Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım önemli bişey değil Allahtan,eğer göndermekten vazgeçerlerse hava değişimine,ozaman hayal kırıklığına uğrarım,inşallah gelir de 1 ay vakit geçiririz özledim onunla sohbet etmeyi,yemek yemeyi,bakışlarını ahh ahh.. neyse konuyu dağıttım.. yeter ki gelsin de göndermesi zor olsun..canım ya çok sağol,çok destek oluyosunuz bana.. opuyorumnanaktan

gamzecim zaten bu avonun hediyeleri hep böyle neyse taş atıpta kolumuz yorulmadı yaa hediye sonuçta :hulya: nisacım çok geçmiş olsun kuzucuğuna benim kızda rahatsızlandı bu hafta sonu çok ateşlendi misafirlerimde vardı hep onunla uğraştık antibiyotiği yedi iyleşti çok şükür onsuz kendine gelemiyo yaa aslında vermek istemiyorum çok zararlı ama yapıcak bişey yok işte ohaoldumsmile

Bal bÖceĞı fergıe yı aldınmı tatlım ya
ben mÜŞterı buldum numunede gelmedı
kokusunu bılmıyorum kımı gÜzel dıyo kımı ıĞrenÇ napıcamı ŞaŞtım ya

evet canım haklısın,ben en çok tavayı,pikeyi ve seyahat çantasını beğendim.. bu arada çok geçmiş olsun canım yaa kıyamam yavruna,nisacığımın da kuzusu diş çıkarıyo Allah bütün herkese şifa versin,inşallah bir an önce iyileşir hasta olanlar.. canım antibiyotiği bitirdi dimi kızın?

Gönderirler inşallah o zaman ..Canım önemli değil sende yardımcı oluyorsun gerçekten sohbet etmek birşeyler paylaşmak çok güzell iyi ki tanıdım

Çok geçmiş olsun kızına canım doktor daha önce bizede antibiyotik yazmıştı 10 gün kadar kullansın dedi ama daha 8.ayı yeni bitti ne bilim çocuklar ilaç manyağı oluyor ben 3 gün içirdim kestim sonra zaten hiç sevmiyor

Bende iyiyim sağol canım. Nasıl oldu bebişin atlattı mı diş çıkartmayı.. :teselli:

Yok canım ya şimdiden sonra hep böle 2 tane çıkmıştı şimdi 3 tane daha aynı anda olunca çok ağrısı oluyor

Kızlar benım pıkeyı almam ıÇın 30 tl daha sıparıŞ vermem lazım galıba veremıcem..sıparıŞ olmadanda ÜrÜn getırtmek ıstemıyorum.

Kızlar ya panaromadan blanch takı seti ile madeline yi getirtmiştim kimse sip.vermedi bende iade etmeyi düşünüyorum paketini açtım göstermek için iade alırlar dimi ay hiç iade yapmadım çok stresli birde yeni kampanyada saatli parfümden siparişim var 3 tane telle sip.vermeyi düşünüyorum var mı aranızda telle sip.veren

kızlar ben de çok iyiyim,tek tek yazıp sayfaları kaplamak istemedim.bu arada gerçekten çok teşekkür ederim nisacım..iyiki tanıdım seni,diğer arkadaşlarım sizi de iyiki tanıdım,burası gerçekten çok iyi geldi bana,kafa dağıtıyorum,derdimi anlatıyorum,sizler de destek oluyosunuz bana..çok sağolun..

arkadşlar k6 da yeni çıkan parfüme çanta hediyeliydi yaa ben ondan sipariş etmiştim ama çantası gelmedi ne zaman gelir benim gibi olan var mı çantası gelmeyen

canım essence den benim 1 tane siparişim var.o da şöyle oldu,dedimki sadece parfüm almak isteyene 33 den vericem,saat bana kalıcak.bi müşteri de sağolsun 33 den alıcak şimdi,yani karım sadece saat olucak o parfümden,abim çok beğendi o saati,ya ona hediye edicem ya da benimkine.. :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…