Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım inşallah bir an önce toplarsın kendini..dikkat et kendine.. evet herşeyin başı sağlık.

kıyamam canım ya,bebiş büyüyo artık,asıl seneye hiç uyutmaz seni,istekleri artıyo büyüdükçe..inşallah toplarsın sipariş canım yaa,ben de toplayamadım fazla,bari kettle gelseydi.bakalım zaman ne gösterecek.

kızlar benim k5 ten iadem var ama yarın şehir dışına çıkıyorum ne zamana kadar sürem var 3 kampanya sanırım yani k 8 demi oluyor

bende hiç toplayamıyorum k7 den neyseki hediyeye pek ihtiyacım yok ama çay seti gelseydi iyi olurdu onu beğenmiştiiiim sositososito

facebookta mı toplaştınız yoksa kızlar beni buralarda bir başıma bıraktınızz ben üye diilim face e nerdsiniz huhu:gitme:

canım siparişim geldiğinde kapıda iade ettim 5 kuruş vermedim sende öyle yap

canım siparişim geldiğinde kapıda iade ettim 5 kuruş vermedim sende öyle yap

biraz önce bir temsilcimle konuştum kargo şubesine gitmiş iadeyi wermek içn ondanda 5 kuruş para almamışlar şubeden olduğu halde bir arkadaştan 4.5 tl almışlar yazmıştı bugün foruma demekki kargolarda kafasına göre uyarlıolar
selam hoşgeldin ilksah nasılsın?

hoşbuldum iiyim sen nasılsn?

SiremimSciimm Çok öpüyorum minik ellerinden bebeğini.. opuyorumnanaktan Rabbim daha nice mutlu sağlıklı senelere erdirsin. Yeni yaşı huzur mutluluk getirsin hem bebişine hem ailenize.. a.s.

SiremimSciimm Çok öpüyorum minik ellerinden bebeğini.. opuyorumnanaktan Rabbim daha nice mutlu sağlıklı senelere erdirsin. Yeni yaşı huzur mutluluk getirsin hem bebişine hem ailenize.. a.s.

ayyy ablası çokkk teşekkür ederiz ne güzel dileklerde bulunmuşsun yüreğine sağlıkkk a.s.
yaaa bşy daha diycemm teyzene söylee gelsinnnn yaaaaa burayaaaaa özledimmm valla

saol cnm iileşmeye çalışıyorum:)

saol cnm iileşmeye çalışıyorum:)

kızlar iadeleri eğer sipaişinizi getiren kuryeye kapıda teslim eederseniz hiçir ücret ödemiyorsunuz, fakat şubeye gidip iadelerinizi teslim ederseniz ürünlerin ağırlığına göre para ödüyorsunuz.
yani iadelerinizi kapıdan verin kargoya hem ücretsiz hemde şubeye gitme derdi yooookkalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…