- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.681
yaaaaaaa kızlarrr bana bi yardımcı olun
şimdi bugün k3den 3.siparişi girdim
kil maskesi stokta kalmamış düşmüş limit gözlükde grdm 1 tane oda şimdi yollanmadığı için faturalanmamış yani 72.45 e düşmüş limittt kargo mu ödücem ben şimdiii
evet edacığım benimde pek bilgim olmadığı için sizlere sorayım dedim zaten durumu iiyi değil bi de kadınını başına yüzünü çıkarmayım dert olarak sağol canım cevabın için teşekkürler
cnmm ne dmk opuyorumnanaktan bn bile avondan yüzüm için hç bişe almadım çok çekiniorm bnde güneş kremi alıcam ama sebamed fln alıcam avona güvenemem..sna bişey olmas bna olur hçç belli olmas o yüsden bn yüz ürünü çok fazla satmıorm..
faturaya işlenmedimi yani kil maskesi ve gözlük normalde işlenir ama gelmez snde ödemezdn ama :s ayy anlamadm karıştıı:sinifsinif:
ya yapmayın Allah aşkına ya 3.5 senedir bu işi yapıyorum hiçbir kremden şikayet almadım ya sadece takılardan alıyorum zaman zaman, madem bu kadar sevmiyorsunuz avonu satmayın kardeşim ya. önce cildi tanımayı öğrenin müşteriyi bilgilendirin bunları iyi öğrenin ben o kadar çok satıyorumki cilt bakımı, bu ay 31 adet cleriskn serisinden sattım. benim cildimi görenler ne kullanıyosun diyo ya 3.5 senedir avon cilt bakım kremlerini kullanıyorum. işinizi bilerek yapın sorun yaşamazsınız.lmaz:
bu arada giemişken sipariş o gözlüktende istedim sonundaaa artık temmuzda görürüm nasılmış:))
yok edacım işlenmemiş nese sağlık olsunn bakalımmm
bişey daha sorcam şu vücut losyonu konuşuluodu daha önce planet spa nın kimi iyiydi??
kokusu falan gzl denmişti ymuşacık yapıyor elinde kullanan falan da vardııı?
hangisiydi o?
1.lütfen kmsenin işine laf etmeyn bu işi sewmeyerek yapmadıımı nereden bilebilirsiniz??
2.kmsenin cildini bn bilemem bakarım bna ii gelir ona sorarım hassas der bnde vermem..arkadaşım açıkça sölemiş kadının yüzü güneşten kırmızı kırmızı olmuş demekki fazlkasıyla hassas bi cildiyeye gitmesi gerekmezmi??yada dha ii bi ürün??? lütfen..eğer yardımcı olmak istiosanız memnuniyetle kabul ederm fakat bnm işime bna hakaret edemezsnz bu işi sewerk bi siz yapmıosunuz buda bnm kuralım kmseye avondan yüz için bişe satmıorm...km karışır.......
iyi akşamlar kızlar
ben de avon dan güneş kremi almayı düşünüyorum ben de antalyalıyım 3 aydır bu işi yapıyorum
daha önce parfümlerimi kremlerimi hep avondan aldıgım için bari geliş fiyatına alayım diye üye oldum aslında
toniği cildimde çıban gibi sivilceler yaotı ama kimileri özellikle toniğinden memnun
yani kişiden kişiye göre değişir cilt yapısına bağlı en güzeli bu konuda uzmana görünmek
eda cım kişisel tercihtir bu
ayrıca beğenmediğin ürünü başkasına satmadıgın dürüst oldugunu gösterir
ama kimileri gerçekten çok beğeniyor mesela ben çogu kişi beğenmez ama avon solüsyon serisini çok beğeniyorum
ama kesinlikle almayın diye tavsiyede bulunursan insanlar avon çok kalitesiz bir temsilcisi aynen öyle dedi diye anlayacağın kötü reklam olur:)
ksnlikle demek istediğim buydu..bakın size kötü gelmiş başkasına ii..bn 17 yaşındaym ve çevremde hep bu yaşta..onlara nasıl avondan cilt ürünü satabilirim??ergenlik dönemindeyz cildimiz oldukça hassas bi sürü sivilce var ya dha kötü olursa nasıl taşırım bunun vebalini..
hımm
aferin sana o zaman ama ben şahsen almak isteyene sakın almayın demem canım yanlış anlama demekki kullanmış memnun ondan almak istiyor
ya da sana iyi gelemeyen bana iyi gelecek
ayy bnce çok güzel abla keşke siyah olsaydı ama olsnbn çok sewerk kullanıorm gözlüğü:ecrin_bebek:
k6da syf 95te vucüt peelingi var o abla bahsattkleri..
siyah gözlüğüm var bu da değişik olur artık canım :)
k6 mı k7 mi cnm?
ama losyon diyorlardı sanki eda???
1.lütfen kmsenin işine laf etmeyn bu işi sewmeyerek yapmadıımı nereden bilebilirsiniz??
2.kmsenin cildini bn bilemem bakarım bna ii gelir ona sorarım hassas der bnde vermem..arkadaşım açıkça sölemiş kadının yüzü güneşten kırmızı kırmızı olmuş demekki fazlkasıyla hassas bi cildiyeye gitmesi gerekmezmi??yada dha ii bi ürün??? lütfen..eğer yardımcı olmak istiosanız memnuniyetle kabul ederm fakat bnm işime bna hakaret edemezsnz bu işi sewerk bi siz yapmıosunuz buda bnm kuralım kmseye avondan yüz için bişe satmıorm...km karışır.......
bak canım ben sana asla hakaret etmedim tanımadığım birinede asla hakaret etmem tanıdığımada etmem ama senin bütün mesajlarını okudum herkesinde okuyorum burda yeni kişilere yardımcı olmaya çalışıyorum ama sen müşterine avon alma git 45 faktörlük krem al dersen ne olur ben avonu satış yapmak için övmüyorum, gerçekleri söylüyorum avondan önce bende çok pahalı ürünler kullanıyordum çok ta iyi markalar ama cildimde hiçbir gelişme olmadı o zaman cildim çok klötüydü, çünkü benim cildimde çok hassas, ben sadece avonu değil bütün cilt bakım şekillerini araştıran öprenen ve bir miktar bilen biriyim, inan cilt uzmanlarını cildi benim kadar güzel değil, ve bunu avonla başardım. ben sana diyorum ki lütfen bu işi yapmak istiyorsan önce öğrenmeye çalış ve tecrübe kazan. avon değil işin sırrı aslında yaptığın işi tanımak daha çok yenisin, her konuda yardımcı olurum sana ama böyle olmaz, lütfen önce işini benimse ,savun, öğren, tecrübe kazan ve başarı ondan sonra su gibi gelir sana inan lütfen sözlerimi yanlış anlama, sana kocaman başarılaropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?