- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.461
canım essence den benim 1 tane siparişim var.o da şöyle oldu,dedimki sadece parfüm almak isteyene 33 den vericem,saat bana kalıcak.bi müşteri de sağolsun 33 den alıcak şimdi,yani karım sadece saat olucak o parfümden,abim çok beğendi o saati,ya ona hediye edicem ya da benimkine.. :teytey:
evet canım haklısın,ben en çok tavayı,pikeyi ve seyahat çantasını beğendim.. bu arada çok geçmiş olsun canım yaa kıyamam yavruna,nisacığımın da kuzusu diş çıkarıyo Allah bütün herkese şifa versin,inşallah bir an önce iyileşir hasta olanlar.. canım antibiyotiği bitirdi dimi kızın?
Kızlar ya panaromadan blanch takı seti ile madeline yi getirtmiştim kimse sip.vermedi bende iade etmeyi düşünüyorum paketini açtım göstermek için iade alırlar dimi ay hiç iade yapmadım çok stresli birde yeni kampanyada saatli parfümden siparişim var 3 tane telle sip.vermeyi düşünüyorum var mı aranızda telle sip.veren
amiiiin :Saruboceq: yok canım bir hafta içecek doktor hepsini bitirmezsen tekrarlayabilir dedi bende hiç vermek istemiyorum ama antibiyotiksizde iyileşmiyorki kuzuuum
İnşallah saat güzeldir ve parfümde ve inşallah stok sorunu yaşamayız sen tel ile sip.verdin mi cnm hiç
Kızlar ya panaromadan blanch takı seti ile madeline yi getirtmiştim kimse sip.vermedi bende iade etmeyi düşünüyorum paketini açtım göstermek için iade alırlar dimi ay hiç iade yapmadım çok stresli birde yeni kampanyada saatli parfümden siparişim var 3 tane telle sip.vermeyi düşünüyorum var mı aranızda telle sip.veren
hoşgeldiinnn... nasılsın??
Çok geçmiş olsun kızına canım doktor daha önce bizede antibiyotik yazmıştı 10 gün kadar kullansın dedi ama daha 8.ayı yeni bitti ne bilim çocuklar ilaç manyağı oluyor ben 3 gün içirdim kestim sonra zaten hiç sevmiyor
çok sağol canım inşallah en kısa zamanda yavrularımız iyileşir bende hiç içirmel istemiyorum ama bu sefer doktor hepsini bitirsin dedi yoksa tekrarlayabilirmişş.:uhm:
canım alan olur belki dursun elinde,eğer zorlanmıycaksan ödeme yaparken.mesela ben 2 ay önce perceive getirttim hala duruyo,satarım bigün,bu arada ben kampanya 6da sparkling leaves takı setinden 4 tane sattım.1 müşterim sipariş vermişti,ondan gören ve o civarda gören 3 kişi daha sipariş verdi sağolsunlar.belki sende görüp alan olur ilerleyen zamanda..
inşallah canım ya olmadı k8 de iade ederim satamazsam böyle fazla ürün alıyorum alıyorum hiç karda olmuyo satamayınca
arkadaşlar k6 daki yeni çıkan erkek parfümünden sipariş etmiştim çanta hediyeli olandan ama çantası gelmedi sizin de böyle oldu mu gelir mi acaba çantası
iadeyi paketi açsanda yapabiliosun ben telle sipariş vercem başka alternatf yok çünkü indirim broşüründe yakalayamıorz
ecemnazz latilokum nerelerdesiniz nezox sana da selam
Kızlar benİm pİkeyİ almam İÇİn 30 tl daha sİparİŞ vermem lazım galİba veremİcem..sİparİŞ olmadanda ÜrÜn getİrtmek İstemİyorum.
evet canım haklısın valla.aslında bi bankada yada hastanede ortam yapıcaksın,başkasından sipariş almana gerek kalmaz ama nerdeee,ben pek girişken değilm o konularda,senin de kuzun var.. inşallah satarsın birine canım İNŞALLAH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?