- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.241
arkadaşlar geçen gün sipariş vermiştim bugün geliyor 83 liralık tı bazı ürünler stokta yoksa da 83 60 filan düşerse kargo parası alırlar mı acaba acil cevap
Siteden kredi kartıyla ödeme var dimi postaneye gittim borcunuz görünmüyodu dedıler ama siteden girdiğimde hala ödenecek miktar yazılı duruo vadesıde 3 gun sonra son
internetten ödeme yapabılırmıyım ?
takım öncüsü değiştirebiliyorsun transfer oluo ama sanırım yine müşteri iletişim merkezini arayıp belirtiosun şikayetini daha sonra transferin yapılıo die biliyorum ben takım öncüsü olduğumda üye formları gönderdm takım öncüme benm üyelerimi kendine kayıt yaptrmıştı sonra bir süre bekledm değişmedi arayıp şikayetimi belirttm takım öncümle görüştüler sanırım sonra benm altıma transferi yapıldı temsilcilerimin
Var öyle uyanıklar dimi ..Hangi seviyedesin şuan ilkşah?
şu an sadece takım öncüsüyüm aynı zamanda yıldızlar kulübüne üyeyim ama yönetmen takım öncüsü olmaya çalışıyorum
Merhaba canlarımm.. opuyorumnanaktan Nasılsınız?
İyi çok şükür canımmmm sen nasılsın opuyorumnanaktan
Kaç tane üyen var şuanda
Bende iyiyim sağol Nisacım.. Bebişini öp benim yerime ellerinden..Sıcakta hiç sevmem çocukları yanağından boynundan öpenleri.. klava:
11 temsilcim var benmle birlikte 12 kendin hariç 5 tane olması gerekio ama temsilcilerin çok fazla sipariş vermesi gerekio yoksa prim çok az oluo 10 tl falan o da bir işe yaramaz örneğin 5 temsilcin var kampanya 6 içinde hepsi toplam 1000 tl ödeme gerçekleştirdiler bu 1000 tlnin %3.75i prim olarak geliyor benim temsilcilerim bazen 4000i geçebiliyorlar ama sürekli irtibat halindeym bugün para yatıracakmsn falan die sürekli hatırlatıorum sipariş vermeye yardımcı oluorum o yüzden onlarda sıkılmadan korkmadan sipariş verebiliyorlar 2 temsilcim war her ay 1500 2000 arası sipariş verio onlar yetio zaten
Oyy tatlım benim.. Yerim ben onu. opuyorumnanaktan .Aynen tatlım bunalıyo çocuklar sıcaktan ya görsen nasıl yatıcağını şaşırıyo çocuk yatakta fır dönüyo bende hep o küçücük ellerinden öpüyorum
11 temsilcim var benmle birlikte 12 kendin hariç 5 tane olması gerekio ama temsilcilerin çok fazla sipariş vermesi gerekio yoksa prim çok az oluo 10 tl falan o da bir işe yaramaz örneğin 5 temsilcin var kampanya 6 içinde hepsi toplam 1000 tl ödeme gerçekleştirdiler bu 1000 tlnin %3.75i prim olarak geliyor benim temsilcilerim bazen 4000i geçebiliyorlar ama sürekli irtibat halindeym bugün para yatıracakmsn falan die sürekli hatırlatıorum sipariş vermeye yardımcı oluorum o yüzden onlarda sıkılmadan korkmadan sipariş verebiliyorlar 2 temsilcim war her ay 1500 2000 arası sipariş verio onlar yetio zaten
Gerçekten mahşallahhhhhsen ne kadar sipariş veriyorsun ortalama birde sende t.ö çıkartabiliyorsun dimi onlarda üye bulup daha da genişletebiliyosun sanırım
ewet çıkarabiliyorum 2 takım öncüsü çıkardığımda yönetmen olucam ben geçen yıl yıldızlar kulübü içn çok sipariş girdm kendime hep şimdi oldum hediyelerini alıorum ama kendine girdiğin siparişlerden prim alamıorsun bende bu yüzden kendime her ay 75 tl sipariş giriorum mecburi olduğundan annemin adını kullanarak temsilci yaptım onun adına her ay 300 500 civarı giriorum prim alıorum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?