- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.781
benim sorularımı bilen yok muuuu(
ya yine far away almaya karar verdim aldım bile şu üçlü paket var ya
yanında el kremi ve dudak parlatıcı da istedim
ark ım da iki tane incandessence sitedi 76 lık sipariş yaptım
yalnız sayfanın altında 4 tane indirimli bedelsiz ürün diyor takım öncüme sordum onlar sana 4 tane hediye gönderecek anlamadım ben
canım sayfa 12 13 de kendi paketini yarat diyor ya 38 liraya ondan bahsetmiştim ondan hariç iki tane de incandessencehediye kampanyası warmı ki K-6 da onlar faraway krem ve parlatıcı olmasn çünkü paketi eklediğinde promosyonlu paketlerin ürünleri alta geçio ekstra indirimli fiyatlarıyla
ya yine far away almaya karar verdim aldım bile şu üçlü paket var ya
yanında el kremi ve dudak parlatıcı da istedim
ark ım da iki tane incandessence sitedi 76 lık sipariş yaptım
yalnız sayfanın altında 4 tane indirimli bedelsiz ürün diyor takım öncüme sordum onlar sana 4 tane hediye gönderecek anlamadım ben
hediye kampanyası warmı ki K-6 da onlar faraway krem ve parlatıcı olmasn çünkü paketi eklediğinde promosyonlu paketlerin ürünleri alta geçio ekstra indirimli fiyatlarıyla
ya hatta bana dedi ki sana bişi göndermezlerse beni ara ben bölge sorumlusuna iletirim dedi
gecen haftki siparişler yarın gelecek onun için de aynı şeyi demişti
ya ben bişi anlamadım
bi kaç sorum varrr arkadaşlar malum yarın son gün bi yardımcı olsanızz
broşürdeki maskara nasıll kullanan bilen var mı??
broşürdeki açılıp kapanan kalemin textured teal tam olarak ne renk yeşil mi? mavi mi?
ve nocturnal rengi ne renk kahve mi bordo mu?
broşürdeki a newin mimik çizgilerini düzgünleştiren krem nasıl bilen var mı?
broşürdeki canlı görünüm veren gündüz kremi nasıl spf20?
kötü mü kokuyor öyle duydumm ?
broşürde ki göz kremi nasıll bilen kullanan?
katoloktaki açılıp kapanan göz kaleminin siyahı nasıl rengi sürünce silik falan duruyor mu?
şimdidennn çokkk teşekkrlerr
ecemnazz, ozlem71, eDa17
kızlar hoşgeldinizkaydirigubbakcemile3
kızlar ya şu güneş kremini alsammıeyvahedigeldismile hassas ciltler için spf50 olandan ??ay tull abla yaa gelde aydınlat bizi nerdesnnnnn
kızlar ya şu güneş kremini alsammıeyvahedigeldismile hassas ciltler için spf50 olandan ??ay tull abla yaa gelde aydınlat bizi nerdesnnnnn
cidden tul ve huri ne zamandır yok bana mı öle geldi yoksa geçmişlere bakıyodum hiç nickleriyle karşılaşmadım:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?