- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.541
kızlar bir müşterim 104.sayfadaki rooll-on lardan istedi
perceive,yada litte black olsun dedi ama karar veremedim.,,
ben ikisinide beğeniyorum...
ahh canım nice mutlu yıllara,inşallah herşey güzel olur kızın için,canım benim yaa a.s.
bende ikisinide beğeniyorum ama litte black roll-on da daha güzel bence
Kızlar o roll-on lar beyaz yapmıyor mu acaba sensesin almıştım kokusu kalıcılığı çok güzel ama beyaz beyaz yapıyor
çok aşırı sürüldüğünde evet ama hafif sürünce öyle olmuyo cnm
siremimciimm kızının doğum günümüydü? kutlu mutlu olsunn canımmm :)))) öp onu benim için olurmu........ hep sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah...........
kızlar beyel isimli kullanıcı bana özelden mesaj atmış ama cevap yazamıyorum yeni üye olduğum için kendisine benim için özelden bi cevap yazarmısınız. sorusunu ceabını buraya yazıyorum:teytey:
kızlar bu arada aklıma geldi size bir müjdem olabilir kampanya 7de hizmet ücreti sınır sipariş 45 tl olacakmış büyük ihtimalle fiyat listesnde yok ama merkezde öyle konuşuluomş onaylanınca bize msj olarak gelecekmiş bilgisi
Herkese selamlar a.s.
Bir süredir forumda yazılanları takip ediyorum, buradaki samimi ortamı görünce aranıza katılmak istedim.
Benim de Avon temsilciliğim 8 yılı doldurmak üzere elimden geldiğince tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Heppinize bol satışlar dilerim vereliniortak
gördüm acnm cwp yazdm
bana sorarsan natural beigeyi öneririm ama yine sen bilrsn cnm
evete canım çorum- bayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?