- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.601
kızlar iadeleri eğer sipaişinizi getiren kuryeye kapıda teslim eederseniz hiçir ücret ödemiyorsunuz, fakat şubeye gidip iadelerinizi teslim ederseniz ürünlerin ağırlığına göre para ödüyorsunuz.
yani iadelerinizi kapıdan verin kargoya hem ücretsiz hemde şubeye gitme derdi yooookkalkisalkisalkis
ücret alıorlar ama indirimli olduğu içn cüzzi bir rakam alıorlar
evet cüzi bir rakam ama kapıdan teslim daha mantıklı bence,çünkü; BEDAVA
ewet o konuda haklısınız ama ben bir kaç kez acil olduğu içn şubeden gönderdm 2.25 tl aldılar
biraz önce bir temsilcimle konuştum kargo şubesine gitmiş iadeyi wermek içn ondanda 5 kuruş para almamışlar şubeden olduğu halde bir arkadaştan 4.5 tl almışlar yazmıştı bugün foruma demekki kargolarda kafasına göre uyarlıolar
hoşbuldum iiyim sen nasılsn?
ağırlığa göre sanırım..
evet , acil olunca mecburen gönderilebilir tabi, önceden hazırlayıp bekletmek lazım.bilmiyorumkismile
avonun fırsat köşesinde bazı ürünlerin resmi çıkmıyo ürün resmi bulunamadı diyoneden yaaa:/
avonun fırsat köşesinde bazı ürünlerin resmi çıkmıyo ürün resmi bulunamadı diyoneden yaaa:/
ewet yaa ona bende sinir oluorum koymuolar fotoğrfları
bu cumada başlıyo yeni siparişler hadi hayırlısı
olumunekankayizsmileiyi akşamlar ay epeydir giremiyordum nihayet fırsat buldum okul gezileri falan filan derken nasıl satışlar kızlar
evet k.7 çok iyi degildi bendede 100 küsür zorla yaptım valla:kedi:evet canım ne zamandır girmiyodun bende merak ettim satışlar idare eder işte k7 pek parlak görünmüyolmaz:
fox kanalında yeni bayan parfümünün reklamını veriyorlar devamlı kızlar fergie..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?