- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.661
arkadaşlar k7 deki banyo köpüklerinde 1 alana 1 bedava yazmış ya o herhangi biri olabilirmi müşteri soruyo da acil cvp bekliyorum mümkünse
1 leylak bedavası çilek olabilirmi yani
ayyy ablası çokkk teşekkür ederiz ne güzel dileklerde bulunmuşsun yüreğine sağlıkkk a.s.
yaaa bşy daha diycemm teyzene söylee gelsinnnn yaaaaa burayaaaaa özledimmm valla
bn gittim ve verdm öle ağırlığa fln bakmadılar direk aldılar 2 tl aldılar..arkadaşım hani ücret alınmıyodu bu neya alınıyomu bende gidicem kargoya iyadem var 2 adet ücretmi ödicem anlamadım ben bu işi bilen arkadaşlar bize yardımcı olsun anlatsınlar bize aklım karıştı
:sm_confused:
ayy cnm geçmiş olsn ii bk kendineslm arkadaşlar gamze sana da geçmiş olsun diyim,kusura bakma geç oldu ama ben de dün sabah bi mide bulantısıyla kalktım taaa gece yatana kadar durmadı bulantım ne bişi yiyip içtim ne de lavabodan ayrıldım nerdeyse, çok kötüydüm salgın varmış dikkat edin kendnize Allah bi daha vermesin acayip bi durum ne yapıcağımı şaşırdım walla.
ewt ya gelmio artk noldu acabakızlaaar tul nerelere gitti haberiniz varmı bazı arkadaşlar hiç görünmüyo artıııık
avonun fırsat köşesinde bazı ürünlerin resmi çıkmıyo ürün resmi bulunamadı diyoneden yaaa:/
eğer hassa bi cildin varsa avondan alma hatta..heleki antalya gibi bi yerde en az 45 faktörlüsü en iisiki buda avonda yok en fazla 30 faktör..kızlar güneş kremi alıcam katalog 7 den ama hangisini tavsiye edersiniz??çok beyaz tenliyim.antalyaya gidicez daha önce avonun güneş ürünlerini hiç kullanmadım.yardım edin bana yawww :))
eDa17 TŞKR EDERİM CNM
kızlar güneş kremi alıcam katalog 7 den ama hangisini tavsiye edersiniz??çok beyaz tenliyim.antalyaya gidicez daha önce avonun güneş ürünlerini hiç kullanmadım.yardım edin bana yawww :))
arkaadaşlar bir müsterimin yüzü güneşten kırmızı kırmızı olmuş bana güneş koruyucu ver dedi durumu da pek iyi değil ben de tam bilmiyorum hangisi olur o yüzden size bi soruyum dedim hangisini vereyim ya da vermeyim mi yazık elinde patlamasın istiyorum hem de yüzü daha kötü filan olmasın benim yüzümden
bnmde babaannem orda 3. cadde canım sen kaçdasın 12. caddede yengemler falan var..bende demetevler de oturuyorum verecek siparişin var mı
:gitme:
o değiştirilebilir küpeden bende istemiştim dediğin gibi iğrenç ötesiii nesekii iade ettimmmm kurtuldumay gıcık oluyorum artık yaaa...
geçen ayki mavi boncuklu terlik hani şu ince broşürde ki boncukları kopmuş,sonra cüzdan cüzdanda yırtılmış ayakkabıcıya diktirmiş müşteri.k6 da ki kolye vardı iğrenç bir kolye ayrıca bir küpe takımı vardı değişik boncuklar takılan kocaman ayının burnuna takıla nhalka gibi..artık şikayet almaktan ve iade vermekten sıkıldım...
herkes şikayetçi bu avon ne yapmnaya çalışıyor yaaa
geçmiş olsun canımmm hadi gözün aydınnn ben demiştim sana sen alırsn diye eda:)bn gittim ve verdm öle ağırlığa fln bakmadılar direk aldılar 2 tl aldılar..
ayy cnm geçmiş olsn ii bk kendine
ewt ya gelmio artk noldu acaba
cnm adını kopyala google'ye yaz dha ii oluo hem.[/B]
eğer hassa bi cildin varsa avondan alma hatta..heleki antalya gibi bi yerde en az 45 faktörlüsü en iisiki buda avonda yok en fazla 30 faktör..
kaç gündür giremiodm bnde annem dün anjiyo oldu onunla uğraştm hep..bu arada kettle gelio kızlaaarrrr:teytey:
kızlar bu arada 96daki vücut spreylerinin tam olarak kokusu nasıl bilen varsa söleyebilrmi yani kokuları tarif edebilirmi??
bnmde babaannem orda 3. cadde canım sen kaçdasın 12. caddede yengemler falan var..
o değiştirilebilir küpeden bende istemiştim dediğin gibi iğrenç ötesiii nesekii iade ettimmmm kurtuldum
geçmiş olsun canımmm hadi gözün aydınnn ben demiştim sana sen alırsn diye eda:)
k6 daki mi cnm
cnm bak kırmızı kırmızı olmuş ki çok güneş yok yüzü hassas bnce verme bnm kuzenim aldı avondan güneş kremi hmn alerji yaptı verme bnce sonra başın yanar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?