Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canımın içi sagolasın bide avonun kendi sayfasında var fırsat köşesinde beyazlı mavili seyahat çantası o nasıl acaba

caım o çantadan bende aldım çok güzel hastanede yattığım zaman eşyelarımı koymuştum bayağı birşeyler almıştı kumaşıda çok kullanışlı günlük kullanılmaz ama yatılı falan bir yere giderken kullanmak için süper yerimseniben

arkadaşlar tlfla sipariş vercez ya 11 haziranda saat 4 te arayınca kesin yeni kampanya için siparişlere geçmiş oluyomu hani bazen nette verirken hemen geçmiyo ya tflda söylüyomu kampanya kaç olduğunu

kızlar nerdesiniz yaaa?nisacık,kulübün sultanı,bal böceği,okyanus,siremims abla,özlem abla ve diğerleri... hadi renkli kızın sınavı var,edanın ve balböceğinin de okulu var ama siz nerdesiniz,çocuklar da uyuyodur ama .... canım sıkıldı vallaa..

Son düzenleme:

Ben burdayım tatlıımmmmmmm..kaydirigubbakcemile3 nabeeeerrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

neyse böyle tek başıma sıkıldım vallaa,uyumaya çalışıcam.herkese iyi geceler,inşallah hepimiz yeni güne yeni umutlarla,güzel haberlerle,sağlıklı ve huzur dolu başlarız...hepinizin bebişlerini kocamaaaann öpüyorum,ben de inşallah bigün kendi bebişimi severim,onunla yatarım.. benim için dua edin olur mu aşkım askerden hayırlısıyla gelsin de biran önce evlenelim(tabi hayırlıysa) :kedi:

satışlar nasıl bu arada?teyzene bütün hediyeler geliyodu dimi yanılmıyosam ??

Aynen öyle toplama dedi teyzem en son toplayalım olmazsa t.öncüm yardımcı olur zaten dedi de çoktan geçmiştir. Çok fazla parfüm alan oldu okulum bitiyor kızlar ne varsa aldılar avon yapan bulamıyoruz diye.. zemuszemuszemuszemus Senin nasıl hayatm? Şafak kaç bu arada? :1hug:

benim fazla siparişim yok bu ay ama Allahtan ümit kesilmez,umudum var yani.. maşallah size,Allah daha da artırsın inşallah.. 10buçuk ayımız var canım..

kızlar günaydın hayırlı sabahlarr hepinize.........bikaç gündür giremiyodum.......sayfalar baya ilerlemiş........okumaktan gözlerim yoruldu.........ama hepsini okudum canlarım :)))) bu arada siparişlerim geldi.....zaten çok az sey istemiştim biliyosunuz.........şu yeni çıkan minik allıktan da istedim........süngerli olan......geldi :)) cok işlevselmiş ambalajı, bayıldım valla.......... ama bana bronzer gibi geldi........ arkasını bi okudum ki zaten bronzermış........ ben allık olarak da kullanıyorum bronzer olarak da....... minicik oluşu da hoşuma gitti........diğerlerini hemen bitiremiyoruz bayatlıyo........... bu arada size cok övdüğüm saç koruma spreyi stoklarda kalmamış......... fiyatıda acayip uygundu........neyse başka sefere stoklarız artık..........yeni katalogu hiç begenmedim ........o ne ööle dorgu düzgün bişicik koymamışlar hiç.......hı birde vücut için perceive vücut spreyi almıştım ben de baya kaldı ilk kez kullanıyorum ...başka alan varmı bundan?sizde de kalıcı oldumu? 5 saat sonra bile miss gibi kokuyodu............işte böyle canlar.....paylaştım hepsini sizle :))))) kocaman öpüyom hepinisiii :))))

cnm bence güzel ben 1 yıldır kullanıyprun sprey çok güzel

günaydın akadaşlar.

indirim broşüründen birkaç siparişim var.tel.den verince o ayrımı faturalanıyor.?

o zaman limit 75 mi olması gerekiyo?hiç telden vermedim.nasıl olacak?

benim fazla siparişim yok bu ay ama Allahtan ümit kesilmez,umudum var yani.. maşallah size,Allah daha da artırsın inşallah.. 10buçuk ayımız var canım..
Sağol canım, inşallah seninde artar satışların.:Saruboceq: Hayırlı tezkereler versin Rabbim inşallah.. :Saruboceq:

Kuncukuuummmmmm hoşgeldiin. opuyorumnanaktan Evet canıım bende de little black dress aldım müthiş kokuyor ve kesnlikle çok kalıcı. bayanssulusmile Keşke 2 , 3 tane alsaymışım hem 100ml çok iyi.. Ama yine stokta yookkk.. :mymeka::mymeka:

balmira sagol hayatım teşekkür ederim

eda perigül sagolun kızlar bende kararımı verdim beyazlı seyahat çantasıyla k 7 deindirim buroşüründeki mavi terligi alıcam kızlar plaj çantası olarakda kullanılırlı takım yaıyım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…