- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.381
[]
canım o yeşil dediğin krem yağlı ciltler için olan seri büyük ihtimalle, evet o seri önce sivilceleri çoğaltır,
çünkü;
ürün düzenli kullanımla önce cilt altındaki iltihaplı sivilceleri dışarı atıyor ve öncelikle cilt altını temizliyor, ürünü bırakmadan düzenli kullanmaya devam edersen eğer sonucun ne kadar güzel olduğunu göreceksin. eğer sana doğru bilgi verilseydi şuan böyle düşünmemiş olurdun. tabi daha önemlisi doğru cilde doğru ürünü vermek lazım,ben 3,5 senedir bu işle ilğileniyorum ve bu işe eğitimlerine giderek başladım ve şuana kadar kremlerden hiç şikayet almadım, çünkü bu işi bilerek yapıyorum, sonuçta bu sadece güzellik değil sağlık işi de bence. öpüyorum cnm seniopuyorumnanaktan
eğer sende bırakmak istemiyorsan ancak şu şekilde olur,kayıtın aynı şekilde durur,adres değişikliği yapmazsın ve gittiğin yerin adresini geçiçi adres olarak kullanırsın, kargon bulunduğun yere gelir takım öncünde değişmemiş olur.lmaz:
canım senin sorun neydi??
benim için swatch yapabilir misin peki kuşumm :kedi:
yapısını merak ettim.
bi de renklerin aynı olup olmadığını.
hımmmm ama ben istemiyorum onuuu çok çıkarcı bi bayannnn işi varsa arar benle yoksaa aramaz politiğin tekiiiii
yada panoramada benim almadığım hediyeleri almak için üstüne girimdee alım demekkk için birçokkez aramıştırrr
hiç sevmem böle tipleriiii kendisi alıyorrr bidee benden temsilcilerinden faydalanıyorrr
para çevirio satıoooo tek o akıllı sankiii
yani gittiğim yerde ben adresimi geçici adres olarak girmem normal sürekli adresim olarak güncellerimmm o zmnn avon onu başımdan alır mı???
kızlar avonun sitesinde ki katalog hangi katalog yaaa.elimde ki k7 den farklı bir katalog şaştım acil cvp evde değilim :)
gümüşhaneye çıktı cnm sağolasın sizinde hayırlı olsun bu aradacanım benim bitanem çıktımı tayin bizimde çıktı aynen canım sendeki dert bende de var takım öncüm edirneye taşındı bizim tayin antalyaya çıktı bende ne yapacagımı bilmiyorum nezok arkadaşım sagol bilgi verip yardım ettigin için bendede bu sorun var takım öncümü 100de100 degiştiricem ama güvenemiyorum bölge sorumlusuyla irtibata geçip güven,ilir bi t ö isticem öyle düşünüyorum bide adresdegişikligimi nasıl yapıcamı bilmiyorum geçici adresi biliyorum ama onuda bakar bişekilde hallederim bu arada canım senin tayin nereye çıkıyor şimdiden hayırlı olsun
ben aldım onu panoromadan benim çok hoşuma gitti çanta harika valllaaha bu arada kızlar k7 de sayfa 68 de terlik ve çanta var sizce nasıl bilgisi olan varsa malum antalyalı oluyorum artık lazım olacak bolca bilgisi olan lütfen yardımcı olsun iyi akşamlar herkeze
kızlar avonun sitesinde ki katalog hangi katalog yaaa.elimde ki k7 den farklı bir katalog şaştım acil cvp evde değilim :)
gümüşhaneye çıktı cnm sağolasın sizinde hayırlı olsun bu arada
canım adres değişikliği kolayyy sipariş verirken en sonki bölüm varya ordan değiştircez hepsi bu
ben aldım onu panoromadan benim çok hoşuma gitti çanta harika valllaa
büyük çanta seviyorsan hiç düşünme derim
k6 hurii...
canımın içi sagolasın bide avonun kendi sayfasında var fırsat köşesinde beyazlı mavili seyahat çantası o nasıl acaba
Yarın son finale giricem çok stresliyim eğer geçemezsem yaz okuluna kalıyorum benim için dua edin olur muuu:sinifsinif:
Hepinize iyi geceleer bende son tekrarlarımı yapiyiim
Yarın son finale giricem çok stresliyim eğer geçemezsem yaz okuluna kalıyorum benim için dua edin olur muuu:sinifsinif:
Hepinize iyi geceleer bende son tekrarlarımı yapiyiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?