- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.961
Canım kalan siparişlerini ne yapıcaksın 2.sipariş mi girmeyi düşünüyorsun
merhaba arkadaşlar bende pikeyi hakedenlerdenim ama benim faturamada eklenmemiş bende müşteri temsilcisini aradım stoklarda kalmamış daha sonra gelecek dedi bakalım artık
ah cnmmm sağollll en azından cvp yazmışsınnn opuyorumnanaktan
ben de temmuzda gidiyorum burdan tayinimiz çıktı benimde k7 de son siparişim olcak urfadaah canım benim ya bugün kargom geldi ne bu ya katalokmu allahaşkına biz nasıl satış yapıcaz böyle katalokmu olur ya hiç ama hiç beyenmedim berbat satış falan yapamam zaten eşyamı toplayıp 1 ay sonra istanbula gidicem sipariş veremem büyük bi ihtimalle :roflol::roflol::roflol:
slmmmmmmm :teytey:
benimde bugün geldi kargom eevet yaa katolog çok küçük o ne öyle
size birşey soracaktım faturada 8788-8 7488-1 7873-6 kodlar hangi ürünlere ait acaba elimde eski katolog olmadığı için bakamıyorum
ben de temmuzda gidiyorum burdan tayinimiz çıktı benimde k7 de son siparişim olcak urfada
hoş geldin cnm kaybolma buralarda gözlerim seni arıyor öyle :gitme:
ya biri aydınlatsın lütfenbilmiyorumkismile
demi? dogru diyon. bide kodu giriyom giriyom böyle bi ürünümüz bulunmamaktadır diyo, Gamze olmasa bilemicektim daha kıvranıp duracaktım bu ne diye..............insan yanına adını da yazar........
Kızlar merhaba
size birşey daha soracağım ama
benim ilk siparişim olacak şimdiiii
temsilciyi aradım bugünün hediyesi var bugün siparişi ver ondan da yararlan dedi
bende burdan aklımda kaldığı için sadece 150 tl lik siparişimi verdim kadına..(çok güvenmiyorum çünkü)
size sorup gerisini daha sonra vereyim dedim
yarın felan da hediyesi var mı ? yoksa bu haftaydı hepsi bittimi ?
ewt ablacm ya uzun zmndır giremiorm annem yok hasta oldum bide tiyatrom fln vardı çook yoğundum ama şükür hepsi geçti şimdi rahatm..ya uzun zmndır tul ablayla huri ablada gelmio merak ettm noldu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?