Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

huriş ablam gece kremi ama hangi gece kremi bnde bi tane var..

ya o parfüm hacı yağı gibi kokuo çok kötü..k7de geliş fiyatı 33 liracık:)

hımmm,ama pahalıymış canım ya,bu ay arkadaş hep akrabalarına sattı,çok indirimli verdi,fazla karım yok oyüzden şimdilik dursun.. ama indirimde olunca almayı düşünücem canım.. sağol yardımcı olduğun için.. opuyorumnanaktan

Aminnnnnnnn tatlım aminnnnnnnn rare pearls güzel diye duymuştum birkaç kişiden testerden baktım çok ağır geldi bana bence güzelde olsa yaz için uygun değil şahsen ben beğenmedimde ..little black güzel ama o da ağır gelir gibi tabi bunlar benim fikrim blue rush düşünüyorum bende herkes güzel demişti bakalım

Son düzenleme:

aaaa evet evet iyi ki hatırlattın kuzum ya,ben de blue rush yazmayı düşünüyodum geçenlerde unuttum gitti,ay Allah senden razı olsun yaa.. az daha rare pearls yazıcaktım.bu arada eda da sağolsun aydınlattı hacı yağı gibi dedi,biraz önce msnde avonblogspot.com çevrimiçiydi,ona da sordum o da genç işi değil dedi..

Canım aslında sende de tester ı vardır numune çantası vardı sende gerçekten ağır kokuyo ne bilim beğenmedim ben ..Önemli değil canım bende öle yapıcam büyük ihtimalle yarın telden sip.girmeyi düşünüyorum saolsun ilkşah konu açtı telle sip.vermek isteyenler için aydınlattı bizi

Kızlarrrr buyrun gelin hadiiii :dance:hihoyyytkaydirigubbakcemile5

canım ben internetten girmeyi düşünüyorum,ne bileyim telle belki hemen işleme alınmaz... ayy kafam karıştı,nasıl olcak yaa,telle nasıl vericen canım?bu arada tester var da bakmaya üşeniyorum,çok var tester.. blue rush yok ama..

Aman hiç bakma en iyisi daha iiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ne bilim stokta kalmaz die korkuyorum yoksa bende netten isterim ama bilemiyorum ki ilk gün hiç sip.vermedim şimdiye kadar kitleniyor diyor herkes CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…