Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile daha önce temsilci değiştirilmez diye birşeyler okumuştum emin olmadığım için sordum valla ya bide hani puanlar oluyor ya onlar ne işe yarıyor ki?5kampanya biryerde kalıp hediyeleri alıp tekrar başka birine üye olup tekrar 5 hediye almak daha mantıklı valla çünkü artık avon hediye göndermiyor.Ne işimize yarayacak o puanlar?

Merhaba arkadaşlar günaydın,
Bende değiştirmek istiyorum:/
KAdın benden habersiz 20 tane katalog eklemiş siparişlerime.. Bide teefonlarada cevap vermiyo kaç gündür ulaşamıyorum iyice uyuz oldum. İlgilenmeyeceksen başlama bu işe yaalmaz:
Şimdi ben bu katalogları iade etmek istiyorum ama katalogların iadesi yok dedi bi arkadaşım doğrumu acaba ? K7 den yeterince sipariş aldım boşuna ücret ödemek istemiyorum :sinifsinif:

Birde %33 karla kazanın diyor bi çok yerde ama bana gelen ürünler faturada %25 karla hesaplanmış yani beklediğimden yüksek geldi. Acaba bi yanlışık oabilir mi?

arkadaşlar geçen gün sipariş vermiştim bugün geliyor 83 liralık tı bazı ürünler stokta yoksa da 83 60 filan düşerse kargo parası alırlar mı acaba acil cevap

Siteden kredi kartıyla ödeme var dimi postaneye gittim borcunuz görünmüyodu dedıler ama siteden girdiğimde hala ödenecek miktar yazılı duruo vadesıde 3 gun sonra son
internetten ödeme yapabılırmıyım ?

arkadaşlar geçen gün sipariş vermiştim bugün geliyor 83 liralık tı bazı ürünler stokta yoksa da 83 60 filan düşerse kargo parası alırlar mı acaba acil cevap

Canım sen sonuçta tamamlamışsın almazlar kargo parası stokta yoksa seni bağlamaz

Siteden kredi kartıyla ödeme var dimi postaneye gittim borcunuz görünmüyodu dedıler ama siteden girdiğimde hala ödenecek miktar yazılı duruo vadesıde 3 gun sonra son
internetten ödeme yapabılırmıyım ?

Evet kredi kartı ile ödeme var en kolayıda bence oo ..İnternetten temsilci girişi yapıp temsilciye özele tıklayıp kredi kartı güncelleme formunu doldur 24 saat için aktive olur ve ve ödeme tipin artık kredi kartı olur ..ödenecek miktar olarak görünüyo yazmışsın o da şölee ödenmeyen bütün faturaları vadesi gelmeyenleri de gösteriyor vadesi gelince kredi kartından çekilir umarım yardımcı olabilmişimdir.:teytey::teytey:

takım öncüsü değiştirebiliyorsun transfer oluo ama sanırım yine müşteri iletişim merkezini arayıp belirtiosun şikayetini daha sonra transferin yapılıo die biliyorum ben takım öncüsü olduğumda üye formları gönderdm takım öncüme benm üyelerimi kendine kayıt yaptrmıştı sonra bir süre bekledm değişmedi arayıp şikayetimi belirttm takım öncümle görüştüler sanırım sonra benm altıma transferi yapıldı temsilcilerimin

Var öyle uyanıklar dimi ..Hangi seviyedesin şuan ilkşah?

şu an sadece takım öncüsüyüm aynı zamanda yıldızlar kulübüne üyeyim ama yönetmen takım öncüsü olmaya çalışıyorum

Takım öncüm ilk üye olduğumdan beri bana da t.ö.yapalım seni diyor yönetmen olmuş o da benimde pek çevrem yok istiyorum aslında ama takım öncülüğü için 5 üye bulmak lazım ama bununla bitmiyor ki cesaret edemiyorum bi türlü sürekli üye kaydedemem ki

Kaç tane üyen var şuanda

11 temsilcim var benmle birlikte 12 kendin hariç 5 tane olması gerekio ama temsilcilerin çok fazla sipariş vermesi gerekio yoksa prim çok az oluo 10 tl falan o da bir işe yaramaz örneğin 5 temsilcin var kampanya 6 içinde hepsi toplam 1000 tl ödeme gerçekleştirdiler bu 1000 tlnin %3.75i prim olarak geliyor benim temsilcilerim bazen 4000i geçebiliyorlar ama sürekli irtibat halindeym bugün para yatıracakmsn falan die sürekli hatırlatıorum sipariş vermeye yardımcı oluorum o yüzden onlarda sıkılmadan korkmadan sipariş verebiliyorlar 2 temsilcim war her ay 1500 2000 arası sipariş verio onlar yetio zaten

Süper canım yaa.. Maşallah kız sana.. kaydirigubbakcemile3
Aynen tatlım bunalıyo çocuklar sıcaktan ya görsen nasıl yatıcağını şaşırıyo çocuk yatakta fır dönüyo bende hep o küçücük ellerinden öpüyorum
Oyy tatlım benim.. Yerim ben onu. opuyorumnanaktan .

Gerçekten mahşallahhhhh sen ne kadar sipariş veriyorsun ortalama birde sende t.ö çıkartabiliyorsun dimi onlarda üye bulup daha da genişletebiliyosun sanırım

Gerçekten mahşallahhhhh sen ne kadar sipariş veriyorsun ortalama birde sende t.ö çıkartabiliyorsun dimi onlarda üye bulup daha da genişletebiliyosun sanırım

ewet çıkarabiliyorum 2 takım öncüsü çıkardığımda yönetmen olucam ben geçen yıl yıldızlar kulübü içn çok sipariş girdm kendime hep şimdi oldum hediyelerini alıorum ama kendine girdiğin siparişlerden prim alamıorsun bende bu yüzden kendime her ay 75 tl sipariş giriorum mecburi olduğundan annemin adını kullanarak temsilci yaptım onun adına her ay 300 500 civarı giriorum prim alıorum ondan

Canım bende onu merak ediyordum kendin az satış yapsan bi riski olmuyor yanii benim kaygım oydu 75tl girmek yeterli mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…