- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.721
evet o seriyi diyorum.4-5 sene önce clearskinlerden kullanmıştım bi sorun olmamıştı.sıkışınca avondan aldım.ama memnun kalmadım dediğim gibi.bikaç ay kullandım mecburiyetten.ama kremi özellikle hiçbir işe yaramıyor,nemlendirmiyor hiç.yağlı cildin bile neme ihtiyacı vardır temizledikten sonra.köpüğü yeni bişey alana kadar kullanayım dedim ama tüylenme olayını farkedince ona bile elim gitmez oldueyvahedigeldismile
pembeli olan pek renk vermiyormuş daha çok ışıltı için kullanılabilecek bi ürünmüş
arkadaşlar bu k7 kataloğundaki 15 liralık alışveriş yapana saat veriyolar yaa o saat nasıl sizce güzel mi arkadaşıım istedi de nasıl diye merak ettim
o zaman arabian glow utercih edelim buğday tenliyim ama hangisi gider çok koyu olsun istemiyorum doğal bi renk istiyorum
ya sebamedde çok güzel spf50 aldım mı tmm işte opuyorumnanaktaneda ben la roche posay anthelios ac spf 30 güneş kremi kullanıyorum.çok memnunum.yağlı ciltlere uygun olduğu için sivilce fln yapmıyor.cildim cok çabuk kızarırdı güneşten hassas baya.şimdi bunu sürmeden çıkmıyorum.bi de anthelios xl spf50 olan var.o da yağlı ciltlere uygunmuş ama ben belki yağlandırma yapar diye çekinmiştim,ondan almadım.eczaneden bakarsın ben 47tlye almıştım.biraz pahalı öğrencilik halimizle tabi ama baya gidiyorzemuszemus
avonun solutions serisinden çok şikayet duyuyorum ben açıkçası.bende de yeşil serisi yüzümde tüylenme yaptı .yağlı cilt için olana ürün bile her yağlı cilde uymuyor malesefki:sm_confused:
ablam bn sni anladm k7de 117de vücut losyonu var o işte karanlıkta bile parlıo dedikleri..yok cnm krem değil losyon duu nesee boşverrr okuyan olursa yazar elbet
ok sğl cnmm bn ondan sattım bayada bi 3 lüde kendime ettm siparişşş çok sorun yok ama kontrol altına almk lazımmm :)
cnm ne dmkkopuyorumnanaktanKızlaarrr eda ve nezox çok teşekkürler güneş kremiyle ilgili cevaplarınız için.biraz daha düşüneyim :)))
iyi akşamlar kızlar
k7 için sipariş girmeye saatler kaldı sayılır
bu ay inşalllah kettle benim olucak bugün 60 tllik daha sipariş aldım kettle a bi adım daha yaklaştım
şu son sayfalardaki saat hediyeli erkek parfümü varya
ordaki saatin tam özelliklerini bilsem siparişim artıcak ama
müşteri saatin içindeki minik bölümlerde çalışıyomu yoksa sabitmi diyince hönk diye kalıyorum
sadece biir kişiyi ikna edebildim o saat konusunda
akannehirakannehir oha yani böle sorumu olur ne bilelim biz aalmaz:
bende çok istiyorum kettılı ama daha 130 liralık siparişim varçok zor almam (
bana o saatin taşları heran düşer gibi geliyo pek kullanışlı diil bence ve çok da basit taşlar olmasa sıradan ama taş da olsa düşünce bi işe yaramaz ama siz bilirsiniz tabi gözünüz gibi bakçaksanız alın :)
hangi kat. sayfa kaç cnm?siremims gül kokulu ışıltılı losyon mu bahsettiğin acaba?eğer oysa bende de kokusu çok hoş,nemlendirmesi ve pırıltısı fln da ayarında
evettt o sanırım edaaaa dur bakım hemennn :)))ya sebamedde çok güzel spf50 aldım mı tmm işte opuyorumnanaktan
ablam bn sni anladm k7de 117de vücut losyonu var o işte karanlıkta bile parlıo dedikleri..
cnm ne dmkkopuyorumnanaktan
akannehirakannehir oha yani böle sorumu olur ne bilelim biz aalmaz:
oda güzwelmişsempatiksalakcinnioluyo valla saat güzel hoş ama iç kısmını merak ettik diyolar çalışıyosa getirt çalışmıyosa kalsın diyolar ben ne bilem saatin içinisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bak ablam :)hangi kat. sayfa kaç cnm?
evettt o sanırım edaaaa dur bakım hemennn :)))
ardadaşlar iade hakkında birşey soracaktım;
ben k6 kampanyasındaki panoamadan kay çanta sipariş ettim fakat beğenmedim iadesini yapıcam.
1.bana yolladıkları sevk irsaliyesindeki asıl ımı doldurucam yoksa suret imi?
2.kağıttaki iademi, kaç tane, fiyatı yazan kısmı tamam dolduracağım sonunda SEBEP KODU diyor oda ürün kodu mu oluyor.
3.bu kağıdı imzalayıp ürünle beraber gelen yurtiçi kargo görevlisine veriyoruz, peki getirdiği koliyle berabermi? bu görevli bu şekilde kabul ediyormu? aranızda bu şekilde yapan oldumu? bilgilendirirseniz sevinirim
oda güzwelmişsempatiksalakcinni
bak ablam :)
cnm
1.asıl yada suret farketmez ama sureti doldur sn..
2.eğer iade yapıcak iadeyi işaretle eğer değişim olucaksa değişimi..adet yerine mesela göz kalemi aldın 2 tane iaden olucak ondan 2 yaz kaç tane iaden varsa ürünün karşısına adeti yaz..mesela göz kalemi 3 lira 2 tane yollicaksn ya tutara 6 lira yazıcaksn tabi fatura fiyatıyla katalog fiyatıyla deil..sebep kodu için aşağıda iade kodları var onlara bak mesela beklentimi karşılamadı var onun kodu"b" onu yazıcaksn..
3.kargocu geldi hmn eline ver bunlar iadelerm die o alıp form dolduruo..olmadı git yurtiçiye avon iadem var de 2 tl verip yollatırsn
inşallah olmuşturkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?