Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

İnşallah saat güzeldir ve parfümde ve inşallah stok sorunu yaşamayız sen tel ile sip.verdin mi cnm hiç

amiiiin :Saruboceq: yok canım bir hafta içecek doktor hepsini bitirmezsen tekrarlayabilir dedi bende hiç vermek istemiyorum ama antibiyotiksizde iyileşmiyorki kuzuuum

canım alan olur belki dursun elinde,eğer zorlanmıycaksan ödeme yaparken.mesela ben 2 ay önce perceive getirttim hala duruyo,satarım bigün,bu arada ben kampanya 6da sparkling leaves takı setinden 4 tane sattım.1 müşterim sipariş vermişti,ondan gören ve o civarda gören 3 kişi daha sipariş verdi sağolsunlar.belki sende görüp alan olur ilerleyen zamanda..

iadeyi paketi açsanda yapabiliosun ben telle sipariş vercem başka alternatf yok çünkü indirim broşüründe yakalayamıorz

inşallah canım ya olmadı k8 de iade ederim satamazsam böyle fazla ürün alıyorum alıyorum hiç karda olmuyo satamayınca

arkadaşlar k6 daki yeni çıkan erkek parfümünden sipariş etmiştim çanta hediyeli olandan ama çantası gelmedi sizin de böyle oldu mu gelir mi acaba çantası

inşallah canım ya olmadı k8 de iade ederim satamazsam böyle fazla ürün alıyorum alıyorum hiç karda olmuyo satamayınca

evet canım haklısın valla.aslında bi bankada yada hastanede ortam yapıcaksın,başkasından sipariş almana gerek kalmaz ama nerdeee,ben pek girişken değilm o konularda,senin de kuzun var.. inşallah satarsın birine canım İNŞALLAH..

arkadaşlar k6 daki yeni çıkan erkek parfümünden sipariş etmiştim çanta hediyeli olandan ama çantası gelmedi sizin de böyle oldu mu gelir mi acaba çantası

canım ben o parfümden sipariş vermedim ama daha önceki sayfalarda çantasının gelmediğini yazanlar vardı.. ama kesin gelir,bu siparişinle olmasa da diğerlerinden birinde mutlaka gelir..avon müşteri hizmetlerini arayıp sor istersen bi..

evet canım indirim broşürü olduğu zaman ben hep tellle veriyorum siparişimi, netten daha çabuk oluyo ve en azından hepsi geliyor siparişlerimin, ama hesabını kendin yapta ver geliş tutarını yani çünkü; telefonda siparişin toplam tutarını öğrenemiyosun kodları girip onaylıyosun.tutarını sipariş fatura bedildikten sonra görebiliyosun nettenbuyrunnnnnnnnn:hooray:

tavsiyem,
:hooray: sen işini sev ve bırakma, bende senin gibiydim 75 bile dolduramıyordum ve 1-2 kampanya sonra dedimki; üff yapamıycam bırakıcam. sonra eğitime gittim yeşillik olsun diye, o ortamda bir hırslandım o gün bugündür bu işi çok iyi yapıyorum 1 senedir takım öncüsüyüm, şimdi hiç çalışmıyorum kimsenin kapısına ürürn satmak için gitmiyorum, herkes almak için bana geliyor ve 1 milyarı geçen satışlar yapıyorum. sadece yapmak isteyin kızlar eğitimine de mutlaka gidin. :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…