- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.341
Teşekkür ederim canım :) Yaşın benden büyüktğr herhalde abla diiyiim :) benim manevi takım öncüm ol oluurmuu:2:
canım ben ondan çok sattım bu ay ve çok beğenidi bende çok beğendim. Boyutuda büyük orada görünüğü gibi. Ama mat gibi duruyo yağlı far. Çok güze duruyo sürünce. Almayan bikaç kişi pişman oldu indirime girince söyle alıcaz dediler. Bir de sayfa 31deki farıda çok beğendim.zemuszemus
beğendiğinin island breeze olanı güzel [gerçekten:hulya:
eed kesinlikle,böyle olunca sevmiyorum işte ben eyvahedigeldismilefar ne kadarda değişik duruyorrrr katoloktan akannehir
eed kesinlikle,böyle olunca sevmiyorum işte ben eyvahedigeldismile
geçen aylarda bi ruj aldım avondan,alakasız bir şey geldi
cidden içim cız etti verdiğim parayamafoldumben
beğendiğinin island breeze olanı güzel :hulya:
tabi gerçeği de katologtaki gibiyse :kedi:
öyle oldu mu yolla gitsin iadeye canım ben öyle yapıyorum beklentimi karşılamadı diyip..
O far gerçekten çok güzel bende Denim Blues ve Smokey Eyes var.. Harika. Müthiş güzel duruyor sürüldüğünde. Tavsiye ederim canlarım.. a.s
nezox'cumm sorduğum far paletinin gerçeği bu mudur yoksam :1shok:
hayır cnm o değil onun yenilenmiş hali bu ama kremsi tabi
Teşekkür ederim canım :) Yaşın benden büyüktğr herhalde abla diiyiim :) benim manevi takım öncüm ol oluurmuu:2:
canım ben ondan çok sattım bu ay ve çok beğenidi bende çok beğendim. Boyutuda büyük orada görünüğü gibi. Ama mat gibi duruyo yağlı far. Çok güze duruyo sürünce. Almayan bikaç kişi pişman oldu indirime girince söyle alıcaz dediler. Bir de sayfa 31deki farıda çok beğendim.zemuszemus
onu akıl edemedim işte bebişimmm:kedi:
benim için swatch yapabilir misin peki kuşumm :kedi:
yapısını merak ettim.
bi de renklerin aynı olup olmadığını.
ayy miniciiikk saol cnm ya çok ii oldu seninle karşılaşmamız olumunekankayizsmile
kızlar yapmayın bu bir far 200 gr olmasını beklemesin kimse, 35 gr bir far bir sene kullanılır en az.
rujun isimini söylermisin banabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?