Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

doğru zara görenlerde var ama bu sadece satan kişilerin yanlış ürün vermesine dayanıyor, inan o kadar çok krem, serum,yemizleyici satıyorumki anlatamam,cilt lekelri içi olan serumdan 12 adet felan sattım ve sonuçlar muhteşem, ama m en önemlisi müşterinizi ikna edebilmektir,şunu önce müşteriye anlatmak lazım, hiçbir krem cildinize estetik yapmaaaaaaaaaaaz, kremlerle sadec daha iyi görünmesini sağlayabilirsiniz, estetik ameliyatlarında bile başarısız olunabilior, yani hiç birşey sihirli değnek değil, sabırla ve düzenli kullanmak lazım,
güneş kremlerine gelince onlar sadece zaralı ışınlardan korunmak için, cildine extradan bişey kazandırmaz kimsenin, ama sen avondan alma demiyceksin ürünün özelliklerini öğrenip müşterine anlatacaksın, güneş kreminin genci yaşlısı yoktur, çocuklarında kullanması lazım o kadar zarar verse ben 2 yaşındaki bebeğime kullanıryımmmmmmm.

öle ama ne olursa olsn kıza soruorm bak cildin hassassa doktoruna sormadan alma die yok ya bnm cildimde bişe dio..nese veriorm..ayy eda sivilce çıktı..arkadaşım o kdr sorduk dimi..uğraşamam dedm alan alıo açıklasamda faydası yokki..kızın yüzü hassas ille alcm dedi aldı sonra kötü olunca başıma gelio..
bn şöle güzel bi güneş kremi istiorm sebamed düşünüorm ama avonda yüksek faktörlü buılamadm ve sivilce fln çıkarsa:sinifsinif:

sayfa 97 de ki dremay chic harika iki ondan bir de rebel cihc sattım onun kokusnu bilmiyorum
96 da da sexy chicten tam 3 kişi istedi hepsi de liseli demekki güzel talep görüyor
sizin önereceğiniz var mı
bu rada eda cım ben tpic acmıştım hangisini tercih edeyim diye
far away ı tercih etmeye karar verdim

işte bnde alıcamda kokladıysan kokuları nasıl bi sölermsn??
hmm demekki ağır kokuları sewiosn :)

canım pembe olan dremay chic güzel hafif
mor olan geldi ama kargoya gidip almam lazım yarın yada cuma geldiğinde kokusunu söylerim sana ama sexy chic in etkileyici oldugunu söylüyorlar ama ben bilmiyorum kokularını
bu arada daha önce be kissable seviyordum o kokuya eşdeğer parfüm biliyor musunuz

hee o zmn bn sexy alim biraz baş döndürim kaydirigubbakcemile3 ayy o parfümü bilmiorm hç görmedm nasıl şekerli bi kokumuydu??

şekerli filan değil menekşe kokuyor buram buram christian lacroix benziyor diyorlar ama
ana cım o da pahalı

nezoxcum bşy sorcam sana
k6 da varya 3 lü paket göğüs selülit falan için masaj başlıklı o nasılll güzel miiii
işe yarıyor muuuu

canım bak ben onlardan hiç satmadım onlardan isteyen müşterilerime anew clinical öneriyorum daha çabuk ve kesin çözüm çünkü ben selülit kremini kullandım anew in muhteşem, en sonda köntür düzgünleştirici sattım ve arkadaşım çok memnun ve aynısından bi daha istedi ben anew serisini öneririm sıkılaştırma selülit için, göğüs kremine gelince çok sarkmış göğüslere önermiyorum çünkü uzun süre kullanım isteyen bir krem onun için sabırlı müşterilere vermek lazım ama cildi çok güzel düzgünleştiriyor birde göğüs kremi özel kullanım isteyen bir krem kimsenin onu gerektiği gibi kullanacağını sanmıyorum ben, kıllanımı bencede zor

hee sen ess ablanın dediği ışıltılı kremi diosn..k7de syf 117de ablacm..vücudun yağlıysa kremini al ama kuruysa yağını al banyodan sonra kuruysa özellikle..
yok cnm krem değil losyon duu nesee boşverrr okuyan olursa yazar elbet

ok sğl cnmm bn ondan sattım bayada bi 3 lüde kendime ettm siparişşş çok sorun yok ama kontrol altına almk lazımmm :)

bn şöle güzel bi güneş kremi istiorm sebamed düşünüorm ama avonda yüksek faktörlü buılamadm ve sivilce fln çıkarsa:sinifsinif:

eda ben la roche posay anthelios ac spf 30 güneş kremi kullanıyorum.çok memnunum.yağlı ciltlere uygun olduğu için sivilce fln yapmıyor.cildim cok çabuk kızarırdı güneşten hassas baya.şimdi bunu sürmeden çıkmıyorum.bi de anthelios xl spf50 olan var.o da yağlı ciltlere uygunmuş ama ben belki yağlandırma yapar diye çekinmiştim,ondan almadım.eczaneden bakarsın ben 47tlye almıştım.biraz pahalı öğrencilik halimizle tabi ama baya gidiyorzemuszemus

avonun solutions serisinden çok şikayet duyuyorum ben açıkçası.bende de yeşil serisi yüzümde tüylenme yaptı .yağlı cilt için olana ürün bile her yağlı cilde uymuyor malesefki:sm_confused:

yeşil seri derken pure pore-fection danmı sözediyorsun cnm

OkYaNuS_35, tly_ask, melis91, violetbohemian, nezox, cosmic_c, SiremimS
ooooo herkes de buralarda ya bi hoş oldum yalnız diilim bugün

yeşil seri derken pure pore-fection danmı sözediyorsun cnm

evet o seriyi diyorum.4-5 sene önce clearskinlerden kullanmıştım bi sorun olmamıştı.sıkışınca avondan aldım.ama memnun kalmadım dediğim gibi.bikaç ay kullandım mecburiyetten.ama kremi özellikle hiçbir işe yaramıyor,nemlendirmiyor hiç.yağlı cildin bile neme ihtiyacı vardır temizledikten sonra.köpüğü yeni bişey alana kadar kullanayım dedim ama tüylenme olayını farkedince ona bile elim gitmez oldueyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…