekliyorum yeni kataloguda offffffffffffff çatlıcam:tomato::icecream::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?