- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.441
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Balbocegii, CheGuevera, _nisa_+, kulübün sultanı, 3549gamze+, LaTiLoKuM, nezox
Ohh maşallah herkescikler burda naber kızlaaarr. zemuszemuszemuszemus
Slmm kızlar...
konuyu toplam 8 kullanıcı okuyor. (7 kayıtlı kullanıcı ve 1 misafir)
balbocegii, cheguevera, _nisa_+, kulübün sultanı, 3549gamze+, latilokum, nezox
[sıze="2"]ohh maşallah herkescikler burda naber kızlaaarr. Zemuszemuszemuszemus [/sıze]
Slmm kızlar...
Hoşbuldumm. a.s. İyiyim tatlım sen nasılsın? opuyorumnanaktantatlım ben de kullanıcıları kopyalamaya çalışıyodum beceremedim..nasılsın,hoşgeldin.. a.s.
Ohhh balboceğide burada iiz çok şükür sen nasılsın tatlım
Slmm kızlar...
selammm hoşgeldin,naber?? A.s
gamzecim zaten bu avonun hediyeleri hep böyle neyse taş atıpta kolumuz yorulmadı yaa hediye sonuçta :hulya: nisacım çok geçmiş olsun kuzucuğuna benim kızda rahatsızlandı bu hafta sonu çok ateşlendi misafirlerimde vardı hep onunla uğraştık antibiyotiği yedi iyleşti çok şükür onsuz kendine gelemiyo yaa aslında vermek istemiyorum çok zararlı ama yapıcak bişey yok işte ohaoldumsmile
canım önemli bişey değil Allahtan,eğer göndermekten vazgeçerlerse hava değişimine,ozaman hayal kırıklığına uğrarım,inşallah gelir de 1 ay vakit geçiririz özledim onunla sohbet etmeyi,yemek yemeyi,bakışlarını ahh ahh.. neyse konuyu dağıttım.. yeter ki gelsin de göndermesi zor olsun..canım ya çok sağol,çok destek oluyosunuz bana.. opuyorumnanaktan
gamzecim zaten bu avonun hediyeleri hep böyle neyse taş atıpta kolumuz yorulmadı yaa hediye sonuçta :hulya: nisacım çok geçmiş olsun kuzucuğuna benim kızda rahatsızlandı bu hafta sonu çok ateşlendi misafirlerimde vardı hep onunla uğraştık antibiyotiği yedi iyleşti çok şükür onsuz kendine gelemiyo yaa aslında vermek istemiyorum çok zararlı ama yapıcak bişey yok işte ohaoldumsmile
bende burdayım arkadaşlar sayfaları okuyorum
Kızlar ya panaromadan blanch takı seti ile madeline yi getirtmiştim kimse sip.vermedi bende iade etmeyi düşünüyorum paketini açtım göstermek için iade alırlar dimi ay hiç iade yapmadım çok stresli birde yeni kampanyada saatli parfümden siparişim var 3 tane telle sip.vermeyi düşünüyorum var mı aranızda telle sip.veren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?