Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tamam kızlar tamam büyüteci kullanmamışım burda kampanya10 yazıyor...heralde geçen senenin kataloguymuş....:) teşekkür ederim :

günaydın akadaşlar.

indirim broşüründen birkaç siparişim var.tel.den verince o ayrımı faturalanıyor.?

o zaman limit 75 mi olması gerekiyo?hiç telden vermedim.nasıl olacak?

evet cnm ayrı faturandırılıyor kendin hesabını iyiyce yapıp veriyosun çünkü telden siparişin toplam tutarını felan öğrenemiyosun sadece kodları girip onaylıyosun ben hep telefondan veriyorum saatlerce net başında uğraşmaktan daha iyi oluyor

11 de sipariş vereceğiz yaa normal netten versek indirim brosüründeki ürünleri alamam mı

alabilirsin tabi ürünlerin ne zaman biteciği belli olmuyo en kısa giriş yapabilirsen gelir bazen gece 12 kilere kadar giremiyoruz netten bazen de 1-2 saat içinde halladiyoruz belli olmuyo yani.akannehir

Son düzenleme:
slm arkadaşlar =)) bende geçen ekimden beri temsilciyim.. öyle geniş bi satış kitlem yok ev içinde kendimize alıyoruz

bugün k6 için sipariş vericem inşAllah.. yeni kataloğu çok merak ediyorum :1rolleyes:

kızlaaar merhaba bende ne zamandır giremedim 3 gündür misafirlerimiz vardıda bende k 6dan tekrar sipariş giricem ama nevresim takımını malesef kazanamıyorum oooofffffffffff :gitme: k7 ye daha tam olarak başladom sayılmaz fazla bir siparişim yok malesef :umursamaz:

arkadaşlar benim askerim bugün hastaneye yatmış,yarın büyük bi ihtimalle ameliyat olucak,10 gün sonra da hava değişimine gelicek inşallahh.. ne zamandır hastanede boş yatak olmasını bekliyoduk nasip bugüneymişş.. inşallah ameliyatı güzel geçer ve sağ salim gelir..

canım merhabaa.. boşver nevresim takımını ben kazandım ama sen pikeyi bile beğenmemiştin,nevresimi hiç beğenmezsin,gerçi ben açıp ta bakmadım,çeyizime kaldırıyorum ya,yani dıştan bakınca kötü ama açınca güzeldir belki.. inşallah k 7 den toplarsın bol bol sipariş.. :teselli:

yaaa gerçekten öylemi bende resimde cıvıl cıvıl gördüğüm için kazanmaya çalışıyorum valla o zamaaaan hiç uğraşmıyayım yaaa şakkıdı

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Balbocegii, CheGuevera, _nisa_+, kulübün sultanı, 3549gamze+, LaTiLoKuM, nezox

Ohh maşallah herkescikler burda naber kızlaaarr. zemuszemuszemuszemus

Canım çok geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallah iyi geçer inş.ameliyatı ..Gelince biraz hasret giderirsiniz ama tekrar göndermesi zor olur herhalde

SELAAAM nasılsın canım bebişin nasııııl zemuszemus

ıyiyim canım bende nezamandır giremedim bebişim 3 diş çıkarıyor tane aynı anda biraz sıkıntılı bi dönem geçiriyoruz o yüzden senin bebişin nasıl

ooo sen de burdasın canım ne güzel...selamm a.s.

Evet birarayız ne güzellll hepimiz zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile5

tatlım ben de kullanıcıları kopyalamaya çalışıyodum beceremedim..nasılsın,hoşgeldin.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…