- 21 Nisan 2010
- 539
- 2
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.761
[
edacım suret değil aslını istiyorrr broşürde öyle gözüküyordu
peki ürünü yolladıkları koliye koyup mu yollayacağım. ( ama kutunun içinde küçücük duracak) yoksa kargo personelinden ücretsiz poşet isteyin yazıyor broşürde, poşet istesem içine koysam iadeyi oluyormu?
tabiiki olur ben öyle yaptım
tamam teşekkür ederim cnm...tabiiki olur ben öyle yaptım
hımm çok sğl cnm kalem içinnn istiyim o zmn 2 tanee bidaha bu kadar düşmez fiyatıSiremim katalogtaki açılıp kapanan göz kaleminin siyahı bence avonun en iyi göz kalemi.yıllardır kullanıyorum.hiç bulaşmaz ve akmaz ayrıcada çok kalıcı..
Kızlar bende indirim broşürünün ilk sayfasındaki rimeli çok merak ediyorum.varmı kullanan??nezoxcum sen biliyomusun o rimeli??birde yarın bende telle vermeyi düşünüyorum sipariş.acaba sipariş verdikten sonra hangi ürünleri sipariş ettiğimizi söylüyorlarmı??yani kontrol etme imkanımız varmı?şimdi bide geç güncellenirse diye korkuyorum... bi el atın kızlar :))
meraba..öncelikle bilgiler için tsk ederm..bn çok tereddütte kaldım güneş kremi istiorm..sadece avon için değil böle katalogla satılan şeylerdeki yüz ürünleri bni korkutuo..doktorum sebamedi gönül rahatlığıyla kullanabilirsn hç bi sorun olmaz dedi onu düşünüodm ama avondan olursa hangisini önerirsiniz??yüksek koruma istiorm..yüzüm için..Edacım senin yaş grubuna uygun clearskin ve naturals serisi var. clearskini zaten biliyorsun yağlı ciltler için. Natural serisinde ise yağlı, kuru ve normal ciltler için ürünler var ve o seri gerçekten çok güzel ve benim Avona başlamama sebep olan naturals serisindeki greyfurtlu soyulan yüz maskesi(artık Türkiye'de satışta değil) ama çay ağacı ve salatalık özlüsünü K 7 geri getirdiler eğer cildin yağlıysa denemeni öneririm, tereddütlerin varsa da önce çenen gibi ufak bir bölgede denersin, birçok müşterinin de memnun kalır diye düşünüyorum. Bol satışlar diliyorumopuyorumnanaktan
hmm bilmemki bn bi tane yollamıştm walla sonuçta ikiside aynıkaydirigubbakcemile3[
edacım suret değil aslını istiyorrr broşürde öyle gözüküyordu
gümüşhanede kim acaba cnm?
ewt o göz kalemleri cidden çok güzel..hımm çok sğl cnm kalem içinnn istiyim o zmn 2 tanee bidaha bu kadar düşmez fiyatı
kontrol etme imkanın var cnmm hiç korkma
mrb kızlar ben geldim
kafam karışık şua nda bir ark iki tane incandessence istedi birine de daha önce aldgım far away ı verdim indirime girmesini istiyormuş bende var dedim satttım:)
ama yine parfüme ihtiyacım var
incandessence treselle true glow wish of hapinese arasında kaldım bana yardımcı olurmusunuz ben kalıcı kendisini belli eden parfüm seviyorum
mrb kızlar ben geldim
kafam karışık şua nda bir ark iki tane incandessence istedi birine de daha önce aldgım far away ı verdim indirime girmesini istiyormuş bende var dedim satttım:)
ama yine parfüme ihtiyacım var
incandessence treselle true glow wish of hapinese arasında kaldım bana yardımcı olurmusunuz ben kalıcı kendisini belli eden parfüm seviyorum
kimse yokmuuuuuuu nerdesinz bayanlar
kaç sernedir t. öncüsüsün cnm
:lepi:
3 yıl temsilcilik yaptm 1 yıldır takım öncüsüyüm sen kaç senedr t. öncüsüsn
bende aynı 3.5 senedir avonlayım 1 senedir t.öncüsüyüm, nerde oturuyosunbayanssulusmile
istanbul eyüpte oturuyorum sen ankaradasn sanırım
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı takım öncüsü olmak için ne şartlar gerekiyor ben bir kaç aydır avona üyeyim
pardon ya senin yazıyo demi nasıl işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?