Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bi kaç sorum varrr arkadaşlar malum yarın son gün bi yardımcı olsanızz

broşürdeki maskara nasıll kullanan bilen var mı??
broşürdeki açılıp kapanan kalemin textured teal tam olarak ne renk yeşil mi? mavi mi?
ve nocturnal rengi ne renk kahve mi bordo mu?
broşürdeki a newin mimik çizgilerini düzgünleştiren krem nasıl bilen var mı?
broşürdeki canlı görünüm veren gündüz kremi nasıl spf20?
kötü mü kokuyor öyle duydumm ?
broşürde ki göz kremi nasıll bilen kullanan?
katoloktaki açılıp kapanan göz kaleminin siyahı nasıl rengi sürünce silik falan duruyor mu?

şimdidennn çokkk teşekkrlerr

Siremim katalogtaki açılıp kapanan göz kaleminin siyahı bence avonun en iyi göz kalemi.yıllardır kullanıyorum.hiç bulaşmaz ve akmaz ayrıcada çok kalıcı..

Kızlar bende indirim broşürünün ilk sayfasındaki rimeli çok merak ediyorum.varmı kullanan??nezoxcum sen biliyomusun o rimeli??birde yarın bende telle vermeyi düşünüyorum sipariş.acaba sipariş verdikten sonra hangi ürünleri sipariş ettiğimizi söylüyorlarmı??yani kontrol etme imkanımız varmı?şimdi bide geç güncellenirse diye korkuyorum... bi el atın kızlar :))

merhaba kızlar

benimde 2. siparişim bu...

temsilci fiyatıyla tam hesaplamadım ama müşteri fiyatıyla 320 tl lik sipariş aldım.

yarın sipariş geçicem sonra siparişim olurmu belli olmaz arzumu kazanabilirmiyim bilmiyorum ama olsada olar olmasada

2 adet outspoken siparişi aldım acaba diyorum bize özel olan 4 adet outspoken paketinden alsam mı yanında 5 adet losyonla 5 adet sprey bedava veriyor ya

ama satabilirmiyim bilmiyorum hem losyonla spreyi sonra kime satcam diyorum

kafam karıştııı

75 tl den 45 tl ye düşmüş limit sitesinde de yayınlamışlar iyi olmuş

hımm çok sğl cnm kalem içinnn istiyim o zmn 2 tanee bidaha bu kadar düşmez fiyatı
kontrol etme imkanın var cnmm hiç korkma

meraba..öncelikle bilgiler için tsk ederm..bn çok tereddütte kaldım güneş kremi istiorm..sadece avon için değil böle katalogla satılan şeylerdeki yüz ürünleri bni korkutuo..doktorum sebamedi gönül rahatlığıyla kullanabilirsn hç bi sorun olmaz dedi onu düşünüodm ama avondan olursa hangisini önerirsiniz??yüksek koruma istiorm..yüzüm için..
[

edacım suret değil aslını istiyorrr broşürde öyle gözüküyordu

gümüşhanede kim acaba cnm?
hmm bilmemki bn bi tane yollamıştm walla sonuçta ikiside aynıkaydirigubbakcemile3
hımm çok sğl cnm kalem içinnn istiyim o zmn 2 tanee bidaha bu kadar düşmez fiyatı
kontrol etme imkanın var cnmm hiç korkma
ewt o göz kalemleri cidden çok güzel..
broşürdeki rimelden tam 10 tane sipariş aldm bn akannehir

mrb kızlar ben geldim
kafam karışık şua nda bir ark iki tane incandessence istedi birine de daha önce aldgım far away ı verdim indirime girmesini istiyormuş bende var dedim satttım:)
ama yine parfüme ihtiyacım var
incandessence treselle true glow wish of hapinese arasında kaldım bana yardımcı olurmusunuz ben kalıcı kendisini belli eden parfüm seviyorum

Canım kalıcı ve kendisini belli eden bir parfümse kesinlikle İncandessence.bayanssulusmile Bayılıyorum o parfümün kokusuna..opuyorumnanaktan Benimkisi bitmek üzere. Çok fazla sıktığım için parfüm dayanmıyor bana. Bende yenisini alıcam.

true glow u hiç tavsiye etmem incandesence olabilir

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı takım öncüsü olmak için ne şartlar gerekiyor ben bir kaç aydır avona üyeyim

en az 5 kişi altına temsilci bulman lazım sonra takım öncüsü olabiliosun

pardon ya senin yazıyo demi nasıl işler

işler çok yoğun walla 11 temsilcim war hepsinin siparişlerini ben giriorum şu an onları arayıp siparişlerini alıp not etmekle meşgulüm :S ama seviorum takım öncülüğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…