Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ooo çok iyi satmışın canım satışların daha çok olsun inşallah delikafadulden parfüm içinde bilemiyorumki ben indirim bröşüründen blue rush'ı almayı düşünüyorum çok hoş bence hem spor hem hafif :lepi:

kızlar ya kaç kere sordum cevap veren olmadı müşterimin birisi anew fondoten istedi koyu kumral renginde olsun açık istemiyorum dedi sizce hangisini getirtiyim yardımcı olun

Canım kataLogda hangisi uygun gözüküyosa 1 ton daha açığını getirt.Çünkü ben kendime ve bi arkadaşıma getirttim.Katalogda görüldüğünden 1 ton koyu hepsi.
gerçi o anew değildi ama bence önce bi numune denseydi.yinede sen bilirsin.
Ben bugün isticek olsam 1 ton daha açık olanı isterim tenime.Anca normal çıkıyo.

edacım eğer çiçek kokularından hoşlanıyorsan wish of love tavsiye ederim.çok güzel kokuyo.ama çiçek kokusu istemem dersen pur blanca..ferah bi koku olsun dersen blue rush indirim broşüründe..deniz kokusu gibi.

SeLam herkese ben de bikaç parça sipariş verdim.Kendime golden rose 24k rujdan istedim.bu ikinci olacak çok güzel.

Bir de çıkmayan uzun süre kalıcı ruj ve rimel istedim.bu rujdanda memnunum bu sefer farklı bi renk istedim.Enternesyonel mi ne öle bi ismi vardı sanırım.

edacım bence fergie güzel ama yaz için belki ağır olabilir bana göre pur blancanın yeni çıkan parfümü güzel vede vish of love yaz için hoş kızımda kullanıyo her sabah ev parfüm kokusuyla uyanıyo bizim kız tabi abartıp boca ediyo parfümü 3 ayda bitirdi ya wish of loveyi tekrar istiyo al diyo bende para peşin olursa alırım diyorumkaydirigubbakcemile3

ewet canım 20 yaşındaym 4 yıldır yapıyorum kendi cebimden milyarlar gitmiştr belki ama hiç nefret etmedm hep temsilcilerime yardım ediorum şu olcay3003 e acaip deli oldum ya ne yapmaya çalışıo kimbilir

Günaydın kızlar bir şey soracağım şimdi temsilcilik yapıyorum fakat başka bir takım öncüsüyle çalışmak istiyorum direk ona başvurabilir miyim yoksa 3 ay sipariş vermeyip üyeliğimi iptal ettikten sonra mı diğer takım öncüsüyle çalışabilirim?

günaydın..... bildiğim kadarıyla avonu arayıp temsilcimi değiştirmek istiyorum diye basvuru yapman gerekiyo........böölelikle değiştirip faklı temsilciyle yoluna devam eddebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…