- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.181
benimki hala duruyor kullanmayı düşünmüyorum çöpe atmaya da kıyamıyorumallah razı olsun sabahtan beri bekliyorum.... nemlendirici losyonla beraber karıştırıp sürsem olurmu acaba verdiğim paraya yazık yahu....
pekii bişey daha sorabilir miyim?bilmiyorumkismile
bu rimelin markası tam olarak kataloklara geçiyomu ona göre sipariş vericemde kendime rimel eğer iyi değise 165i tamamamaya çalışacağıma daha iyi bi rimel alırım.
mrb kızlar iki ay önce ben temsilci oldum yazdıklarnızı takip ediyordum ilk defa buraya yazmak nasip oldu
size bikaç sorum
ilk ay 148 liralık alışveriş yaptıgım halde göz makyajı temzileyicim gelmedi ne yapmalıyım sonradan fark ettim
bu ay 260 liralık yaptıgım için rimel geldi ama üçüncü ay ne kadarlık satış yaparsam bana ne hediye gelir
benimde indirim katoloğundan siparişlerim var ben de yeniyim telefondan nasıl sipariş veriliyo acaba yaa danışmanım bana hiç öyle telefon filan bişey demedi bende bu danışmanları anlamıyorum üye yaparken iyi canım cicim sonra ara ki bulasın olmaz ki ama madem böyle bir işe kalkıştın o zaman üyelerin her şeyiyle ilgilenmek zorundasın
Hep öyle yaparlar benide 4 yıl önce üye yaptıktan sonra kadın yok oldu numarasına bile ulaşılmıodu kendim öğrenip takım öncüsü oldum öncelikle müşteri iletişim merkezini arıyorsun temsilci kodunla giriş yaptıktan sonra sesli yanıt sisteminden telesekreter yönlendirio örneğin sipariş girişi için 2 yi tuşlayınız gibi sonra sipariş girişi bölümüne girdikten sonra girmek istediğiniz ürüne ait kodu tuşlayınız dio 5 haneli olarak sonra adedini tuşlayınız dio sonra onaylıomusunz dşo sonra diğer ürün kodunu girmeye başlıosun yine aynı şekilde
özel mesajdanda herzaman yardımcı olurum mail adresimide veririm arkadaşlar avon benim için bir bağlılıktır çok severek yapıyorum herzamanda herkese yardımcı olurum
kizlar bu son indirim katalogunda bi canta var son sayfalarda
ufak pembe cicekli.
alan var mi? güzel mi?
arkadaşlar güneşsiz bronzlaştırıcı aldım annemede aldım denemek için ben memnun kalmadım yada süremedim bikaç kişi daha istiyo benmi süremedim kremdemi bişi var dalgalı yapıyo lütfen kullanan varsa bi ilgilensin bikaç kişi istiyo annemde memnun kalmadı bizmi süremedik satmak istemiyorum bu şekilde en azından açıklama yaparım böle yapın diye.....
slmmmmmm :)
yaa bn 2 gün önce iade yaptım ama hala cari hesapta gözükmüo püff
kizlar bu son indirim katalogunda bi canta var son sayfalarda
ufak pembe cicekli.
alan var mi? güzel mi?
alla alla bn öle bi çanta göremedm bilmiyorumkismile
kızlaaarrr yaz için parfüm alcam ne alimm
canım benim iadelerim bir sonraki hafta düşüyor hep :)
slmmmmmm :)
yaa bn 2 gün önce iade yaptım ama hala cari hesapta gözükmüo püff
bu k7 indirim broşüründeki en arka sayfadaki renkli plaj çantası değilmi? ben o anladım. Gerçi onun arka sayfasındada 2 tane daha çanta var onlardan biri de olabilir eveeeeet a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?