- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.801
Selam kızlarrr
selam canım naber,nasılsın? a.s.
iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?size birkaç sorum var rare pearls hakkında bilginiz var mı?? ve indirim broşüründeki rimeller hakkında? bi arkadaş 6 şekle giren yüzüğü alıcak,acaba diyorum üzerine biraz da ben ekleyip rare pearls alsam nasıl olur,kokusunu biliyorsanız yorumlarınızı bekliyorum,ya da sizce bayan parfümü olarak kendime ne alıyım?ucuz olsun lütfenn..
İyi valla cnm ne olsun yorgunum biraz temizliğe kalkıştım camlar felan bide bebiş koştur koştur 2 gündür ..Ayyy çok heyecanlıyım yarın k7 başlıyor hayırlısınla herkese bol satışlar dilerim inşallah hiçbirimiz stok sorunu yaşamayız..Sen nasılsın nasıl gidiyor canım
konuyu toplam 9 kullanıcı okuyor. (7 kayıtlı kullanıcı ve 2 misafir)
eda17, gizemli82, _nisa_, ozlem71, 3549gamze, siremims+, latilokum
anaaaam hepimz burdayzzz:d
ay canım kıyamam yaa,bebişle zor oluyo valla haklısın,yoruluyo insan..evet yarın k 7 başlıyor,umarım bol bol satışlar yaparız ve stok sorunu yaşamayz.ben iyi sayılırım bebişime üzülüyorum,nazara geldi yaa.1 haftadır da sol ayağı topallıyo,doktora götürdü babası,filmde bişey çıkmamış,ilerleyen günlerde yine götürücez,inşallah düzelir.. CADIARZU CADIARZU CADIARZU
meraba gamze ablaa öncelikle nasıl kokular sewdii söle ona göre yardım edeym tüm kokularını bildiğim için kaydirigubbakcemile3
Canımmm çok üzüldüm ya inşallah düzelir en yakın zamanda sizin de oğluşunuz
ay canım kıyamam yaa,bebişle zor oluyo valla haklısın,yoruluyo insan..evet yarın k 7 başlıyor,umarım bol bol satışlar yaparız ve stok sorunu yaşamayz.ben iyi sayılırım bebişime üzülüyorum,nazara geldi yaa.1 haftadır da sol ayağı topallıyo,doktora götürdü babası,filmde bişey çıkmamış,ilerleyen günlerde yine götürücez,inşallah düzelir.. CADIARZU CADIARZU CADIARZU
inşallah canım,şuanda en çok istediğim şey oğluşumun iyileşmesi,Allah büyük,inşallah oğluşuma şifa verir,annesi akşama kadar ağlıyo işyerinde,eve geliyo yine ağlıyo,çok zor bişey,bi de tek çocuk..Allahım kimsenin çocuğuna hastalık göstermesin..
geçmiş olsun canım..
Rabbim şifa versin inşAllah..
tarzımız aynı abla o zmn little black dene derm
inşallah canım,şuanda en çok istediğim şey oğluşumun iyileşmesi,Allah büyük,inşallah oğluşuma şifa verir,annesi akşama kadar ağlıyo işyerinde,eve geliyo yine ağlıyo,çok zor bişey,bi de tek çocuk..Allahım kimsenin çocuğuna hastalık göstermesin..
huriş ablam gece kremi ama hangi gece kremi bnde bi tane var..kızlar kampanya6 dan 3 siparişim vardı girmeyi unutmuşum napabilirim......çok ayıp olur..takım öncüsünden isterim ama takım öncüm de yok ki...
elinde olan varsa takas yapalım...
sayfa 33 deki fondoten 3221-7
sayfa 38 de ki siyah maskara
sayfa 53 de nemlendirici gece kremi..
elinde olan varsa takas düşünen varsa lütfen özelden mesa atsın kızlar...başka çaresi varsa bu işin onuda bir söylesin...
ya o parfüm hacı yağı gibi kokuo çok kötü..k7de geliş fiyatı 33 liracık:)sağol canım,o nekadar bu ay bi bakayım.. peki rare pearls nasıl canım?
Çok iyi anlıyorum evlat bambaşka bişey ..Aminnn canım özelliklede çaresi tedavisi olmayan hastalık göstermesin Allahım bence ablan çok üzmesin kendini ya küçücük yaşta lösemi hastaları varya onları görünce çok kötü oluyorum şükrediyorum o zaman halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?