Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

allah razı olsun sabahtan beri bekliyorum.... nemlendirici losyonla beraber karıştırıp sürsem olurmu acaba verdiğim paraya yazık yahu....

allah razı olsun sabahtan beri bekliyorum.... nemlendirici losyonla beraber karıştırıp sürsem olurmu acaba verdiğim paraya yazık yahu....
benimki hala duruyor kullanmayı düşünmüyorum çöpe atmaya da kıyamıyorum ama kötü birşey ki benimki az tonlu olanındandı yüksek tonluları daha da iğrenç yapıo arkadaşım ondan almıştı açarken yanlışlıkla eline sıçradı we kına gibi bir görünüm oluşturdu bir kaç hafta çıkmadı o da kullanmadı

mrb kızlar iki ay önce ben temsilci oldum yazdıklarnızı takip ediyordum ilk defa buraya yazmak nasip oldu
size bikaç sorum
ilk ay 148 liralık alışveriş yaptıgım halde göz makyajı temzileyicim gelmedi ne yapmalıyım sonradan fark ettim
bu ay 260 liralık yaptıgım için rimel geldi ama üçüncü ay ne kadarlık satış yaparsam bana ne hediye gelir

benimde indirim katoloğundan siparişlerim var ben de yeniyim telefondan nasıl sipariş veriliyo acaba yaa danışmanım bana hiç öyle telefon filan bişey demedi bende bu danışmanları anlamıyorum üye yaparken iyi canım cicim sonra ara ki bulasın olmaz ki ama madem böyle bir işe kalkıştın o zaman üyelerin her şeyiyle ilgilenmek zorundasın

ben beğenmedim,çok garip bişey.bence alıcaksan süper shock ya da süper full al canım,süper extend de iyi..

canım sana küçük bi broşür vermedimi takım öncün üye yaparken,orda limitleri yazıyo ama ben yine de söyliyim.ilk ay 145e göz makyaj temizleyici, 2.ay 165e rimel(perfect wear) , 3.ay 185e gece kremi, 4.ay 200e soft musk parfüm geliyo.. 4 ay boyunca toplamda 850 liralık satış yaparsan da geliş fiyatından yani temsilci çantası geliyo..

Hep öyle yaparlar benide 4 yıl önce üye yaptıktan sonra kadın yok oldu numarasına bile ulaşılmıodu kendim öğrenip takım öncüsü oldum öncelikle müşteri iletişim merkezini arıyorsun temsilci kodunla giriş yaptıktan sonra sesli yanıt sisteminden telesekreter yönlendirio örneğin sipariş girişi için 2 yi tuşlayınız gibi sonra sipariş girişi bölümüne girdikten sonra girmek istediğiniz ürüne ait kodu tuşlayınız dio 5 haneli olarak sonra adedini tuşlayınız dio sonra onaylıomusunz dşo sonra diğer ürün kodunu girmeye başlıosun yine aynı şekilde

özel mesajdanda herzaman yardımcı olurum mail adresimide veririm arkadaşlar avon benim için bir bağlılıktır çok severek yapıyorum herzamanda herkese yardımcı olurum

ne güzel işini hakkıyla yapan insan her zaman rahat eder ,yaptığı iş içine siner, en azından sen çevrene güven verdiğin için karşılığını da alırsın herkes senin gibi olsa hayat güllük gülistanlık olur da nerdeeee.ben k5 zam.da küçük başlangıç seti sipariş etmiştim geldi ama çantanın 3 gözüde kesik artık paketlenirkenmi oldu ne yaptılar bilmiyorum öle geldi takım öncüme sordum ne yapıcaz diye değişim yaparız dedi ama ses soluk yok bi de o zaman daha iade yada değişim işlemlerni takım öncüleri yapıyodu ,iş bana kaldı şimdi :/

o cilt tipine göre değişir bence benim bi tanıdığımın arkadaşıda memnun kalmış o üründen çünküü. Ve bu sitede öyle bişey okumuştum birisi sormuş memnun olan varmı diye bi kullanıcıda memnun olduğunu söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…