Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hoş geldin cnmm

Vibrant hoşgeldin canım a.s.

merhaba kızlar kargoya gidipte kendisi iade yapan arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz bi kaç arkadaş 2 ytl dedi bende 4 bucuk aldılarr paralıcam o adamı :))) dogruysa

arkadaşım hani ücret alınmıyodu bu neya alınıyomu bende gidicem kargoya iyadem var 2 adet ücretmi ödicem anlamadım ben bu işi bilen arkadaşlar bize yardımcı olsun anlatsınlar bize aklım karıştı
:sm_confused:

aramıza hoşgeldin

slm arkadaşlar gamze sana da geçmiş olsun diyim,kusura bakma geç oldu ama ben de dün sabah bi mide bulantısıyla kalktım taaa gece yatana kadar durmadı bulantım ne bişi yiyip içtim ne de lavabodan ayrıldım nerdeyse, çok kötüydüm salgın varmış dikkat edin kendnize Allah bi daha vermesin acayip bi durum ne yapıcağımı şaşırdım walla.

hoşgeldin canım 8 yıl demek hee tebrik ederiiimm :1hug:

Canımlarım merhabaaa,
Bişey sorucaam bi faturayı ödemeden sipariş verebiiyo muyum? k6 borcumun son günü 1 temmuz 11 haziranda k7 siparişlerimi verebilir miyim k6yı ödemeden. Sonra ikisini bir öderim daha iyi olur benim içindee:dance:

Özlemcim benim arkadaşım aldı ondan geçen kampanyadan inanılmaz memnun. Bitsin buna devam edicem değiştirmem artık dedi. En açığını almıştı o beyaz tenli. Gayet memnun.. a.s
Olleeyyyyyy.sırnaşık şey Süpermiş. hihoyyythihoyyyt

Okyanusum geçmiş olsun..a.s. İnşallah birdaha olmaz. Nefret ederim mide bulantısından.klava: İnsanı çok kötü yapıyor. :umursamaz::umursamaz:

eğer gecikmiş borcun yoksa sipariş verebiliosun gecikmiş borcun varsa da 50 tl altı olması gerekior

walla heryerden 2.25 tl alıorlar ama sizin gittiğinz şubeyi bilemem birde kargo evinize sipariş getrmeye geldiğinde iadeyi verirsenz ücret almıorlar

canım benim sağolasın,sana da çok çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,Allaha şükür bu sene böbrek rahatsızlığım haricinde pek gitmedim hastaneye,havalar ısındı diye soğuk suyu,dondurmayı fazla kaçırmadın umarım canım .. Allah bi daha göstermesin,mide bulantısı çok berbat,insanın ömründen ömür gidiyo resmen .. şimdi nasılsın?? :teselli:

Canımm selam nasılsın görüşmeyeli

sağol canım iyiyim,sen nasılsın?? aslında öğlene kadar daha iyiydim,sonra benimki demiş ameliyat 1-2 gün sonraya ertelendi,ben de üzüldüm biraz ama olsun,sonuçta gelicek ya geç olsun güç olmasın.. siparişler nasıl gidiyor? telefonla mı vericeksin siparişleri..

kızlar selamm.. bişeyler yazsanıza kulübün sultanı,nisacım,okyanuscum a.s.

canım merhaba bende geçmiş sayfaları okuyordum sonra unuttum başka şeylere daldım bişey sorucam sana ben k6 dan güneş kremi getirtmiştim şimdi 2. siparişi giricem tekrar güneş kremi alıcam ayrı ayrı siparişlerle iki tane güneş ürünüyle çantayı kazanmışmıyımdır siparişimde promosyon kazanılmadı yazdı ama eyvahedigeldismile

tşkr ederim cnm ,hala bi kırgınlık var üstümde ama tabi hemen iyileşmeyi bekleyemem yavaş yavaş kendime geliyorum gibi. Balbocegii saol cnm Allah hepimize sağlık versin insan sağlığından olunca hiçbişiyden tat alamıyo kaydirigubbakcemile3

İyi canım ne olsun uğraşıyorum kızla gece uyuyamadım doğru düzgün uyutmuyor bebişim ..Kesinlikle öle canım geç olsun güç olmasın sıkma canını..Sipariş pek toplayamadım ilk gün saatli parfümden giricem sadece 3 tane telle bitmesin diye bakalım halamlara soramadım daha görüşemedik

canım gelir tabi.sonuçta aynı kampanya ,gelmesi gerekir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…