- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.221
slmmm:)
bn 250 tl'lik sattım ablacm ama hepsi avona gidicek paraşarın hep bişeler alcam :sm_cool:
ya yaz için parfüm sordum ama kmse bişe demedi fergie alcaktım katalogta çok beğendm gerçeği çok ağır kokuo:sinifsinif:
Selam kimse var mı
Teşekkür ediyorum size nisa ilkşah ve gamzeee opuyorumnanaktan
para mı zevk mi ağır basıyor ??
selamm kimse yok mu?
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis naber canım nasıl gidiyor?:dance:
kızlar ya kaç kere sordum cevap veren olmadı müşterimin birisi anew fondoten istedi koyu kumral renginde olsun açık istemiyorum dedi sizce hangisini getirtiyim yardımcı olun
slmmm:)
bn 250 tl'lik sattım ablacm ama hepsi avona gidicek paraşarın hep bişeler alcam :sm_cool:
ya yaz için parfüm sordum ama kmse bişe demedi fergie alcaktım katalogta çok beğendm gerçeği çok ağır kokuo:sinifsinif:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis naber canım nasıl gidiyor?
iyi canım nolsun işte tv seyrediyorum arada giriyorum nete ama satışları hiç sorma fenaaaa :içelim: sen nasılsın
ne güzel işini hakkıyla yapan insan her zaman rahat eder ,yaptığı iş içine siner, en azından sen çevrene güven verdiğin için karşılığını da alırsın herkes senin gibi olsa hayat güllük gülistanlık olur da nerdeeee.ben k5 zam.da küçük başlangıç seti sipariş etmiştim geldi ama çantanın 3 gözüde kesik artık paketlenirkenmi oldu ne yaptılar bilmiyorum öle geldi takım öncüme sordum ne yapıcaz diye değişim yaparız dedi ama ses soluk yok bi de o zaman daha iade yada değişim işlemlerni takım öncüleri yapıyodu ,iş bana kaldı şimdi :/
iyi sayılırım canım, valla benim de fazla siparişim yok 140 liralık falan var,kettle gelmiycek yani bu gidişle,ama yine de umudum varr..inşallah bi yerlerden sipariş alırım..
senin yine iyi siparişin var canım benim o kadar bile yok napalım yaa kısmetimizde varsa olur işte:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?