Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar bu k7 kataloğundaki 15 liralık alışveriş yapana saat veriyolar yaa o saat nasıl sizce güzel mi arkadaşıım istedi de nasıl diye merak ettim

anladım cnm merak ettim de hangi ürün diye sordum ama tüylenmeyi neden yaptı acaba su bazlı bu kremler yapmaması gerek demek ki her cilde aynı ürün ii gelmiyo CADIARZU

Kızlaarrr eda ve nezox çok teşekkürler güneş kremiyle ilgili cevaplarınız için.biraz daha düşüneyim :)))

arkadaşlar bu k7 kataloğundaki 15 liralık alışveriş yapana saat veriyolar yaa o saat nasıl sizce güzel mi arkadaşıım istedi de nasıl diye merak ettim

bana o saatin taşları heran düşer gibi geliyo pek kullanışlı diil bence ve çok da basit taşlar olmasa sıradan ama taş da olsa düşünce bi işe yaramaz ama siz bilirsiniz tabi gözünüz gibi bakçaksanız alın :)

iyi akşamlar kızlar

k7 için sipariş girmeye saatler kaldı sayılır
bu ay inşalllah kettle benim olucak bugün 60 tllik daha sipariş aldım kettle a bi adım daha yaklaştım
şu son sayfalardaki saat hediyeli erkek parfümü varya
ordaki saatin tam özelliklerini bilsem siparişim artıcak ama
müşteri saatin içindeki minik bölümlerde çalışıyomu yoksa sabitmi diyince hönk diye kalıyorum
sadece biir kişiyi ikna edebildim o saat konusunda

ya sebamedde çok güzel spf50 aldım mı tmm işte opuyorumnanaktan
yok cnm krem değil losyon duu nesee boşverrr okuyan olursa yazar elbet

ok sğl cnmm bn ondan sattım bayada bi 3 lüde kendime ettm siparişşş çok sorun yok ama kontrol altına almk lazımmm :)
ablam bn sni anladm k7de 117de vücut losyonu var o işte karanlıkta bile parlıo dedikleri..
Kızlaarrr eda ve nezox çok teşekkürler güneş kremiyle ilgili cevaplarınız için.biraz daha düşüneyim :)))
cnm ne dmkkopuyorumnanaktan

akannehirakannehir oha yani böle sorumu olur ne bilelim biz aalmaz:

akannehirakannehir oha yani böle sorumu olur ne bilelim biz aalmaz:

oluyo valla saat güzel hoş ama iç kısmını merak ettik diyolar çalışıyosa getirt çalışmıyosa kalsın diyolar ben ne bilem saatin içinisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yaa abimin arkaaşı eşine evlilik yıldönümü için alacakmış bende hiç görmedim bilmiyorum iyi mi kötü mü e dedim o da illa geitirsin olmazsa iade eder demiş hiç bilen yok mu yaa bu saati

öf ya öff..
ben avondan karımı zararımı bir türlü dengeleyemiyorum..
herkesten paramı topluyorum ama bir kenardan da yiyiyorum ..ama düzenli harcıyorum sonra ödemeye gelince sıra bir bakıyorum ki 100 falan yemişim allah allah ben o kadar yedim mi ya diye dizimi dövüyorum..
sinir oluyorum kendimeeeee ben bu avonişini çözemeyeceğim üstelik yaptığım karıda yiyiyorum heralde anlamıyorum ki nasıl oluyor...

siremims gül kokulu ışıltılı losyon mu bahsettiğin acaba?eğer oysa bende de kokusu çok hoş,nemlendirmesi ve pırıltısı fln da ayarında
hangi kat. sayfa kaç cnm?
evettt o sanırım edaaaa dur bakım hemennn :)))

ardadaşlar iade hakkında birşey soracaktım;
ben k6 kampanyasındaki panoamadan kay çanta sipariş ettim fakat beğenmedim iadesini yapıcam.

1.bana yolladıkları sevk irsaliyesindeki asıl ımı doldurucam yoksa suret imi?
2.kağıttaki iademi, kaç tane, fiyatı yazan kısmı tamam dolduracağım sonunda SEBEP KODU diyor oda ürün kodu mu oluyor.
3.bu kağıdı imzalayıp ürünle beraber gelen yurtiçi kargo görevlisine veriyoruz, peki getirdiği koliyle berabermi? bu görevli bu şekilde kabul ediyormu? aranızda bu şekilde yapan oldumu? bilgilendirirseniz sevinirim

oda güzwelmişsempatiksalakcinni

hangi kat. sayfa kaç cnm?

evettt o sanırım edaaaa dur bakım hemennn :)))
bak ablam :)

cnm
1.asıl yada suret farketmez ama sureti doldur sn..
2.eğer iade yapıcak iadeyi işaretle eğer değişim olucaksa değişimi..adet yerine mesela göz kalemi aldın 2 tane iaden olucak ondan 2 yaz kaç tane iaden varsa ürünün karşısına adeti yaz..mesela göz kalemi 3 lira 2 tane yollicaksn ya tutara 6 lira yazıcaksn tabi fatura fiyatıyla katalog fiyatıyla deil..sebep kodu için aşağıda iade kodları var onlara bak mesela beklentimi karşılamadı var onun kodu"b" onu yazıcaksn..
3.kargocu geldi hmn eline ver bunlar iadelerm die o alıp form dolduruo..olmadı git yurtiçiye avon iadem var de 2 tl verip yollatırsn
inşallah olmuşturkaydirigubbakcemile2

beni aydınlattığın için teşekkür ederim, inşallah kabul eder kargocuda bide yurtiçi kargo aramam :)

türkiyenin,
hangi ilinde olursanız olun,
eğer avona üye olmak istiyorsanız mutlaka yardımcı olurum kızlar sorularınızı cevaplar,
en iyi takım öncüsüne yönlendiririm sizi ben burdayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…