- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.581
tşkr ederim cnm ,hala bi kırgınlık var üstümde ama tabi hemen iyileşmeyi bekleyemem yavaş yavaş kendime geliyorum gibi. Balbocegii saol cnm Allah hepimize sağlık versin insan sağlığından olunca hiçbişiyden tat alamıyo kaydirigubbakcemile3
İyi canım ne olsun uğraşıyorum kızla gece uyuyamadım doğru düzgün uyutmuyor bebişim ..Kesinlikle öle canım geç olsun güç olmasın sıkma canını..Sipariş pek toplayamadım ilk gün saatli parfümden giricem sadece 3 tane telle bitmesin diye bakalım halamlara soramadım daha görüşemedik
kıyamam canım ya,bebiş büyüyo artık,asıl seneye hiç uyutmaz seni,istekleri artıyo büyüdükçe..inşallah toplarsın sipariş canım yaa,ben de toplayamadım fazla,bari kettle gelseydi.bakalım zaman ne gösterecek.
kızlar benim k5 ten iadem var ama yarın şehir dışına çıkıyorum ne zamana kadar sürem var 3 kampanya sanırım yani k 8 demi oluyor
bende hiç toplayamıyorum k7 den neyseki hediyeye pek ihtiyacım yok ama çay seti gelseydi iyi olurdu onu beğenmiştiiiim sositososito
arkadaşım hani ücret alınmıyodu bu neya alınıyomu bende gidicem kargoya iyadem var 2 adet ücretmi ödicem anlamadım ben bu işi bilen arkadaşlar bize yardımcı olsun anlatsınlar bize aklım karıştı
:sm_confused:
canım siparişim geldiğinde kapıda iade ettim 5 kuruş vermedim sende öyle yap
selam hoşgeldin ilksah nasılsın?
facebookta mı toplaştınız yoksa kızlar beni buralarda bir başıma bıraktınızz ben üye diilim face e nerdsiniz huhu:gitme:
SiremimSciimm Çok öpüyorum minik ellerinden bebeğini.. opuyorumnanaktan Rabbim daha nice mutlu sağlıklı senelere erdirsin. Yeni yaşı huzur mutluluk getirsin hem bebişine hem ailenize.. a.s.
biraz önce bir temsilcimle konuştum kargo şubesine gitmiş iadeyi wermek içn ondanda 5 kuruş para almamışlar şubeden olduğu halde bir arkadaştan 4.5 tl almışlar yazmıştı bugün foruma demekki kargolarda kafasına göre uyarlıolar
hoşbuldum iiyim sen nasılsn?
kuzum ben burdayım,kpss ye giricem ya soru çözüyorum.ben de face e üye değilim,gelin buraya,bizi yalnız bırakmayın..
sen de mi kpss ye çalışıyosun bende çalışıyorum çalış çalış bitmiyo zaten öğrencilikten emekli olcam bu gidişle
saol cnm iileşmeye çalışıyorum:)
saol cnm iileşmeye çalışıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?