- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.281
onu bende tam anlamış değilim sanırım kdvsiz %33 kdv eklenince bize %25 kalıo
Çok saçma eğer öyleyse.Kataloglarda yazan fiyat zaten kdvli fiyattır .. Sahtekarlık resmen. %33 diyo fatura geliyo yüksek.. %25bilmiyorumkismile
%33 yüksek bi rakam gibi insanların gözlerini boyuyolar ama aslında öyle değill.. Garipsedim.. Hevesim kaçtı
bnde ayın 31inde verdm ablacmbnm iadem işlenmiş edacımm seninkide işlenr ne zmn ettn ki iade bn 29 unda ettim
tsk edermm opuyorumnanaktanbnde blue rush var ya püff:Sooo çok iyi satmışın canım satışların daha çok olsun inşallah delikafadulden parfüm içinde bilemiyorumki ben indirim bröşüründen blue rush'ı almayı düşünüyorum çok hoş bence hem spor hem hafif :lepi:
:lepi: yalnız o dilede koptumm :roflol:anlaşılan senin canın sıkılmış,etrafında seni dinliycek birileri de yok belli ki bizim işimize müdahale ediyosun.sen kendi işine bak,biz ne yaptığımızı ya da ne yapacağımızı biliriz..lülülülülülü
aslında beyaz olan pur blanca yı düşünmedm diiledacım eğer çiçek kokularından hoşlanıyorsan wish of love tavsiye ederim.çok güzel kokuyo.ama çiçek kokusu istemem dersen pur blanca..ferah bi koku olsun dersen blue rush indirim broşüründe..deniz kokusu gibi.
fergie çok ağır ewt ama karar verdm mor küçük parfümü alıcam çok hoş kokuoedacım bence fergie güzel ama yaz için belki ağır olabilir bana göre pur blancanın yeni çıkan parfümü güzel vede vish of love yaz için hoş kızımda kullanıyo her sabah ev parfüm kokusuyla uyanıyo bizim kız tabi abartıp boca ediyo parfümü 3 ayda bitirdi ya wish of loveyi tekrar istiyo al diyo bende para peşin olursa alırım diyorumkaydirigubbakcemile3
bilmem bnden 2 aldı :Smerhaba kızlar EDACIM benim iadeler işlenmiş önceliklede bende niye 4.5 ytl aldı bu rahatsız adam ya
avonun fiyatı zaten indirimli dedi baktı bilgisayardan 4.5 dedi ben sorarım ona :))
little black zaten var ablam onsuz yaşayamamki bn kaydirigubbakcemile3 ama değişik olsn istiordm ve karar verdm zatenEDA little black diyip duruyosun kız yaz için niye başka parfüm arıyosun :)) onu seviyosan yaa benne alcam bilemedim hala ama önümüzdeki katalogu beklicem
:teytey:
canım işim vardı bakamadım,anca gördüm.iyi sayılırım sen nasılsın??
Canım iyiyim çok şükür hayırdır tatlım canın mı sıkkın iyi sayılırım derken???
bnde ayın 31inde verdm ablacm
tsk edermm opuyorumnanaktanbnde blue rush var ya püff:S
:lepi: yalnız o dilede koptumm :roflol:
aslında beyaz olan pur blanca yı düşünmedm diil
fergie çok ağır ewt ama karar verdm mor küçük parfümü alıcam çok hoş kokuo
bilmem bnden 2 aldı :S
little black zaten var ablam onsuz yaşayamamki bn kaydirigubbakcemile3 ama değişik olsn istiordm ve karar verdm zaten
slmmmmmmm:teytey: bugnle beraber 350 tlye tamamladmmm:teytey:
canım bizim oğlan 5 gündür kekelemeye başladı,onu dert ediyorum,dün doktora götürdük,yemek yemiyosa zorlamayın,bi kelimeyi öğretmek için baskı yapmayın falan dedi,2-7 yaş arasında çoğu cocuk olur böyle,geçer dedi de rahatladım biraz..
arkadaşlar sayfa 69'daki 3 şekilde kullanılabilen yüzüğü yakından gören var mı?
Taşları falan nasıl?katalogtaki gibi güzel duruyor mu?çok hoşuma gitti,alıcamda.
Yardımcı olursanız çok sevinirim..
ablam bn lisede olduum için kızlar çok alıo ki artık yaz geldi bn 75e bile zor tamamlarm ama ne zmn okul açılırsa işte o zmn artar yne..walla bi sınıfa gidiorm kızlar katalog geldi diorm veriorm 3 katalog gidiorm herkes beğenio adını üstüne yazıo soru olursa onlar gelio sölüorm bide güven çok önmli her dediğim doğru çıkıo rengi fln bu yüzdende alabiliolar..öle hç hediye flnda vermedm onlara şu güne kdr çok indirimde yapmadm ama alıolar işte:)bide zmnında getirmekte önmli bizim kızlar sabırsız tabii:)edacım maşallahın var yaa nerden buluyosun bukadar müşteri,bi tavsiyede bulun bize de canım yaa..mafoldumben
katalog fiyatıyla 350 ablam o düşer yani kettle yok kaydirigubbakcemile3süpersin edacımmm kaptın kettle güle güle kulann
ya bnm bi müşterm aldı güzeldi ama üçünü bi arada takmak zor yani çok ayrık duruyor ama tek tek güzeldi bnce..arkadaşlar sayfa 69'daki 3 şekilde kullanılabilen yüzüğü yakından gören var mı?
taşları falan nasıl?katalogtaki gibi güzel duruyor mu?çok hoşuma gitti,alıcamda.
yardımcı olursanız çok sevinirim..
bilmem bna ağır geldi hacı yağı gibi kokuokaydirigubbakcemile3Ya kızlar bu fergie gerçekten çokmu kötüüü
arkadaşlar sayfa 69'daki 3 şekilde kullanılabilen yüzüğü yakından gören var mı?
taşları falan nasıl?katalogtaki gibi güzel duruyor mu?çok hoşuma gitti,alıcamda.
yardımcı olursanız çok sevinirim..
Ya kızlar bu fergie gerçekten çokmu kötüüü
kızar gelnce su sorularıma bi bakın ltfen.
k7 syf 39 sıkılaştırıcı krem
indirim broşüründeki hassas bölge temizleyicisi
indirim broşüründeki göz kalemi textured teal göz kalemi nasılll????lütfen bi yorum bekliorm...
kızar gelnce su sorularıma bi bakın ltfen.
indirim broşüründeki göz kalemi textured teal göz kalemi nasılll????lütfen bi yorum bekliorm...
olsun sen tamamlarsın cnm daha var yaablam bn lisede olduum için kızlar çok alıo ki artık yaz geldi bn 75e bile zor tamamlarm ama ne zmn okul açılırsa işte o zmn artar yne..walla bi sınıfa gidiorm kızlar katalog geldi diorm veriorm 3 katalog gidiorm herkes beğenio adını üstüne yazıo soru olursa onlar gelio sölüorm bide güven çok önmli her dediğim doğru çıkıo rengi fln bu yüzdende alabiliolar..öle hç hediye flnda vermedm onlara şu güne kdr çok indirimde yapmadm ama alıolar işte:)bide zmnında getirmekte önmli bizim kızlar sabırsız tabii:)
katalog fiyatıyla 350 ablam o düşer yani kettle yok kaydirigubbakcemile3
ya bnm bi müşterm aldı güzeldi ama üçünü bi arada takmak zor yani çok ayrık duruyor ama tek tek güzeldi bnce..
bilmem bna ağır geldi hacı yağı gibi kokuokaydirigubbakcemile3
hassas bölge temizliyecisinden kullanan tanıdığım var memnun olduğunu söylemişti edacımkızar gelnce su sorularıma bi bakın ltfen.
hoşgeldiniz nezox başarılarınızın devamın dilerimmmmerhaba kızlar ben bu siteye yeni üye oldum, 3.5 senedir avon temsilcisiyim,1 senedir takım öncüsü ve avonla çok mutluyum..
ne güzell:)merhaba kızlar ben bu siteye yeni üye oldum, 3.5 senedir avon temsilcisiyim,1 senedir takım öncüsü ve avonla çok mutluyum..
avondan aldım zaten bilerek koydum arkadaşlar soruyordu gözlük nasıl die bnde çektm koydum ama stokta kalmadı gözlük temmuzda yeniden gelickeda,
gözlüğün de muhteşem nerden aldın ya bana söle
ya bn sıkılaştırıcı olarak deil nemlendirmek için istiormda hani bi yan etkiside olmasn sonuçta kndm kullancm kaydirigubbakcemile3 hmm bunu almim bn dieri indirme girsn öle bi bakmm :ecrin_bebek: göz kalemleri güzel cnmm ondan hçç şüphem yok kaydirigubbakcemile3sayfa 39 daki kremler günlük bakım için kullanılan kremler olduğu için sıkılaştırma etkisinden çok nemlendirme amaçlı kullanmak gerekir, tabi bu demek değil sıkılaştırmaz ama özellille sıkılaştırma için istiyorsan daha özel bi krem kullanmalısın.kaydirigubbakcemile2
hassas bölge temizleyicisi olarak onu değilde katalogdaki sayfa 113 dekini tavsiye ederim, bundan şikayet aldım ama diğerinden hiç almadım...bilmiyorumkismile
gözkalemlerini şiddetle tavsiye ederim cnm çünkü en çok beğenilen kalemlerimiz açılıp kapanabilen kalemler hihoyyyt
olsun sen tamamlarsın cnm daha var ya
hassas bölge temizliyecisinden kullanan tanıdığım var memnun olduğunu söylemişti edacım
kız o kalemi sormuştum ben sen değilmiydin cevap veren bana mavi miydi rengi??bende istiycemde
hoşgeldiniz nezox başarılarınızın devamın dilerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?