Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

iyi akşamlar
bişey sorucam kızlar
k7 den siparişlerim hazır ama
indirim broşürü ayrımı faturanılıyo
yoksa katalogdaki diğer ürünlerle birliktemi

netten sipariş ederken sepete attığım bazı ürünlerin ismi kırmızıyla yazıyo baştan sona stoklarda kalmadığını mı gösteriyo yani?

çok sağol canım allah seninde gönlüne göre versin sabahtan bveri içimi yiyen kurdu katletmeme yardımcı oldunuz :)

sende sağol canım ne demek

netten sipariş ederken sepete attığım bazı ürünlerin ismi kırmızıyla yazıyo baştan sona stoklarda kalmadığını mı gösteriyo yani?

onlar stokların az olduğunun we her an bitebilr anlamnda

Dilanaz, balmira, kuncuk, Nezox, cokrenklikiz sıcak karşılamanız için teşekkürlera.s.

Merhabakulubun sultanı
Aslında bana sormamışsın ama sorun ile ilgili cevap göremediğim için yazdım. Eğer ayrı ayrı 2 ürünü faturalarsan çanta hediyesi gelmez, avonda hep böyleydi bu kampanya da değişiklik yaptıklarını sanmıyorum. Bence 2. siparişini girerken önceden sipariş ettiğin ürünü de gir. Sonra ilk girdiğin ürünü iade edersin. ancak bu şekilde çantayı alabilirsin. Bu arada çanta da gerçekten güzel, alan müşterilerim olduğu için gördüm. yalnız dedikleri gibi aslında çift taraflı değil, dış yüzü mavi taraf, kırmızı tarafında etiketi var birde iç cebi ama etiketi keserek kırmızı tarafı da kullanablirsin. alırsan güle güle kullan:hooray:

yaa arkadaşlar bana bi yardım edin k6 dan 2 tane sipariş aldım ankarada olupta k6 dan siapariş verecek arkadaş yok mu kargo parası vermek istemiyorum ama bunlarıda getirmek zorundayım

yaa arkadaşlar bana bi yardım edin k6 dan 2 tane sipariş aldım ankarada olupta k6 dan siapariş verecek arkadaş yok mu kargo parası vermek istemiyorum ama bunlarıda getirmek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…