Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Evet kredi kartı ile ödeme var en kolayıda bence oo ..İnternetten temsilci girişi yapıp temsilciye özele tıklayıp kredi kartı güncelleme formunu doldur 24 saat için aktive olur ve ve ödeme tipin artık kredi kartı olur ..ödenecek miktar olarak görünüyo yazmışsın o da şölee ödenmeyen bütün faturaları vadesi gelmeyenleri de gösteriyor vadesi gelince kredi kartından çekilir umarım yardımcı olabilmişimdir.:teytey::teytey:[/QUOTE]

Evet teşekkürler. Ama bu ödemeyi kredı kartıyla yaptım tamam bundan sonraki için iptal ettırmek ıstedıgımde napmam lazım .?

bişey sorucam yaa aklıma takıldıı:/
%33 karla kazanın diyor bi çok yerde ama bana gelen ürünler faturada %25 karla hesaplanmış yani beklediğimden yüksek geldi. Acaba bi yanlışık oabilir mi?
350liralık sipariş verdiğimizde bunun %33ü 115 ediyo. Ama %25 ounca 87 ediyo. Arada çok fark var bence..

ARKADAŞLAR ben haziran kataloğunu gördükten sonra temmuzu merak ediyorum görme imkanım yokmu

arkadaşlar sayfa 69'daki 3 şekilde kullanılabilen yüzüğü yakından gören var mı?
taşları falan nasıl?katalogtaki gibi güzel duruyor mu?çok hoşuma gitti,alıcamda.
yardımcı olursanız çok sevinirim..a.s.

Canım bende onu merak ediyordum kendin az satış yapsan bi riski olmuyor yanii benim kaygım oydu 75tl girmek yeterli mi yani

hayır olmuo en az 75 tl sipariş vermek gerekio üstünü vermeye gerek yok çünkü prim alamıyorsun kendinden

onu bende tam anlamış değilim sanırım kdvsiz %33 kdv eklenince bize %25 kalıo

merhaba kızlar EDACIM benim iadeler işlenmiş önceliklede bende niye 4.5 ytl aldı bu rahatsız adam ya
avonun fiyatı zaten indirimli dedi baktı bilgisayardan 4.5 dedi ben sorarım ona :))

EDA little black diyip duruyosun kız yaz için niye başka parfüm arıyosun :)) onu seviyosan yaa benne alcam bilemedim hala ama önümüzdeki katalogu beklicem

ya ben özel mesaj göndremiorum jean kullanıcı adlı arkadaşın buraya gelmesini istiorum ulaşmam gerekio :)

özel mesaj olarak bana msn adresini yazarmısın eklerim hemen ordan konuşabilrz

bayanlar istanbulda eyüp yakınlarında avon temsilcisi olanınız varmı arkadaş olup gerektiğinde yardımlaşmak istiorum yeni taşındm istanbula ve hiç tanıdığım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…