Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet balböceğim keşke bende stoklasaymışım bayıldım bunlara bi kalıcıki........nasısın iyimisin bu arada ?

Bende önceden yazıcam hesaplıcam öle vericem stok sorunu olanları verim die düşünüyorum sonradan tekrar sipariş toplanabilir hemde yeni kataloğa kavuşmuş olurum..

Bende formu doldurdum sonra vazgeçmiştim t.ö .cesaret verdi bana saolsun yapabilirsin güven kendine hatta biran önce t.ö de yapalım seni dedi zaman kaybette başarabilirsin dedi bu 4.kampanyam geçen ay pikeyi aldım nerden nereye 75 i yapamam derken 400 lük sip.girdim yani şimdi t.ö.olmak isityorum kısmetse bilgi alıcam nasıl yükselebilirim die yönetmenlik seviyesine ulaşmak için

tebrik ederim cnm çok sevindim, inş. daha iyi yerlere gelirsinopuyorumnanaktan

canımın içi sagolasın bide avonun kendi sayfasında var fırsat köşesinde beyazlı mavili seyahat çantası o nasıl acaba
cnm ben bilmiyorum ama alanlar güzel olduğunu yazmış eda falan

ah canım dün eşim nöbetteydi kızım mız mız uyuz etti giremedim bendee
geçmiş olsun canım allahım gönlünüze göre versin gelir inşallahhh hava değişimine

merhaa arkadaşlarrr bugün çok mutluyummm kızım bitanem 1 yaşına girdii akşama doğumgünü partimiz var buyrun gelinnnn opuyorumnanaktan

nezoxcum dün en son şu soruyu sormuştum sana görmedin sanırımm bakar mısın bi?
hımmmm ama ben istemiyorum onuuu çok çıkarcı bi bayannnn işi varsa arar benle yoksaa aramaz politiğin tekiiiii
yada panoramada benim almadığım hediyeleri almak için üstüne girimdee alım demekkk için birçokkez aramıştırrr
hiç sevmem böle tipleriiii kendisi alıyorrr bidee benden temsilcilerinden faydalanıyorrr
para çevirio satıoooo tek o akıllı sankiii
yani gittiğim yerde ben adresimi geçici adres olarak girmem normal sürekli adresim olarak güncellerimmm o zmnn avon onu başımdan alır mı???

takım öncüsüyüm + bronz üyeyim canım inş. benimde hedefim yönetmen tkım öncülüğü ve gümüş üye alkisalkisalkisolmak

önce yıldızlar kulubüne üye oldun sanırım birşey sorucam t.ö. olunca pirim oluyor ya üyelerin satışından t.ö çıkartınca onların üyelerinden de gelir pirim oluyor mu birde bir arkadaş yazmıştı t.ö müş o da kendisine 75 tl lik sipariş giriyormuş mecburi olduğu için diğer siparişlerinide annesinin üstünden giriyormuş pirim almak için şimdi bende şunu düşünüyorum yıldızlar kulübü için değer mi o kadar satışlar yapmaya baya yüksek limitler sanırım

DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNN NİCE UZUN YILLARAopuyorumnanaktan

kızına mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canım opuyorumnanaktanbu konuyla ilgili sana doüru bilgi verebilmek için cevaplamadım doğru olanı öğrenip sana yarın kesin cevap veririm canımCADIARZU

yıldızlar kulübüne üye olunmuyor cnm yıllık satış 8.milyar olduğunda hak kazanıyorsun avantajlarından yaralanmaya. bende aynı o şekilde yapıyorum kendi adıma 75 lik sipariş veriyorum diğer siparişlerimi eşim adına veriyorum pirim kazanmak için:hooray:

Son düzenleme:
ayy bebişin çok tatlı ya canım benim,
benim oğlumunda cperşembe günü doğum günü 7 yaşına giriyor........

Son düzenleme:
nezox bişey sorabilirmiyim hani tlfla gircez ya siparişi indirim kataloğu ayrı katalog ayrımı hesaplanıyo acaba merak ettim her iki katalogdanda toplamda 75 mi yapmamız gerekiyo yoksa ayrı ayrımı 75 yapmak gerekiyo cvplarsan çok sevinirim

hayır olurmu öle şey cnm sonuçta aynı kampanya ayrı ayrı hesaplanma die bişey yok toplam 75.tl lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…