Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bir müşterim 104.sayfadaki rooll-on lardan istedi

perceive,yada litte black olsun dedi ama karar veremedim.,,

ben ikisinide beğeniyorum...

siremimciimm kızının doğum günümüydü? kutlu mutlu olsunn canımmm :)))) öp onu benim için olurmu........ hep sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah...........

siremimciimm kızının doğum günümüydü? kutlu mutlu olsunn canımmm :)))) öp onu benim için olurmu........ hep sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah...........

evet kuncukcumm dün 1 yaşına girdiii çooooooookk teşekkür ederiz teyzesiiii
opuyorumnanaktan

kızlar beyel isimli kullanıcı bana özelden mesaj atmış ama cevap yazamıyorum yeni üye olduğum için kendisine benim için özelden bi cevap yazarmısınız. sorusunu ceabını buraya yazıyorum:teytey:

merhaba

--------------------------------------------------------------------------------

rahatsız ettim ama
birşey sormak istiyorum k7 kataloğunda tomorrow parfüm indirimli ...ben onu sipariş versem ne zaman elime ulaşır sadece bilgi amçlı soruyorum. avona müşteri kaydı yaptım ama dönen olmadı.

canım k-7 den 11 haziran saat 17:00 den sonra sipariş verebilirsin ve siparişin en geç çarşamba günü (16 haziran) elinde olur:smiley-cool:

kızlar beyel isimli kullanıcı bana özelden mesaj atmış ama cevap yazamıyorum yeni üye olduğum için kendisine benim için özelden bi cevap yazarmısınız. sorusunu ceabını buraya yazıyorum:teytey:

48 mesajn war 2 mesaj daha gönder buraya tamamlayacaksn 50 msjdan sonra özel mesj gönderilio

yazın 7.8.9.10 limit 45 tl oluyor sonra yine 75 oluyormuş.tul arkadaşımız yazmıştı daha önce.

ben 10.kampanyada başlamıştım eylül ayında 45 tl idi limit ama 11 de yine 75 oldu.

Herkese selamlar a.s.

Bir süredir forumda yazılanları takip ediyorum, buradaki samimi ortamı görünce aranıza katılmak istedim.
Benim de Avon temsilciliğim 8 yılı doldurmak üzere elimden geldiğince tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Heppinize bol satışlar dilerim vereliniortak

merhaba kızlar kargoya gidipte kendisi iade yapan arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz bi kaç arkadaş 2 ytl dedi bende 4 bucuk aldılarr paralıcam o adamı :))) dogruysa

hoşgeldin canım.8 yıl maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…