Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bir kaç şey sorucam sizleree :kedi:
yeni katologta şu far paleti gözüme çarptı ama ;
1-boyutu hakkında bir bilginiz var mı?
2-kalitesi nasıl?
3-renkleri aynı burdaki gibi mi?
avon rujlar hiç katologtaki gibi çıkmıyor,farını kullanmadım hiç ama korkuyorum
minnacık filan gelmesin sonra klava:

benim elimde katalog yok online katalogtan bakıorum süngeriyle birlikte aynalı allık var 23 te ama eski katalogmu acaba

inteernette baktıysan k- 6 dır cnm o allıkta güzel ama süngerli kullanım zor olabilir ben sana yine top allığı tavsiye ederim, yanlış anlama oda çok güzel ama top allıktan daha memnun kalırsınopuyorumnanaktan

nezox çook teşekkür ederim ilgilendiğin için top allığım var buda dikkatimi çekti iiyse bundanda alayım dedim
bak arkadaş eklemiş sayfayı o sayfada var allık:)

nezox çook teşekkür ederim ilgilendiğin için top allığım var buda dikkatimi çekti iiyse bundanda alayım dedim
bebişim dün o allığı bi blog ta gördüm.
bi arkadaş almış fotolamış güzelce
miniminnacık bi şey,haberin olsun:kedi:

Merhaba canım.. Burda birkaç arkadaş daha aldı o allıktan.. Çok küçük ama güzel dediler. Rengi tonu güzel diye okudumm ama küçücük olduğunu bilesin..

Teşekkür ederim canım :) Yaşın benden büyüktğr herhalde abla diiyiim :) benim manevi takım öncüm ol oluurmuu :2:

canım ben ondan çok sattım bu ay ve çok beğenidi bende çok beğendim. Boyutuda büyük orada görünüğü gibi. Ama mat gibi duruyo yağlı far. Çok güze duruyo sürünce. Almayan bikaç kişi pişman oldu indirime girince söyle alıcaz dediler. Bir de sayfa 31deki farıda çok beğendim.zemuszemus

eyvahlar olsunnneyvahedigeldismile
nefret ederim krem fardan öğkk kafamçokkarıştı
neyse sağlık olsunn
11 tl cepte kaldı heheheheh :kedi:

Kremi bi derece de hadi onu yazmışlar katalogda. Renklerine ne demeli..alsanaalsanasmile Yeşile bakar mısın bildiğin mavi olmuş o. lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…