- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.561
herkese selamlar a.s.
Bir süredir forumda yazılanları takip ediyorum, buradaki samimi ortamı görünce aranıza katılmak istedim.
Benim de avon temsilciliğim 8 yılı doldurmak üzere elimden geldiğince tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Heppinize bol satışlar dilerim vereliniortak
Herkese selamlar a.s.
Bir süredir forumda yazılanları takip ediyorum, buradaki samimi ortamı görünce aranıza katılmak istedim.
Benim de Avon temsilciliğim 8 yılı doldurmak üzere elimden geldiğince tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Heppinize bol satışlar dilerim vereliniortak
merhaba kızlar kargoya gidipte kendisi iade yapan arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz bi kaç arkadaş 2 ytl dedi bende 4 bucuk aldılarr paralıcam o adamı :))) dogruysa
Herkese selamlar a.s.
Benim de Avon temsilciliğim 8 yılı doldurmak üzere elimden geldiğince tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Heppinize bol satışlar dilerim vereliniortak
Herkese selamlar a.s.
Özlemcim benim arkadaşım aldı ondan geçen kampanyadan inanılmaz memnun. Bitsin buna devam edicem değiştirmem artık dedi. En açığını almıştı o beyaz tenli. Gayet memnun.. a.skzlar magix kaşmir dokusnda fondötenin övüldüğünü duydum, kullanan var mı?
bu ay almayı düşünüyorm hazır indirmdeyken ama kararsz kaldım calming effects'im var onu kullanıyorm fazla yağlı geliyo eğer iiyse magixi alıym diyorm
szce alıym mı yoksa calmingi kullanıym mı?
Olleeyyyyyy.sırnaşık şey Süpermiş. hihoyyythihoyyytkızlar bu arada aklıma geldi size bir müjdem olabilir kampanya 7de hizmet ücreti sınır sipariş 45 tl olacakmış büyük ihtimalle fiyat listesnde yok ama merkezde öyle konuşuluomş onaylanınca bize msj olarak gelecekmiş bilgisi
slm arkadaşlar gamze sana da geçmiş olsun diyim,kusura bakma geç oldu ama ben de dün sabah bi mide bulantısıyla kalktım taaa gece yatana kadar durmadı bulantım ne bişi yiyip içtim ne de lavabodan ayrıldım nerdeyse, çok kötüydüm salgın varmış dikkat edin kendnize Allah bi daha vermesin acayip bi durum ne yapıcağımı şaşırdım walla.
Canımlarım merhabaaa,
Bişey sorucaam bi faturayı ödemeden sipariş verebiiyo muyum? k6 borcumun son günü 1 temmuz 11 haziranda k7 siparişlerimi verebilir miyim k6yı ödemeden. Sonra ikisini bir öderim daha iyi olur benim içindee:dance:
arkadaşım hani ücret alınmıyodu bu neya alınıyomu bende gidicem kargoya iyadem var 2 adet ücretmi ödicem anlamadım ben bu işi bilen arkadaşlar bize yardımcı olsun anlatsınlar bize aklım karıştı
:sm_confused:
eğer gecikmiş borcun yoksa sipariş verebiliosun gecikmiş borcun varsa da 50 tl altı olması gerekior
Borcum var ama gecikmiş değil 1 temmuz son ödeme tarihi. Verebilirim o halde dimii yehuu . Teşekkür ederim canımmm
slm arkadaşlar gamze sana da geçmiş olsun diyim,kusura bakma geç oldu ama ben de dün sabah bi mide bulantısıyla kalktım taaa gece yatana kadar durmadı bulantım ne bişi yiyip içtim ne de lavabodan ayrıldım nerdeyse, çok kötüydüm salgın varmış dikkat edin kendnize Allah bi daha vermesin acayip bi durum ne yapıcağımı şaşırdım walla.
kızlar selamm.. bişeyler yazsanıza kulübün sultanı,nisacım,okyanuscum a.s.
Canımm selam nasılsın görüşmeyeli
kızlar selamm.. bişeyler yazsanıza kulübün sultanı,nisacım,okyanuscum a.s.
canım benim sağolasın,sana da çok çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,Allaha şükür bu sene böbrek rahatsızlığım haricinde pek gitmedim hastaneye,havalar ısındı diye soğuk suyu,dondurmayı fazla kaçırmadın umarım canım .. Allah bi daha göstermesin,mide bulantısı çok berbat,insanın ömründen ömür gidiyo resmen .. şimdi nasılsın?? :teselli:
sağol canım iyiyim,sen nasılsın?? aslında öğlene kadar daha iyiydim,sonra benimki demiş ameliyat 1-2 gün sonraya ertelendi,ben de üzüldüm biraz ama olsun,sonuçta gelicek ya geç olsun güç olmasın.. siparişler nasıl gidiyor? telefonla mı vericeksin siparişleri..
canım merhaba bende geçmiş sayfaları okuyordum sonra unuttum başka şeylere daldım bişey sorucam sana ben k6 dan güneş kremi getirtmiştim şimdi 2. siparişi giricem tekrar güneş kremi alıcam ayrı ayrı siparişlerle iki tane güneş ürünüyle çantayı kazanmışmıyımdır siparişimde promosyon kazanılmadı yazdı ama eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?