Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bu arada bugün son siparişlerim de geldi. fırsat köşesinden rubby slippers diye oje almıştım, rengine ışıltısına bayıldım oje sevenler kaçırmasın derim. Resimde gördüğünüz o. Birde K6 daki kokulu ojeler var ya onlardan da çok güzel , fazla alışveriş yapan müşterilerime de hediye etmek için de aldım.
Ayrıca kuru saçlar için saç bakım speryi, LBD spray ve kirpik kıvıran rimel de tekrar stoklara girmiş kampanya boyunca gelmeyenlerin hepsi bugün gelmiş tek true force çantalar yok, ki o çantalar yüzünden Avonu kınıyorum, satılan parfüm sayısına göre çanta siparişi verecekler de çantalarımız gelecek. ne olurdu sanki başan biraz fazlaca çanta siparişi verseydiler, sonuçta çanta bozulmayan bişi satsalar yine ellerinden çıkarırlardı bir kayıpları olmazdı ama o çantalar yüzünden ben o parfümü alan 5 müşterimden oldum. erkekler zaten bayanlara göre daha sabırsız oluyor ve pek toleranslı davranmıyorlar. İyiysiyle kötüsüyle bir kampanya bitirdik işte sıra K 7 dehihoyyyt
bu arada 8 saate kadar kalıcı olan rujlardan alanınız oldu mu K 6 nın paoramasından, alan olduysa yorumlayabilir mi lütfen:Saruboceq:

Eklentiler

• $Nails047.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 37
ay gıcık oluyorum artık yaaa...
geçen ayki mavi boncuklu terlik hani şu ince broşürde ki boncukları kopmuş,sonra cüzdan cüzdanda yırtılmış ayakkabıcıya diktirmiş müşteri.k6 da ki kolye vardı iğrenç bir kolye ayrıca bir küpe takımı vardı değişik boncuklar takılan kocaman ayının burnuna takıla nhalka gibi..artık şikayet almaktan ve iade vermekten sıkıldım...
herkes şikayetçi bu avon ne yapmnaya çalışıyor yaaa

Hadi yaa üzüldüm canım bende yeni başladım inş. öyle bişeye karşılaşmam :Saruboceq:

bu arada arkadaşlar bişey sorucam telefonla sipariş verdiğimizde ücretlendirme nasıl oluyo. Cok yazar mı yoksa operatrler arandığında sabit ücret alınırya genelde öyle bişeymiii:kedi:bilmiyorumkismile

canım çok geçmiş olsun, avonun aksesuarları genelde kalitesiz oluyor arada çok güzelleri de olabiliyor ama nadir ben pek güvenmediğim için de genelde takıları pek tanıtmıyorum ancak kendi görüp isteyen bir müşterim çıkarsa ozaman veriyorum . Bir kaç kampanya önce bir müşterim 3 taşlı yüzükten almıştı K 7 de yine satışta (80. sayfa) o yüzük güzel mesela, özellikle büyük yüzük sevenler için, müşterim şimdi küpelerini de istedi. Aslında takılarla ilgili kaliteli ve kalitesiz ürünleri burada olabildiğince paylaşalım derim, katalogtan anlamamız mümkün olmuyor, sonra sattığımız insanlara mahçup oluyoruz.

kızlar ya uzun zamandır giremiyorum foruma işler o kadar yoğunki akşam eve gittiğimde sızıyorum resmenn... ama şu an sinirim tepeme çıktı kampanya 6 daki true froce edp alana erkek çantası hediye ya, komşumuz istemişti ondan ama çantası gelmedi. üstelik faturaya da işlememişler ya napıcam ben şimdi????

canım benim çok sağol o zaman ben kendime hiç almıyayım çanta gelsin diye alıcaktı iade işiyle boşuna uğraşmıyayım teşekkürler olumunekankayizsmile

aynen canım bende çoook şikayetçiyim hiiiç beğenmiyorum avonun takı aksesuar ürünlerini kendime saat aldım bir ay olmadan kolumu kapkara yaptı rengi soldu o kadar para döküyoruz biraz daha kaliteli üretilse ya güya yılların markası...Çok üzgünüm çoook

ben çoğunlukla takı satıyorum.şikayetde almıyorum.sürekli benden takı alan müşterilerim var.

arkadaşlar benim indirim broşüründen 5 tane siparişim var.

nasıl yapacağım detaylı bir şekilde anlatırmısnız.b.sorumlum kat.siparişleriyle birlikte

ilk gün netten giriyordu.onunkiler hep geliyordu.telden hiç vermedim ayrı ayrı faturalanıyor sanıyordum.

yardımcı olursanız sevinirim..........

bu arada b.sorumlumla görüşmüyorum artık.bilgi alacağım kimse yok etrafımda.

telefonla sipariş ver canm bütün siparişlerinle birlikte werebilirsn ayrı ayrı olmuo hepsi birlikte faturalanıo bi konu açmayı düşünüorum telefonla sipariş detaylı bir şekilde anlatıp yapsammı acaba

bu arada b.sorumlumla görüşmüyorum artık.bilgi alacağım kimse yok etrafımda.

çok iyi olur canım:1hug:

ben hiç bişey anlamadım bu işten ya valla bizim burdaki kargocular salak ....

benden geçen 4 buçuk aldılar demiştimya kızlar şimdi meraktan arayayım sorayım dedim burdaki arkadaşlardan 2 bucuk aldıkları için az önce aradım şimdide normal kargo ücreti alıyoruz biz indirimli fiyat yok diyo bana ya bunlarda bi rahatsızlık varr avon öle bi bildiri yapmamışş....e geçende 4.5 aldılaryaa amannnn...naptıkları belli değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…