- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.521
cnm ben bilmiyorum ama alanlar güzel olduğunu yazmış eda falan
ah canım dün eşim nöbetteydi kızım mız mız uyuz etti giremedim bendee
geçmiş olsun canım allahım gönlünüze göre versin gelir inşallahhh hava değişimine
merhaa arkadaşlarrr bugün çok mutluyummm kızım bitanem 1 yaşına girdii akşama doğumgünü partimiz var buyrun gelinnnn opuyorumnanaktan
Ayy sınavım fena değildi yehuuTeşekkür ediyorum herkese. Buarada gamze abla çok geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım. Bide asker yolu gözüyomuş ayy ayy bayılırım ben aşıklaraaa yaaaakaydirigubbakcemile2
nasılsn cnm satışlar nasıl??opuyorumnanaktan
kızlar daha öncede sordum k7 den erkek müşterim anew fondoten alacak ama koyu kumral renginde istiyo hangisi uyar
kızlar daha öncede sordum k7 den erkek müşterim anew fondoten alacak ama koyu kumral renginde istiyo hangisi uyar
hey hemşerim bende çorumluyum ama ankarada oturuyorumopuyorumnanaktan
koyu kumral derken hangisi ben hemen hemen her cilt için natural beigeyi öneririm ama yinede sen bilirsn
gördüm acnm cwp yazdmilksah özeline msj yazdım
yani cnm koyu kumral açık olmasın diyor
Selam kızlar
selam kızlar.. a.s.
kızlar bu arada aklıma geldi size bir müjdem olabilir kampanya 7de hizmet ücreti sınır sipariş 45 tl olacakmış büyük ihtimalle fiyat listesnde yok ama merkezde öyle konuşuluomş onaylanınca bize msj olarak gelecekmiş bilgisi
kızlar bu arada aklıma geldi size bir müjdem olabilir kampanya 7de hizmet ücreti sınır sipariş 45 tl olacakmış büyük ihtimalle fiyat listesnde yok ama merkezde öyle konuşuluomş onaylanınca bize msj olarak gelecekmiş bilgisi[/QUO
kızlar her ay hizmet anketini doldurun ordaki mesaj alanına isteklerinizi yazın, ben bunları çevremde yapanlara hep söylüyorum, bi dönem sürekli hediye limitlerinin düşmesini talep ettik ve düşmeye başladı,bir kaç kampanyadırda kargo limitinin düşmesini talep ediyorduk inş. düşer, lütfen ankete bunun geçici değil sürekli olması talebinde bulunalım ve bide takıların kalitesinin artmasını, kaplama değilde çelik takı üretmelerini talep edin, bu talepler çoğalırsa sesimiziz daha çabuk duyarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?