Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya yine far away almaya karar verdim aldım bile şu üçlü paket var ya
yanında el kremi ve dudak parlatıcı da istedim
ark ım da iki tane incandessence sitedi 76 lık sipariş yaptım
yalnız sayfanın altında 4 tane indirimli bedelsiz ürün diyor takım öncüme sordum onlar sana 4 tane hediye gönderecek anlamadım ben

hediye kampanyası warmı ki K-6 da onlar faraway krem ve parlatıcı olmasn çünkü paketi eklediğinde promosyonlu paketlerin ürünleri alta geçio ekstra indirimli fiyatlarıyla

hediye kampanyası warmı ki K-6 da onlar faraway krem ve parlatıcı olmasn çünkü paketi eklediğinde promosyonlu paketlerin ürünleri alta geçio ekstra indirimli fiyatlarıyla
canım sayfa 12 13 de kendi paketini yarat diyor ya 38 liraya ondan bahsetmiştim ondan hariç iki tane de incandessence
işte 4 tane indirimli bedelsiz ürün kazandın diyor ne oldugunu yazmıyor onu merak ettim

merak ettim aynı ürünleri sipariş bölümüne girdm denedm altta indirimli bedelsiz olarak çıkan güneş gözlüğü yani o kutunun için 3 weya 4 yazarsan temmuzda sana güneş gözlüğü gönderecekler ama hediye değil ücretli yanlış anlamadıysam eğer takım öncün detaylı anlatmamış

ya hatta bana dedi ki sana bişi göndermezlerse beni ara ben bölge sorumlusuna iletirim dedi
gecen haftki siparişler yarın gelecek onun için de aynı şeyi demişti
ya ben bişi anlamadım

ya hatta bana dedi ki sana bişi göndermezlerse beni ara ben bölge sorumlusuna iletirim dedi
gecen haftki siparişler yarın gelecek onun için de aynı şeyi demişti
ya ben bişi anlamadım

ne zaman üye oldun avona ve kampanya 6 da toplam kaç tllik sipariş verdn ona göre yorum yapayım

sorularım bunlar..

galiba sitede sadece ben varım ama benim de bi bilgim yok ürünler hakkında sadece açılıp kapanabilir kalemlerden memnun olan çok kişi var onu biliyorum

kızlar ya şu güneş kremini alsammıeyvahedigeldismile hassas ciltler için spf50 olandan ??ay tull abla yaa gelde aydınlat bizi nerdesnnnnn

kızlar ya şu güneş kremini alsammıeyvahedigeldismile hassas ciltler için spf50 olandan ??ay tull abla yaa gelde aydınlat bizi nerdesnnnnn

edacım bence al denemekte fayda var belki de ii gelicek cildine olmadı zaten iade etme şansın var birde 50faktör korumalı alıyosun

cidden tul ve huri ne zamandır yok bana mı öle geldi yoksa geçmişlere bakıyodum hiç nickleriyle karşılaşmadım:1no2:

cidden tul ve huri ne zamandır yok bana mı öle geldi yoksa geçmişlere bakıyodum hiç nickleriyle karşılaşmadım:1no2:

cnm huriş ablam arada gelio ama tul abla iice bıraktı en son bu ayın 3ünde gelmiş siteye ama buraya uğramamş:gitme:

ya kremi almayaı düşünüorm ama yan etki yaparsa..bide bnde katalog kalmadı herkes aldı bu ayki katalog fiyatını sölermsn :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…