Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Canım kalan siparişlerini ne yapıcaksın 2.sipariş mi girmeyi düşünüyorsun

evet canım

şimdi bu kadın bana ne geliş fiyatını söyledi ne bi başka bilgi verdi

bende düşündüm ki sizin verdiğiniz bilgilere de dayanarak,

verdim ilk siparişi hemde hediye olayı için..

diğer kalanı da fatura gelecek ya fatura numarası ile kendim görerek vereyim istedim

bilmiyorum yanlış mı düşündüm yoksa hepiciğiniz bir versemiydim ama ben belki diğer günlerde hediye vardır diye hinlik düşündüm kadından hoşlanmadım ya bilmiyorumkismile

ayyy bak şimdi farkettim daha temsilci fiyatıyla 140 mış

ben temsilci fiyatımı bilmiyorum ki katalog fiyatıylan 167,70 lira'lık sipariş verdim şimdiii...

neyse yaa bir ruj hediyem de olmasın ama kadına sinir oldum

bak beni arayıp da hiçbirşey söylemedi biraz daha bul da hediye olsun felan diye nasıl takım öncüsü yapmışlarsaaaaa

merhaba arkadaşlar bende pikeyi hakedenlerdenim ama benim faturamada eklenmemiş bende müşteri temsilcisini aradım stoklarda kalmamış daha sonra gelecek dedi bakalım artık

merhaba arkadaşlar bende pikeyi hakedenlerdenim ama benim faturamada eklenmemiş bende müşteri temsilcisini aradım stoklarda kalmamış daha sonra gelecek dedi bakalım artık

hopeless seninde mi yaa bende dün verdim siparişimi bugün baktım faturaya benimde pikem eklenmemiş temsilcimi aradım o da stokta yoktur dedi sonra gelir dedi yaa herkes ne çabuk almış ta bitirmiş pikeyi hihoyyyt

ah cnmmm sağollll en azından cvp yazmışsınnn opuyorumnanaktan

ah canım benim ya bugün kargom geldi ne bu ya katalokmu allahaşkına biz nasıl satış yapıcaz böyle katalokmu olur ya hiç ama hiç beyenmedim berbat satış falan yapamam zaten eşyamı toplayıp 1 ay sonra istanbula gidicem sipariş veremem büyük bi ihtimalle :roflol::roflol::roflol:

benimde bugün geldi kargom eevet yaa katolog çok küçük o ne öyle
size birşey soracaktım faturada 8788-8 7488-1 7873-6 kodlar hangi ürünlere ait acaba elimde eski katolog olmadığı için bakamıyorum

ben de temmuzda gidiyorum burdan tayinimiz çıktı benimde k7 de son siparişim olcak urfada
slmmmmmmm :teytey:

hoş geldin cnm kaybolma buralarda gözlerim seni arıyor öyle :gitme:

ben de temmuzda gidiyorum burdan tayinimiz çıktı benimde k7 de son siparişim olcak urfada

hoş geldin cnm kaybolma buralarda gözlerim seni arıyor öyle :gitme:

ewt ablacm ya uzun zmndır giremiorm annem yok hasta oldum bide tiyatrom fln vardı çook yoğundum ama şükür hepsi geçti şimdi rahatm..ya uzun zmndır tul ablayla huri ablada gelmio merak ettm noldu acaba??

ya biri aydınlatsın lütfenbilmiyorumkismile

arkadaşım ya kusura bakma dün sana yanlış cvp vermişim elimde olmadan bi yandan da başka şeyle uğraşıyodum özür dilerim cnm sanırım 68 tlydi borcun 3.06 eklerler cnm üzerine.71.06 olur,

Son düzenleme:

canım bitti ya üzgünüm bugün sondu,saat 16 ya kadardı yani..

selamm canlar nasılsınız?kargom bugün 11 gibi geldi,tavama kavuştum,nevresim takımı da geldii..umarım k7 den de güzel satışlar yaparızz..

ewt ablacm ya uzun zmndır giremiorm annem yok hasta oldum bide tiyatrom fln vardı çook yoğundum ama şükür hepsi geçti şimdi rahatm..ya uzun zmndır tul ablayla huri ablada gelmio merak ettm noldu acaba??

huri arada geliyor tulu bende merak ediyorum doğrusu bilmiyorumkismile

kızlar yoğun bir haftadayım geçmişe bakamadım ama pazar günü bakarım.sınavlar var yarın ve pazar günü heyecandan uyuyamıyorum..bu arada bugün yine bana 6 tane katalog geldi..
anlamıyorum bana her ay ekstradan 6 katalog geliyor ne iş acaba...

tul da yazmıştı en son bu aralar yoğun olduğunu ffalan günüm var diyordu okul lla ilgili bişeyler hatırlıyorum ama bakalım gelir gelir oda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…