- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.361
tüh:2:yok sanırım hayatım :gitme:
farı demiyo kuşum o , allık için diyo
canım hangi ilde oturuyosunuz ben yardımcı olayım nerde oturduğunu söyle hemen hallediyorum ok, detaylı bilgi telefondada veririm daha iyi anlarsın
istanbulda cnm ya
cnm ya kayıt yaptırmış kendini internette ama oriflameda bi sordum burdaki arkadaşlara peki
kaydını geri alabiliyormu istemezse yoksa üyelik parasını mecbur verecekmi
bi soru daha sorcam a.s.
bu rujlardan yok mu artık ?
ben mi göremiyorum ?
ben soruyorum ama cevap veren olmuyo. Takım öncüm ilgilenmiyo telefonlara çıkmıyo. Başlicam böyle işe yaa bela oldu başıma. Kafama göre bişeyler yapmaya çaışıyorum!
sen temsilcimisinCADIARZU
O far gerçekten çok güzel bende Denim Blues ve Smokey Eyes var.. Harika. Müthiş güzel duruyor sürüldüğünde. Tavsiye ederim canlarım.. a.s
nezox sen bilirsin o zmn
şimdi ben urfadan 1 ay sonra gtcem tayin çıktı gttiğim yerde kendime bulunduğum şehirden t.öncü bulsam olur mu yanii ayrı şehirlerde yasak mıdırrr??
şimdi benim takım öncüm beni bırakmak istemiyorrr bende yasakmış diyorum hayır diyor ben ne yapım onu urfadan gidinceee
hallederiz herşeyii kargo var falan diyorda ondan sordummm yani yasak mııı
öyleyseee sorun olmadan bırakırım onu
selam avoncu güzeller k7 nasıl gidiyor ben daha 85 tl lik (temsilci fiyatıyla) sipariş alabildimk6 dan
170 küsurluk sipariş vererek temsilci geliştirme hediyem olan perfectwear maskarama kvuştum
kısmetse bu ay kafaya taktım kettle mutlaka benim olmalı
demek yenisin,tebrik ederim eğer işini seversen sende benim gibi iyi yerlere gelirsin inan sadece aynen bu şekilde isteyerek yap arkadaşım,
EVET YAPABİLİRSİN
kettle senin olmalı eğer istersen çay setinide alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?