- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.641
yaa arkadaşlar bana bi yardım edin k6 dan 2 tane sipariş aldım ankarada olupta k6 dan siapariş verecek arkadaş yok mu kargo parası vermek istemiyorum ama bunlarıda getirmek zorundayım
ben ankara pursaklarda oturuyorum cnm sen nerde oturuyosun
bende demetevler de oturuyorum verecek siparişin var mı
:gitme:
ay gıcık oluyorum artık yaaa...
geçen ayki mavi boncuklu terlik hani şu ince broşürde ki boncukları kopmuş,sonra cüzdan cüzdanda yırtılmış ayakkabıcıya diktirmiş müşteri.k6 da ki kolye vardı iğrenç bir kolye ayrıca bir küpe takımı vardı değişik boncuklar takılan kocaman ayının burnuna takıla nhalka gibi..artık şikayet almaktan ve iade vermekten sıkıldım...
herkes şikayetçi bu avon ne yapmnaya çalışıyor yaaa
geçen ayki mavi boncuklu terlik hani şu ince broşürde ki boncukları kopmuş,sonra cüzdan cüzdanda yırtılmış ayakkabıcıya diktirmiş müşteri.k6 da ki kolye vardı iğrenç bir kolye ayrıca bir küpe takımı vardı değişik boncuklar takılan kocaman ayının burnuna takıla nhalka gibi..artık şikayet almaktan ve iade vermekten sıkıldım...
canım siparişim geldiğinde kapıda iade ettim 5 kuruş vermedim sende öyle yap
Dilanaz, balmira, kuncuk, Nezox, cokrenklikiz sıcak karşılamanız için teşekkürlera.s.
Merhabakulubun sultanı
Aslında bana sormamışsın ama sorun ile ilgili cevap göremediğim için yazdım. Eğer ayrı ayrı 2 ürünü faturalarsan çanta hediyesi gelmez, avonda hep böyleydi bu kampanya da değişiklik yaptıklarını sanmıyorum. Bence 2. siparişini girerken önceden sipariş ettiğin ürünü de gir. Sonra ilk girdiğin ürünü iade edersin. ancak bu şekilde çantayı alabilirsin. Bu arada çanta da gerçekten güzel, alan müşterilerim olduğu için gördüm. yalnız dedikleri gibi aslında çift taraflı değil, dış yüzü mavi taraf, kırmızı tarafında etiketi var birde iç cebi ama etiketi keserek kırmızı tarafı da kullanablirsin. alırsan güle güle kullan:hooray:
evet yarın vercem ama nasıl ulaştırırız cnm ya
arkadaşlar benim indirim broşüründen 5 tane siparişim var.
nasıl yapacağım detaylı bir şekilde anlatırmısnız.b.sorumlum kat.siparişleriyle birlikte
ilk gün netten giriyordu.onunkiler hep geliyordu.telden hiç vermedim ayrı ayrı faturalanıyor sanıyordum.
yardımcı olursanız sevinirim..........
bu arada b.sorumlumla görüşmüyorum artık.bilgi alacağım kimse yok etrafımda.
telefonla sipariş ver canm bütün siparişlerinle birlikte werebilirsn ayrı ayrı olmuo hepsi birlikte faturalanıo bi konu açmayı düşünüorum telefonla sipariş detaylı bir şekilde anlatıp yapsammı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?