- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.421
ablacm k6 sitedeki..
k6 hurii...
günaydın akadaşlar.
indirim broşüründen birkaç siparişim var.tel.den verince o ayrımı faturalanıyor.?
o zaman limit 75 mi olması gerekiyo?hiç telden vermedim.nasıl olacak?
11 de sipariş vereceğiz yaa normal netten versek indirim brosüründeki ürünleri alamam mı
neyse böyle tek başıma sıkıldım vallaa,uyumaya çalışıcam.herkese iyi geceler,inşallah hepimiz yeni güne yeni umutlarla,güzel haberlerle,sağlıklı ve huzur dolu başlarız...hepinizin bebişlerini kocamaaaann öpüyorum,ben de inşallah bigün kendi bebişimi severim,onunla yatarım.. benim için dua edin olur mu aşkım askerden hayırlısıyla gelsin de biran önce evlenelim(tabi hayırlıysa)
Gamzecimmm tatlım h.sonu annemdeydim orada kaldım baktım ordada yanıma almıştım laptopu ama kimsecikler yoktu hatta dün gecede girdim nete yine kimseyi göremeyince yattım bende ...Tatlım dualarım seninle inşallah herşey gönlünce olur hayırlısınla askerin gelir ve tabiki senin için hayırlısı ise yuvanızı kurarsınız ve bebişleriniz olur sende anneliği tadarsın .
canım benim çok teşekkür ederim yaa sağolasın canım...aminn :1rolleyes: :1rolleyes:
Sağol canım, inşallah seninde artar satışların.:Saruboceq: Hayırlı tezkereler versin Rabbim inşallah.. :Saruboceq:
kızlaaar merhaba bende ne zamandır giremedim 3 gündür misafirlerimiz vardıda bende k 6dan tekrar sipariş giricem ama nevresim takımını malesef kazanamıyorum oooofffffffffff :gitme: k7 ye daha tam olarak başladom sayılmaz fazla bir siparişim yok malesef :umursamaz:
selam kızlar a.s.a.s.
selam kızlar a.s.a.s.
canım merhabaa.. boşver nevresim takımını ben kazandım ama sen pikeyi bile beğenmemiştin,nevresimi hiç beğenmezsin,gerçi ben açıp ta bakmadım,çeyizime kaldırıyorum ya,yani dıştan bakınca kötü ama açınca güzeldir belki.. inşallah k 7 den toplarsın bol bol sipariş.. :teselli:
yaaa gerçekten öylemi bende resimde cıvıl cıvıl gördüğüm için kazanmaya çalışıyorum valla o zamaaaan hiç uğraşmıyayım yaaa şakkıdı
arkadaşlar benim askerim bugün hastaneye yatmış,yarın büyük bi ihtimalle ameliyat olucak,10 gün sonra da hava değişimine gelicek inşallahh.. ne zamandır hastanede boş yatak olmasını bekliyoduk nasip bugüneymişş.. inşallah ameliyatı güzel geçer ve sağ salim gelir..
SELAAAM nasılsın canım bebişin nasııııl zemuszemus
ooo sen de burdasın canım ne güzel...selamm a.s.
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Balbocegii, CheGuevera, _nisa_+, kulübün sultanı, 3549gamze+, LaTiLoKuM, nezox
Ohh maşallah herkescikler burda naber kızlaaarr. zemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?