- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.701
aslında dediğim gibi bn ve çevrem hep 17 yaşında şmdi onlara bişey önermek çok güç..çünkü cildimiz çok hassas..sivilce flnda cabası..onlara ne diyebilirimki??ya dha kötü olursa??dha cildimizin düzeni oturmadı bile..kaç yıldır cildiyeye gidiorm her yıl cilt şeklim değişio bi kuru oluo bi yağlı..arkadaşlarımın kide böle e haliyle cilt için bişe diemiorm..bnde güneş kremi alıcam aslında ama hçç karar veremedm ne bilim avonun bu işle ilgili mahkemelik olayı var doktorum avon kullanma dedi eczacım flnda kaldım yani bnde ortada..hm size ii gelmiş ya bna zarar verirse..tek korkum bu..
doğru zara görenlerde var ama bu sadece satan kişilerin yanlış ürün vermesine dayanıyor, inan o kadar çok krem, serum,yemizleyici satıyorumki anlatamam,cilt lekelri içi olan serumdan 12 adet felan sattım ve sonuçlar muhteşem, ama m en önemlisi müşterinizi ikna edebilmektir,şunu önce müşteriye anlatmak lazım, hiçbir krem cildinize estetik yapmaaaaaaaaaaaz, kremlerle sadec daha iyi görünmesini sağlayabilirsiniz, estetik ameliyatlarında bile başarısız olunabilior, yani hiç birşey sihirli değnek değil, sabırla ve düzenli kullanmak lazım,
güneş kremlerine gelince onlar sadece zaralı ışınlardan korunmak için, cildine extradan bişey kazandırmaz kimsenin, ama sen avondan alma demiyceksin ürünün özelliklerini öğrenip müşterine anlatacaksın, güneş kreminin genci yaşlısı yoktur, çocuklarında kullanması lazım o kadar zarar verse ben 2 yaşındaki bebeğime kullanıryımmmmmmm.
ışıltılıda demişlerdiii sanki evet cnm
snn bahsettiğin hangisi abla hani böle ışıltı vereni fln mı diosn ??
ışıltılıda demişlerdiii sanki evet cnm
nezoxcum soru mu gördün mü bi bakar mısın?
sayfa 97 de ki dremay chic harika iki ondan bir de rebel cihc sattım onun kokusnu bilmiyorum
96 da da sexy chicten tam 3 kişi istedi hepsi de liseli demekki güzel talep görüyor
sizin önereceğiniz var mı
bu rada eda cım ben tpic acmıştım hangisini tercih edeyim diye
far away ı tercih etmeye karar verdim
nezoxcum bşy sorcam sana
k6 da varya 3 lü paket göğüs selülit falan için masaj başlıklı o nasılll güzel miiii
işe yarıyor muuuu
yok cnm krem değil losyon duu nesee boşverrr okuyan olursa yazar elbethee sen ess ablanın dediği ışıltılı kremi diosn..k7de syf 117de ablacm..vücudun yağlıysa kremini al ama kuruysa yağını al banyodan sonra kuruysa özellikle..
canım bak ben onlardan hiç satmadım onlardan isteyen müşterilerime anew clinical öneriyorum daha çabuk ve kesin çözüm çünkü ben selülit kremini kullandım anew in muhteşem, en sonda köntür düzgünleştirici sattım ve arkadaşım çok memnun ve aynısından bi daha istedi ben anew serisini öneririm sıkılaştırma selülit için, göğüs kremine gelince çok sarkmış göğüslere önermiyorum çünkü uzun süre kullanım isteyen bir krem onun için sabırlı müşterilere vermek lazım ama cildi çok güzel düzgünleştiriyor birde göğüs kremi özel kullanım isteyen bir krem kimsenin onu gerektiği gibi kullanacağını sanmıyorum ben, kıllanımı bencede zor
bn şöle güzel bi güneş kremi istiorm sebamed düşünüorm ama avonda yüksek faktörlü buılamadm ve sivilce fln çıkarsa:sinifsinif:
yok cnm krem değil losyon duu nesee boşverrr okuyan olursa yazar elbet
eda ben la roche posay anthelios ac spf 30 güneş kremi kullanıyorum.çok memnunum.yağlı ciltlere uygun olduğu için sivilce fln yapmıyor.cildim cok çabuk kızarırdı güneşten hassas baya.şimdi bunu sürmeden çıkmıyorum.bi de anthelios xl spf50 olan var.o da yağlı ciltlere uygunmuş ama ben belki yağlandırma yapar diye çekinmiştim,ondan almadım.eczaneden bakarsın ben 47tlye almıştım.biraz pahalı öğrencilik halimizle tabi ama baya gidiyorzemuszemus
avonun solutions serisinden çok şikayet duyuyorum ben açıkçası.bende de yeşil serisi yüzümde tüylenme yaptı .yağlı cilt için olana ürün bile her yağlı cilde uymuyor malesefki:sm_confused:
yeşil seri derken pure pore-fection danmı sözediyorsun cnm
top allıklardan arabian glow mu yoksa diyerinden mi memnunsunuz kullanan arkadaşlar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?