- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.841
kulübün sultanı geldii.. ha gayret diğerleri de gelicek inşallah.. kaydirigubbakcemile5
ben anca ya her kampanya bi sefer veriyorum siparişi bayanssulusmilecanım sanada mahşallah daha 1 ay var neredeyse yaaaa olur inşallah daha da
masallah benim bi saatli parfum bide 70 tl lik daha varopuyorumnanaktanohaoldumsmilealkisalkisalkis
yaktı bizi sıcak valla agustosta ne yapıcaz kimbilirr:sm_cool:Ayyy valla ağrılardan uyuyamıyom bide sıcaktan bizde seni bekliyoduk canım ha geldiler ha gelicekler kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaktı bizi sıcak valla agustosta ne yapıcaz kimbilirr:sm_cool:
avoncu güzeller kaçıyım ben yarın görüşürüz iyi geceleropuyorumnanaktan
merhaba kızlar gamzecim nasılsınız bu gece herkes uyanık vallaaaa:lepi:
Ayyy valla ağrılardan uyuyamıyom bide sıcaktan bizde seni bekliyoduk canım ha geldiler ha gelicekler kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah yardımcımız olsun canım ya kaydirigubbakcemile5öp benim için bebişiAy bilmiyom valla napıcaz bebişte var cam açamıyorum ağlıyo sürekli cam açarsam ev cadde üstü sesten ağlamasını duyamam piştim vallaaaaaa
Ay bilmiyom valla napıcaz bebişte var cam açamıyorum ağlıyo sürekli cam açarsam ev cadde üstü sesten ağlamasını duyamam piştim vallaaaaaa
canım ne ağrısı?merak ettim.
Allah yardımcımız olsun canım ya kaydirigubbakcemile5öp benim için bebişi
avoncu güzeller kaçıyım ben yarın görüşürüz iyi geceleropuyorumnanaktan
tekrar herkese iyi geceler kızlarr
sağol canım iyiyiz diyelim,iyi olalım.sen nasılsın,siparişler nasıl gidiyor? çoğu kişi uyanık ama yavaş yavaş gidicekler sanki,özlem abla uyucakmış nerdeyse pc önünde..
ayy kıyamam canım yaa,zor ama bebiş için katlancan,arka tarafta oda yok mu orda yatsan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?