Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm ya kayıt yaptırmış kendini internette ama oriflameda bi sordum burdaki arkadaşlara peki
kaydını geri alabiliyormu istemezse yoksa üyelik parasını mecbur verecekmi

cnm ya kayıt yaptırmış kendini internette ama oriflameda bi sordum burdaki arkadaşlara peki
kaydını geri alabiliyormu istemezse yoksa üyelik parasını mecbur verecekmi

üyelik parası ilk şiparişinin faturasına eklenir, sipariş vermediyse üyelik ücretini ödemez. 3 ay sipariş vermediği zaman üyeliği iptal olur bu süre içinde hiç bir sıkıntı yaşamaz.

sen temsilcimisinCADIARZU

temsilci olsam size sormam heralde arkadaşımı bilgilendirirdim
zaten ben avonu beğenmiyorum arkadaş kk üye olduğumu biliyor onun için sordum

ya bende oriflame üye olucam ürünleri hoşuma gitti çok eskiden kullanırdım.

avonuda neden sevmiyorum çünkü bir kremi vardı yeşildi dışı cildimi sivilceli ve kaşındırdı .teyzemde yurt dışında yaşıyor buraların en ucuz kozmetiği diyor .
tabiki siz beğeniyorsunuz arkadaşımda hevesli size birşey demiyorum hemen tartışmayın kendimce fikirlerimi anlattım.
ayrıca canım çok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için.öpüyorum.sevgilerimle.
bayanssulusmilebayanssulusmile

nezox sen bilirsin o zmn
şimdi ben urfadan 1 ay sonra gtcem tayin çıktı gttiğim yerde kendime bulunduğum şehirden t.öncü bulsam olur mu yanii ayrı şehirlerde yasak mıdırrr??

nezox sen bilirsin o zmn
şimdi ben urfadan 1 ay sonra gtcem tayin çıktı gttiğim yerde kendime bulunduğum şehirden t.öncü bulsam olur mu yanii ayrı şehirlerde yasak mıdırrr??

bulunduğun şehirdeki herhangi bir t.öncüsüne bağlı olabilirsin ancak, iller arası olmuyo,ama araştır bi önce çünkü çoğu t.öncüsü üye yaptıktan sonra ilgilenmiyor ve temsilciler bu işten soğuyor. işini iyi bilen birisi olursa sana her konuda yardımcı olur ama yeni bir takım öncüsüne bağlı olmak demek bence sorun yaşamak demek,müşteri hizmetlerinden en iyi t.öncülerini öğrenebilitsin

şimdi benim takım öncüm beni bırakmak istemiyorrr bende yasakmış diyorum hayır diyor ben ne yapım onu urfadan gidinceee
hallederiz herşeyii kargo var falan diyorda ondan sordummm yani yasak mııı
öyleyseee sorun olmadan bırakırım onu

eğer sende bırakmak istemiyorsan ancak şu şekilde olur,kayıtın aynı şekilde durur,adres değişikliği yapmazsın ve gittiğin yerin adresini geçiçi adres olarak kullanırsın, kargon bulunduğun yere gelir takım öncünde değişmemiş olur.lmaz:

temsilci olsam size sormam heralde arkadaşımı bilgilendirirdim
zaten ben avonu beğenmiyorum arkadaş kk üye olduğumu biliyor onun için sordum

ya bende oriflame üye olucam ürünleri hoşuma gitti çok eskiden kullanırdım.

avonuda neden sevmiyorum çünkü bir kremi vardı yeşildi dışı cildimi sivilceli ve kaşındırdı .teyzemde yurt dışında yaşıyor buraların en ucuz kozmetiği diyor .
tabiki siz beğeniyorsunuz arkadaşımda hevesli size birşey demiyorum hemen tartışmayın kendimce fikirlerimi anlattım.
ayrıca canım çok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için.öpüyorum.sevgilerimle.[/COLOR][/B] bayanssulusmilebayanssulusmile[/QUOTE]
canım o yeşil dediğin krem yağlı ciltler için olan seri büyük ihtimalle, evet o seri önce sivilceleri çoğaltır,
çünkü;
ürün düzenli kullanımla önce cilt altındaki iltihaplı sivilceleri dışarı atıyor ve öncelikle cilt altını temizliyor, ürünü bırakmadan düzenli kullanmaya devam edersen eğer sonucun ne kadar güzel olduğunu göreceksin. eğer sana doğru bilgi verilseydi şuan böyle düşünmemiş olurdun. tabi daha önemlisi doğru cilde doğru ürünü vermek lazım,ben 3,5 senedir bu işle ilğileniyorum ve bu işe eğitimlerine giderek başladım ve şuana kadar kremlerden hiç şikayet almadım, çünkü bu işi bilerek yapıyorum, sonuçta bu sadece güzellik değil sağlık işi de bence. öpüyorum cnm seniopuyorumnanaktan

selam avoncu güzeller k7 nasıl gidiyor ben daha 85 tl lik (temsilci fiyatıyla) sipariş alabildim k6 dan
170 küsurluk sipariş vererek temsilci geliştirme hediyem olan perfectwear maskarama kvuştum
kısmetse bu ay kafaya taktım kettle mutlaka benim olmalı

demek yenisin,tebrik ederim eğer işini seversen sende benim gibi iyi yerlere gelirsin inan sadece aynen bu şekilde isteyerek yap arkadaşım,
EVET YAPABİLİRSİN
kettle senin olmalı eğer istersen çay setinide alabilirsin

sadece avon işiyle uğraşmıyorum
iç çamaşırı ve bitkisel sabun gibi şeylerde satıyordum zaten avona diğerlerine ek olarak başladım
evde boş durmaktansa bişeyler yapmam lazımdı
önce çamaşır falan derken şimdi ihtiyacları olunca insanlar tarafından aranmaya başladım
getirdiğim bazı ekstra ürünlerle sıcak satışta yapıyorum
mesela k7 deki duş jelleri bu ay indirimdeyken stoklamak istiyorum

benim için swatch yapabilir misin peki kuşumm :kedi:
yapısını merak ettim.
bi de renklerin aynı olup olmadığını.
[/QUOTE]

Tatlım bunu farlara bakarken buldum netten.a.s Akşam bendekileri yüklerim sanırım bu senin merak ettiğindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…