Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

onlar değil ki pembe küçük çiçekli dedi öle bir canta göremedim panoromaya kadar baktım yok mirmirmirmir

Oooff yaaa benim bu dikkatsiziğim ne olucak o pembe çiçekli yazdığını görmemişim bileee.. bu konuda çok dertliyim :/ sınavlarda hep dikkatszik yüzünden kaybeiyorum bişeyleri görmüyorum okumuyorumm. Pazarteside finalim var aynı şey olucak biliyorum :sinifsinif:

Avon Oriflame Amway gibi firmalar bence çok akıllı
sigorta yapmadan maaş vermeden bayanları çalıştırıyolar.
ee bayanlar para kazanmak için satmak zorunda satmazsa 5 kuruş yok onlar da allayıp pullayıp satıyolar sonra bir sürü memnuniyetsiz müşteri yok bi de kargo parası ödemeyelim die siparişlerini fazla veriyorlar. bi düşünün bakalım1 kişinin bir şirkete maliyetini????
peki ya siz Avoncular ne kazanıyorsunuz
çevrenizdeki bir çok kişiye geliş fiyatından vermiyor muusunuz ??
SİZE NE KALIYOR YADA SİZE ARTISI NE ??

bana geçen sene Oriflame Bölge Sorumluluğu Teklifi geldi beni Kariyer netten bulmuşlar ve bana sigortalı ve maaşlı bir teklif yaptılar bu tip firmalara güvenim olmadığı için kabul etmedim .

AMA DÜŞÜNÜN BİR KERE BEN ORİFLAME TEMSİLCİLİĞİ YAPMADIM AMA BÖLGE MÜDÜRÜ OLABİLİRDİM

NE KADAR ADALETLİ DEĞİL Mİ ??

Bu işten para kazanan da var oturduğu yerden mesela ben kim veriyor ki oturduğun yerden para ??Herşey parada demek değil buradaki çoğu arkadaşım zevk için yapıyor diyebilirim keyifle yapıyor buna bende dahil isteyen girişinden verir istemeyen vermez herkesin kendi tercihi değil mi ?? Herkes herşeyin farkında siz niye bu kadar bizim için TASALANDINIZ acaba merak ettim doğrusu .

kızlar ya kaç kere sordum cevap veren olmadı müşterimin birisi anew fondoten istedi koyu kumral renginde olsun açık istemiyorum dedi sizce hangisini getirtiyim yardımcı olun

Tamam hakısınız sigorta yapmıyolar beki çok fazla da kazanamıyoruz ama oturduumuz yerden ufak tefek eksikerimizi tamamıyoruz. Biz eşşek gibi çalışsaydıkta siz bu yorumu yapsayıdınız tamamiyle haklı olabilirdiniz. Oturuğun yerden kim sana para verir? Taş attıkta kolumuz mu yoruldu? Hemde evet herşey para değil zaten amacı büyük olan ne bilim bi ev geçindirmek filan olan bunlarla uğraşmaz gider adam akıllı maaşlı bi iş bulur. Biz bu işi yapıyosak sebebi bekiki küçük bi ek gelir için .. En azından ben öyle öğrenciyim ve harçlığımı çıkartıyorum!

çok saçma bu yaklaşım.kimisi para kazanmak için yapar kimide kendi ihtiyaçlarını

ucuza almak için.ayrıca parası içinde yapan olduğu gibi zevk içinde yapan olabilir.

şartlar çok ağır olsaydı bu kadar fazla temsilciside olmadı değilmi?

bişi sorucaktım benim kampanya 5den iadem var ama faturam 83 tl iadeyi verirsem 75 altına düşüyo bu durumda bende kargo ücretini keserlermi acaba çok merak ettim

kızlar fergie nin kokusu öle katoloktan anlaşılmıyo ben ilk öle kokladım hiç hoşuma gitmedi ama numunesinden deneyince güzel cidden koku hoşuma gitti ne çok hafif ne de çok ağır

Ayy ben bayıldım o parfüme.. Gerçekten güzel kokuyoor.. bayanssulusmile

para mı zevk mi ağır basıyor ??

Arkadaşım sevmiyorsan yorum yapma. Eleştirmen için bir sebep yok.. Şikayetin varsa herhangi bir ürününden tabiki onu eleştirebilirsin ama bu işi yapanları eleştirmen çok saçma geldi bana.. lmaz:

Arkadaşım sevmiyorsan yorum yapma. Eleştirmen için bir sebep yok.. Şikayetin varsa herhangi bir ürününden tabiki onu eleştirebilirsin ama bu işi yapanları eleştirmen çok saçma geldi bana.. lmaz: [/QUOTE]

Balböceğim o daha kendi mesleğine karar verememiş profilinde fotoğrafçı oldu şimdi güzellik uzmanı valla güldüm çok he hem eleştiriyor hemde bizim içimizde topiğimizde bi kendi akıllı arkadaşın sigortası yokmuş felan sanki biz sabah 7 akşam 7 çalışıyos bi arkadaşın dediği gibi taş attıkta kolumuz mu yoruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…