Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

eğer nemlendirme için istiyorsan tavsiye edrim cildin de genç sanırım, sorun yaşamazsın,genç ciltlerin agır kremler kullanması doğru olmaz zaten,böyle günlük bakım için olan kremler kullanmak lazım.bu arada gözlükten 20 tane sattım stoksuzluk olmasaydı daha sipariş vardı,çok yakışmış sanadaopuyorumnanaktan

ewt dha 17 yaşındaym aslında skin soft'un mor olan serisini kullanıorm oda çok güzel ama bida bacakları biraz sıkılaştırır ve nemlendirir ii olur yani..çok tsk edermm:asigimpuyorumnanaktan

bişi sorcam k7 nin indirim broşüründen ben 11 haziranda sipariş ercem son ödeme tarihi 26 haziran olcak.peki 2. siparişimi daha ilkini ödemeden 24ünde versemoluyomu öle

Son düzenleme:
OkYaNuS_35
evet faturanı geçiktireceksen eğer 1 gün önce bile sipariş verdiğinde siparişin faturandılır ve teslim edilir

Son düzenleme:
ben avonun parfümlerini ve duş jellerini stok yapıyorum ama ilk aldığım parfüm far away dı.fazla sıkmıyordum zamanla kokusu değişti.ağırlaştı falan.şimdi de wish of love kullanıyorum.çok güzel.yeni katalogdan da yeni çıkan mor şişeli bi parfüm var,onu sipariş ettim bakalım o nasıl çıkacak

Arkadaslar ben bugün bikaç ürünü iadeye yolladım. Şimdi onların ücretlerini ödicem bidahaki faturada düşücek dimii.. Yoksa yeni fatura mı gelicek onu mu beklicem bilmiyorumkismile

bende sipariş edicem mor şişeli parfümü güzele benziyobayanssulusmile

Son düzenleme:

canım evet haklısın,biz acele ediyoruz bir an önce öğrensinler diye ama artık kuzumun üzülmesine izin vermiycem,istediğini yapsın,yemek de yemesin varsın,o istediği zaman zaten söyler..ahh burnumda tütüyo vallaha,10 gündür burda kalıyolardı,bugün evine gitti oğluşum.. senin kuzuna da kıyamam canım benim yaa,diş çıkarırlarken çok ağlıyolar,sen de başında nöbet beklemek zorundasın yani,inşallah biran önce atlatırsınız kızınla diş faslını,Allah yardımcınız olsun.. senağlama

herkeze merabalar kızlar günaydınlar sayfa 96 97 de vücut spreyleri var sizce nasıl dır onlar bi müşterim sordu bana yardımcı olurmusunuz acil bugün cevap bekliyor benim hiçbir bilgim yok

:1ninca:turkbayragi:mymeka:herkeze merabalar kızlar günaydınlar sayfa 96 97 de vücut spreyleri var sizce nasıl dır onlar bi müşterim sordu bana yardımcı olurmusunuz acil bugün cevap bekliyor benim hiçbir bilgim yok:enbuyukkk:a.s.

kjızlar avona temsilcilik için başvurulunca arkadaş olmak istiyoda yani heray satışmı yapmak zorunda
kendine indirimli ürün almak istiyoda sadece kendine indirimli alabşilirmi yani ne bilim biraz bilgi verirseniz bende ona anlatırım

canım 96 dk lerin hepsi çok güzel kokuları ama 97 dekiler yeni kokularını bilmiyorum spreylerin testırları gelmiyo bize

canım hangi ilde oturuyosunuz ben yardımcı olayım nerde oturduğunu söyle hemen hallediyorum ok, detaylı bilgi telefondada veririm daha iyi anlarsın

arkadaşlar mrb ben sayfa 23teki allığı almak istiyorum
bu allık hakkında bilgisi olan varmı güzelmi alayımmı

ben soruyorum ama cevap veren olmuyo. Takım öncüm ilgilenmiyo telefonlara çıkmıyo. Başlicam böyle işe yaa bela oldu başıma. Kafama göre bişeyler yapmaya çaışıyorum!

ben soruyorum ama cevap veren olmuyo. Takım öncüm ilgilenmiyo telefonlara çıkmıyo. Başlicam böyle işe yaa bela oldu başıma. Kafama göre bişeyler yapmaya çaışıyorum!

iade sormuştun sanırım canım sen iadeler bir sonraki faturandan düşecektir, yani sen parasını ödüyosun o ürünlerin fakat bir sonraki siparişinin faturasından düşer kuruşu kuruşuna merak etme.bilmiyorumkismile

arkadaşlar mrb ben sayfa 23teki allığı almak istiyorum
bu allık hakkında bilgisi olan varmı güzelmi alayımmı

canım k-7 de sayfa 23 te allık yok, 22 deki top allığı soruyorsan eğer muhteşem kesinlikle tavsiye ediyorum, ama şuan % 25 indirimde yarı yarıyada indirime giriyor haberin olsun yani 19.50 tl indirime de giriyorkaydirigubbakcemile5

benim elimde katalog yok online katalogtan bakıorum süngeriyle birlikte aynalı allık var 23 te ama eski katalogmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…