- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.301
eğer nemlendirme için istiyorsan tavsiye edrim cildin de genç sanırım, sorun yaşamazsın,genç ciltlerin agır kremler kullanması doğru olmaz zaten,böyle günlük bakım için olan kremler kullanmak lazım.bu arada gözlükten 20 tane sattım stoksuzluk olmasaydı daha sipariş vardı,çok yakışmış sanadaopuyorumnanaktan
ben avonun parfümlerini ve duş jellerini stok yapıyorum ama ilk aldığım parfüm far away dı.fazla sıkmıyordum zamanla kokusu değişti.ağırlaştı falan.şimdi de wish of love kullanıyorum.çok güzel.yeni katalogdan da yeni çıkan mor şişeli bi parfüm var,onu sipariş ettim bakalım o nasıl çıkacak
Canım en yakın zamanda düzelir inşallah üzülmeyin biz büyükler hemen herşeyi öğretmek istiyoruz kuzularımıza birazda ondan doktorunda dediği gibi ..Benim kızımında 2 dişi çıkmıştı bayadır diş çıkarmamıştı başka şimdi 3-4 gündür çok ağlıyor durmuyor ben 1 tane diş patlattığını görmüştüm bugün farkettim ki tammmm 3 tane birdenhep uyanıyor anca vakit bulabildim uyumadı bu saate kadar
:1ninca:turkbayragi:mymeka:herkeze merabalar kızlar günaydınlar sayfa 96 97 de vücut spreyleri var sizce nasıl dır onlar bi müşterim sordu bana yardımcı olurmusunuz acil bugün cevap bekliyor benim hiçbir bilgim yok:enbuyukkk:a.s.
kjızlar avona temsilcilik için başvurulunca arkadaş olmak istiyoda yani heray satışmı yapmak zorunda
kendine indirimli ürün almak istiyoda sadece kendine indirimli alabşilirmi yani ne bilim biraz bilgi verirseniz bende ona anlatırım
canım 96 dk lerin hepsi çok güzel kokuları ama 97 dekiler yeni kokularını bilmiyorum spreylerin testırları gelmiyo bize
çok teşekkür ederim canım sagol
ben soruyorum ama cevap veren olmuyo. Takım öncüm ilgilenmiyo telefonlara çıkmıyo. Başlicam böyle işe yaa bela oldu başıma. Kafama göre bişeyler yapmaya çaışıyorum!
arkadaşlar mrb ben sayfa 23teki allığı almak istiyorum
bu allık hakkında bilgisi olan varmı güzelmi alayımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?