Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

birde benim iadem olucak hani 3lü yüzük vardı ya ben onu değiştirmek istersem nasıl kodlıycam faturaya yada iade yapıcam ama eğer iade yaparsam o faturam 75 altına düşüyo bende kargo ücreti talep ederlermi acaba

hayır kargo ücreti talep etmiorlar ben bazen çok acil sipariş wermem gerektiğinde 75 tl değilse eğer en paahalı üründen bir adet giriorum 75e tamamlıorum siparişler gelince birkaç gün sonra iade ediorum mecburen çok doğru birşey değil ama napim birde yüzüğü ancak iade edebilrsn çünkü değişim sadece aynı ürünle oluo kod değişimi mümkün olmuo ve değişim sadece kırık veya akmış olan ürünlerde geçerli oluo aynısıyla değiştrip yenisini gönderiorlar

ne dmk ablam opuyorumnanaktan
ya hayırrr..k6 değil işte...

AVON Online Katalog
şuna baksanıza sayfa numaraları ile karşılaştırın alakası yok k6 ile....

tamam kızlar tamam büyüteci kullanmamışım burda kampanya10 yazıyor...heralde geçen senenin kataloguymuş....:) teşekkür ederim :
yalnız katalogta muhteşem yani heekaydirigubbakcemile3
ay geçmiş olsn ablacm ..
ayy iiki doğmuş boncuk nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah öpüorm boncuk iremi opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
eDa17, sirine, melis91, cokrenklikiz, hopeless13, OkYaNuS_35, nezox
ouy ouy ouy kmler var kmlerr slm hepinize kızlaaarr

Ayy sınavım fena değildi yehuu Teşekkür ediyorum herkese. Buarada gamze abla çok geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım. Bide asker yolu gözüyomuş ayy ayy bayılırım ben aşıklaraaa yaaaakaydirigubbakcemile2

ilksah tşkler cevabınız için siz hiç tfldan sipariş verdinizmi acaba

indirim broşürünün olduğu kampanyalarda telefonla veriorum istersen özel mesajdan msn adresini yaz msne ekleyip daha detaylı yardmcı olabilrm istersen sipariş günündede verirken siparişini yardımcı olurum

iyiki doğmuş iremcik yaa ALLAH ona sağlıklı ve uzuuun ömürler versin.opuyorumnanaktan

canım bende saat almıştım kendime ama hem karardı hemde sürekli içine su kaçtı mahvoldu bunun değişimi veya iadesi olurmu mirmirmirmir

DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNN NİCE UZUN YILLARAopuyorumnanaktan

kızına mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canım opuyorumnanaktanbu konuyla ilgili sana doüru bilgi verebilmek için cevaplamadım doğru olanı öğrenip sana yarın kesin cevap veririm canımCADIARZU

ayy bebişin çok tatlı ya canım benim,
benim oğlumunda cperşembe günü doğum günü 7 yaşına giriyor........

iyiki doğmuş iremcik yaa ALLAH ona sağlıklı ve uzuuun ömürler versin.opuyorumnanaktan

çooookkkkk teşekkürlerrrrrrrrr teyzoşları öpüyoruz siziii ve ben kçarrrr

iyi fikirmiş valla CADIARZU

kzlar magix kaşmir dokusnda fondötenin övüldüğünü duydum, kullanan var mı?
bu ay almayı düşünüyorm hazır indirmdeyken ama kararsz kaldım calming effects'im var onu kullanıyorm fazla yağlı geliyo eğer iiyse magixi alıym diyorm
szce alıym mı yoksa calmingi kullanıym mı?

Son düzenleme:
mrb arkadaşalar ben ürün iade etmek istiyorum burdaki takım öncüsüne söyledim nasıl iade edecem die oda ben ilgilenmiyorum sen kendin göndereceksin dedi doğru mu acaba,ben burdan yazdıklarınıızı sürekli okuyorum bi keresinde duymuştum kendimiz göndermiyoruz artık iadeleri die nasıl olacak bi söylermisiniz eğer gönderemiceksem kendimm mi ödücemparasını öyle olucaksa karım hiç olmayacak zaten çok az karım var siparişim çok az oluyo...

canım bende saat almıştım kendime ama hem karardı hemde sürekli içine su kaçtı mahvoldu bunun değişimi veya iadesi olurmu mirmirmirmir

ne zaman almıştın 3 kampanya geçtiyse iadesi olmaz eğer kötü olduysa iadeyi beklentimi karşılamadı olarak yaparsan kabul ederler die tahmin ediorum eğer kabul etmezlerse aynen geri gönderiorlar herhangi bir kaybın olmuor denemeye değer ben olsam gönderirdim iade olarak

iadeyi herkes kendi yapıor artık çoğu takım öncülerine teslim edilen iadeler kayboluomş die bildiğim kadarıyla türkiyenin heryerinden 2.25 tl alıorlar birde iade edeceğin ürünü ne zaman almıştn hangi kampanya we faturası duruormu

yok canım 3 kampanyayı geçmedi kargom geldiği zaman kısmetse iade etmeyi düşünüyorum olmadı değişim yapsınlar hangisini işaretliyeyim

75i çok şükür her ay geçiyorum,eğitimlere de gidiyorum.işimi severek yapıyorum ama sadece avonla değil,yeğenlerimle ve ev işleriyle de uğraşıyorum,o yüzden pek gezmiyorum satmak için,bankadakiler ve hastanede çalışanlar daha çok alışveriş yapar diye düşündüğüm için öyle yazdım..

yok canım 3 kampanyayı geçmedi kargom geldiği zaman kısmetse iade etmeyi düşünüyorum olmadı değişim yapsınlar hangisini işaretliyeyim
değişim yapmayı deneyeceksen değişimi ve hasarlı akmışı işaretle değişim yapmayı değilde iade düşünürsen
yine hasarlı akmışı işaretleyebilirsin ama beklentimi karşılamadıyı da işaretleyebilrsn sana kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…