- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.481
telden sipariş vermek için hangi numarayı aramam lazım
Sağol canım, inşallah seninde artar satışların.:Saruboceq: Hayırlı tezkereler versin Rabbim inşallah.. :Saruboceq:
Kuncukuuummmmmm hoşgeldiin. opuyorumnanaktan Evet canıım bende de little black dress aldım müthiş kokuyor ve kesnlikle çok kalıcı. bayanssulusmile Keşke 2 , 3 tane alsaymışım hem 100ml çok iyi.. Ama yine stokta yookkk.. :mymeka::mymeka:
evet canım indirim broşürü olduğu zaman ben hep tellle veriyorum siparişimi, netten daha çabuk oluyo ve en azından hepsi geliyor siparişlerimin, ama hesabını kendin yapta ver geliş tutarını yani çünkü; telefonda siparişin toplam tutarını öğrenemiyosun kodları girip onaylıyosun.tutarını sipariş fatura bedildikten sonra görebiliyosun nettenbuyrunnnnnnnnn:hooray:
tavsiyem,
:hooray: sen işini sev ve bırakma, bende senin gibiydim 75 bile dolduramıyordum ve 1-2 kampanya sonra dedimki; üff yapamıycam bırakıcam. sonra eğitime gittim yeşillik olsun diye, o ortamda bir hırslandım o gün bugündür bu işi çok iyi yapıyorum 1 senedir takım öncüsüyüm, şimdi hiç çalışmıyorum kimsenin kapısına ürürn satmak için gitmiyorum, herkes almak için bana geliyor ve 1 milyarı geçen satışlar yapıyorum. sadece yapmak isteyin kızlar eğitimine de mutlaka gidin. :hooray:
Bende önceden yazıcam hesaplıcam öle vericem stok sorunu olanları verim die düşünüyorum sonradan tekrar sipariş toplanabilir hemde yeni kataloğa kavuşmuş olurum..
Bende formu doldurdum sonra vazgeçmiştim t.ö .cesaret verdi bana saolsun yapabilirsin güven kendine hatta biran önce t.ö de yapalım seni dedi zaman kaybette başarabilirsin dedi bu 4.kampanyam geçen ay pikeyi aldım nerden nereye 75 i yapamam derken 400 lük sip.girdim yani şimdi t.ö.olmak isityorum kısmetse bilgi alıcam nasıl yükselebilirim die yönetmenlik seviyesine ulaşmak için
nezox sen hangi seviyedesin ?
cnm ben bilmiyorum ama alanlar güzel olduğunu yazmış eda falancanımın içi sagolasın bide avonun kendi sayfasında var fırsat köşesinde beyazlı mavili seyahat çantası o nasıl acaba
ah canım dün eşim nöbetteydi kızım mız mız uyuz etti giremedim bendeekızlar nerdesiniz yaaa?nisacık,kulübün sultanı,bal böceği,okyanus,siremims abla,özlem abla ve diğerleri... hadi renkli kızın sınavı var,edanın ve balböceğinin de okulu var ama siz nerdesiniz,çocuklar da uyuyodur ama .... canım sıkıldı vallaa..
geçmiş olsun canım allahım gönlünüze göre versin gelir inşallahhh hava değişiminearkadaşlar benim askerim bugün hastaneye yatmış,yarın büyük bi ihtimalle ameliyat olucak,10 gün sonra da hava değişimine gelicek inşallahh.. ne zamandır hastanede boş yatak olmasını bekliyoduk nasip bugüneymişş.. inşallah ameliyatı güzel geçer ve sağ salim gelir..
takım öncüsüyüm + bronz üyeyim canım inş. benimde hedefim yönetmen tkım öncülüğü ve gümüş üye alkisalkisalkisolmak
DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNN NİCE UZUN YILLARAopuyorumnanaktancnm ben bilmiyorum ama alanlar güzel olduğunu yazmış eda falan
ah canım dün eşim nöbetteydi kızım mız mız uyuz etti giremedim bendee
geçmiş olsun canım allahım gönlünüze göre versin gelir inşallahhh hava değişimine
merhaa arkadaşlarrr bugün çok mutluyummm kızım bitanem 1 yaşına girdii akşama doğumgünü partimiz var buyrun gelinnnn opuyorumnanaktan
nezoxcum dün en son şu soruyu sormuştum sana görmedin sanırımm bakar mısın bi?
hımmmm ama ben istemiyorum onuuu çok çıkarcı bi bayannnn işi varsa arar benle yoksaa aramaz politiğin tekiiiii
yada panoramada benim almadığım hediyeleri almak için üstüne girimdee alım demekkk için birçokkez aramıştırrr
hiç sevmem böle tipleriiii kendisi alıyorrr bidee benden temsilcilerinden faydalanıyorrr
para çevirio satıoooo tek o akıllı sankiii
yani gittiğim yerde ben adresimi geçici adres olarak girmem normal sürekli adresim olarak güncellerimmm o zmnn avon onu başımdan alır mı???
önce yıldızlar kulubüne üye oldun sanırım birşey sorucam t.ö. olunca pirim oluyor ya üyelerin satışından t.ö çıkartınca onların üyelerinden de gelir pirim oluyor mu birde bir arkadaş yazmıştı t.ö müş o da kendisine 75 tl lik sipariş giriyormuş mecburi olduğu için diğer siparişlerinide annesinin üstünden giriyormuş pirim almak için şimdi bende şunu düşünüyorum yıldızlar kulübü için değer mi o kadar satışlar yapmaya baya yüksek limitler sanırım
aynı numara müşteri hizmetlerini o seni yönlendirir. temsilci no nu girdikten sonra sipariş için söylediği tuşa bas ilk başta biraz zor gelebilir ama gerçekten kolay.
nezox bişey sorabilirmiyim hani tlfla gircez ya siparişi indirim kataloğu ayrı katalog ayrımı hesaplanıyo acaba merak ettim her iki katalogdanda toplamda 75 mi yapmamız gerekiyo yoksa ayrı ayrımı 75 yapmak gerekiyo cvplarsan çok sevinirim
nezox bişey sorabilirmiyim hani tlfla gircez ya siparişi indirim kataloğu ayrı katalog ayrımı hesaplanıyo acaba merak ettim her iki katalogdanda toplamda 75 mi yapmamız gerekiyo yoksa ayrı ayrımı 75 yapmak gerekiyo cvplarsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?