Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

nezox sence 15 liralık sipariş verene 28 tl olan saat nasıldır sence iyimidir mahcup olur muyum müşteriye

takılaar için şunu söyleyebilirim cnm;
imitasyon olduğu için narin oluyor ben dışardanda imitasyon alıyorum bazen ama avon takılarından bile daha çabuk bozuluyor, yani günlük kullanmıyacaksın,alkol deterjan parfüme temas ettirmeyeceksin felan, anlıycan çok saat sattım ama takılar gibi rengi değişebiliyor,eğer müşterin için soruyorsan garanti belgesini verme müşterine, en ufak bir sorunda değiştirmek istiyorlar sonra, ama güzel kullanırsan uzun süre kullanırsın, ama günlük kullanımiçin önermem zaten su kaçtığı için kullanılmıyor. benim var avonun satlerinden ama çok güzel kullanıyorum ben ve bişey olmuyor.

Herkese iyi geceler,

bugün hiç bakamadım ve konular epeyce uzamış. Bende cilt bakım ürünleri ve güneş kremleri ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.
Zaten heppimiz farkındayız ancak doğru ürün doğru sonucu getirir. Bazen yanlış satılan ürünler, bazen de rekabet ortamında asılsız yayılan söylentiler ürünün imajını çok değiştirebiliyor. Örneğin Türkiye'de şöyle bir yanılgı çok var kozmetik ürünü eczaneden alınırsa sanki o doktorlar tarafından onaylanmıştır gibi görülüyor, mesela Almaniyada sırf bu yüzden Clinique gibi dev bir markanın piyasaya girmesine izin verilmemişti, müşterileri yanıltıyor diye. Unutmamak gerekiyor ki bir kozmetik markasını kaliteli yapan asla fiyatı değil ,reklamıdır; yıksa içeriklerine bakarsanız neredeyse hepsi aynı içeriye sahip.Mesela seba-med hep sanki daha hassas ciltlere uygunmuş gibi insanlara algılatılıyor, oysaki içeriğine bir bakın mesela benim incelediğim tüm sebamed ürünlerinde insanın sinir sistemini bozan phenoxyethanol var, ve nekadar pahalı olursa olsun bu maddeyi neredeyse tüm markalarda bulacaksınız, onun yanında da petrolium, gliserin, silikon, alkohol vs, sadece latince isimleri değişiyor. Burada amacım sebamedi kötüleyip avonu yüceltmek değil, söylemek istediğim A,B,C...X,Y,Z ne kullanırsanız kullanın az çok aynı maddeleri cildinize sürüyorsunuz ve müşterinizin bu maddelerden herhangi birine alerjisi varsa onu hiçbir marka kurtaramaz. sonuçta bugün eczaneden bir ilaç bile aldığımda içeriğinde yazar %10 bilmem ne alerjisi yapar. e her 100 kişiden 10 da alerjiye sebebiyet vermesi bir ilaçta bile mümkünken , bir kremde çok daha fazlası karşımıza çıkabilir. Daha öncede dediğim gibi neredeyse 8 yıl olacak avon ürünlerini satıyorum, güneş ürünlerinden de her yaz satarım, çocukları için de alanlar çok oldu bir kere bile şikayet almadım. Hassas ciltler için 30 faktörlük yüz kremi var yanlış hatırlamıyorsam 3 yıldır çıkıyor ilk çıktığından beri de her yaz kullanırım ve satarım, şu anda müşterilerim yine aldı, ayrıca 50 faktörlük hassas ciltler için güneş losiyonu da var( 30 faktöre kadar var denmiş değil 50 faktörü de var hem çocuklar için hem büyükler için). Sonuç olarak söylemek istediğim tabiki tereddütlerinizde haklısınız ama çok da korkarak yaklaşmayın; çünkü yüzünüze bir krem sürüp de ortalıklarda panik içinde eyvah acaba birşey olacak mı, ya yüzüm mahfolursa diye panikle dolaşırsanız zaten hassas insanlar olan biz bayanların o stresten cildi mutlaka zarar görür, sivilce de çıkartır kızarır da. Üstelik avonun güneş korumaları zaten kullanmakta olduğumuz birçok ürününde zaten mevcut. Eklemek istediğim bir ayrıntı daha var ki geçen yıl avon dünyanın en başarılı 10 şirketi arasına girdi ve bu ilk 10 da tek kozmetik firmasıydı ve Mcdonaldsı bile geride bıraktı. dolayısıyla bukadar başarılı olan bir firma gidipte kıyıda köşede kıytırık uyduruk bir kozmetik ürünü sunmaz önümüze zaten öyle olsaydı 180 yıl ayakta kalamazdı. bence etraftan gelen o boş kulak doldurmaları bırakıp hakikatten sattığınız ürünlere güvenin; çünkü çok üstün sanılan markalardan çok daha başarılı ve en azından benim için çok çok büyük bir artısıs var o da her ürününde üretim tarihi basılı, oysa bir maazaya gidip aldığınız bir ürün orada nekadar beklemiş, kimlerin elinden geçmiş hiç bilemiyoruz.

Hanımlar çok uzun oldu farkındayım ama düşüncelerimi, gözlemlediklerimi sizlerle de paylaşmak istedim. Okuyanlara çok teşekkürler:1hug:

Edacım senin yaş grubuna uygun clearskin ve naturals serisi var. clearskini zaten biliyorsun yağlı ciltler için. Natural serisinde ise yağlı, kuru ve normal ciltler için ürünler var ve o seri gerçekten çok güzel ve benim Avona başlamama sebep olan naturals serisindeki greyfurtlu soyulan yüz maskesi(artık Türkiye'de satışta değil) ama çay ağacı ve salatalık özlüsünü K 7 geri getirdiler eğer cildin yağlıysa denemeni öneririm, tereddütlerin varsa da önce çenen gibi ufak bir bölgede denersin, birçok müşterinin de memnun kalır diye düşünüyorum. Bol satışlar diliyorumopuyorumnanaktan

Bu sayfayı tek başıma doldurmaya niyetliyim anlaşılan hihoyyyt
avonun ürünleri kıllanma yapıyor diye yazılar geçmiş bu durumla de ilgili paylaşmak istediğim bir anım var. Henüz avonla tanışmadığım zamanlarda Nivea inanılmaz popülerdi, hala öyle ama artık piyasaya Niveaya rakip çok ürün çıktı. Herneyse birgün bir arkadaşım biliyormusun Nivea'nın ürünleri kıllanma yapıyormuş dedi. Çok şaşırdım, doğdumdan beri evde nivea ürünü eksik olmamıştı ve asla ailecek hiçbir sorunla karşılaşmaıştık. İnsanlar çok kolay söylentiler çıkardıkları için ve rakip firmalar da bu tarz söylentileri salıp karalama politikaları güttükleri için açıkçası hemen inanmadım ve araştırma gereği duydum.Nivea ile irtibaata geçtim ve cilt bakım uzmanlarından biriyle görüşüp doğrudan sordum. Bayanın keşke deyişini görmeliydiniz. "Keşke ürünlerimizizn böyle bir özelliği olsa ozaman ürünümüz kıl köklerine yani cildin en alt tabakasına nüfüz ediyor olur ve biz de gençlik iksirini bulmuş olurduk; ama maalesef böyle birşey henüz mevcut değil "dedi. Açıkçası bu açıklama bana çok mantıklı geldi; çünkü derimiz 3 katmandan oluşuyor ve kozmetik ürünler de sadece üst katına etki ediyor, oysa kıl kökleri en dip 3. katta. Zamanında nivea için söylenenleri şimdi şu birkaç gündür avon için duymaya başladım. doğrusu bana mantıklı gelmiyor, eğer bir bayan kıllanma ile karşı karşıyaysa ilk iş bir hormon testi yaptırmalı; çünkü kıllanmanın en büyük sebebi hormanlar. Değişen hava, ekonomik kriz, stres, sağlıksız hormonlu yiyecekler derken cildimiz tahminimizden de fazla etkileniyor sonuçta, bunları unutup herzaman da suçu kremlere atmamamız gerekiyor
Hep güzel kalmanız dileyiyle bayanssulusmile

[
edacım suret değil aslını istiyorrr broşürde öyle gözüküyordu
türkiyenin,
hangi ilinde olursanız olun,
eğer avona üye olmak istiyorsanız mutlaka yardımcı olurum kızlar sorularınızı cevaplar,
en iyi takım öncüsüne yönlendiririm sizi ben burdayım....
gümüşhanede kim acaba cnm?

alkisalkisalkis yazdıkların için çok teşekkür ediyorum cnm bende kaç gündür bunları anlatmaya çalışıyorum, aslında bu söylentilerin çoğunu örüflame cılar özellikle yapıyor, buna kaç defa kendim şahit oldum, örüflame avonu geçecek, avon en ucuz ve kalitesiz kozmatik, avon kıllanma yapıyo, örüflame daha çok hediye veriyo vb. inan bunları ve daha fazlası benim temsilcilerime örüflame cılar tarafından söyleeniyor, bunları göz önünde bulundurmak lazım, eğer avon kötü olsaydı bırak şirketin 180 yıl ayakta durmasını biz aynı müşterilerle her yıl daha iyi yerlere gelemezdik,
birde şunu söylemek istiyorum geçenlerde biri daha vardı burda oda avonu kötülğyordü sürekli her mesajında, geçen gün bende dedimki birde şu örüflame cıların yerine girip bakayım ne konuşuyorlar diye, bide ne göreyim o bahsettiğim kişi örüflame üyesiymişyasakkelime
yani şu söylemek istediğim, bunların %90 nını örüflame cılar yapıyor çünkü onlar başarılı olabilmek için bize çamur atıyorlar, bunu göz önünde bulundurun lütfen ve taviz vermeyin ürünlerinizden, onların tek amacı '' çamur at izi kalsın'' biz onlardan daha kaliteliyiz izlediğimiz yolla, sattığımız ürünlerle,ve müşterilerimizle

ben de oldu cnm ben ordan burdan duymadım uydurmadım da üstelik.nvea young serisinin öyle bişey yaptığını söylüyorlardı bi ara haklısın.onu da kullandım hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım.ama bu dediğim seriyi 2 ay kullandım.kıllanma derken öyle abartı bişey değil zaten,maymuna döndüm demiyorum.ama yüzümdeki tüylerde resmen bi uzama oldu.2 ayda birden hormonal dengemmi bozuldu,yediklerim mi değişti,hayır.ama dediğin gibi işte herkese her ürün yaramıyor benim başıma da bu geldi.en pahalı markalar da bile memnuniyetsizlikler olabiliyor bunda niye olmasın.

ayrıca ne oriflameciyim ne başka bişeyim.ben de avon temsilcisiyim ama kendim ve akrabalarım alıyor sadece.annem de gençken fransada avon temsilciliği yapmış senelerce.bikaç sene önce burda bi süre yaptı,sonra kardeşimin sağlık problemlerinden dolayı bırakmak zorunda kaldı.demek istediğim odur ki lütfen insanlara bilip bilmeden yalancı,iftiracı muamelesi yapmayın.

Son düzenleme:

nezox arkadaşım yukardaki cvbımı senin de okumanı isterim.oriflamele benim alakam bile yok.hayatımda tek bi ürününü dahi kullanmadım şimdiye kadar.

her firmanın ürününde sorun çıkabilir.bu yüzden müşteri hizmetleri denen şey var zaten.her ürün herkese %100 iyi gelecek diye bi kaide yok.avonun birçok ürününü kullanıyorum,çok da memnunum.bu iyi gelmedi napayım,başka şey kullanırım.dünyanın sonu değil ya

kızlar size bişe sorcam.bir önceki siparişimden sadece 0.64 tl borcum kalmış.......ona da 40 gündür faiz işliyo......o ayki siparişim 110 tl likti....... şimdi bu faiz 110 tl üzerinden mi iliyo yoksa 0.64 tlcik üzerinden mi? lütfen hayırlı cevaplarla gelin bi mümkün kaydirigubbakcemile3

Canım sen sonuçta ödemişsin 0,64tl kalmış onun üzerinden faiz işler .Bu arada bayılıyom şu ifadeye alıyo beni bi gülme kaydirigubbakcemile3 işte buuuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…