Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tekrar bişey sorucam ilksahçım özellikle sana ben şimdilik 60 tl lik sipariş girdim ama 75 in altına olduğu için kargo ücreti size ait yazısı çıktı bende tamam dedim ne olucak şimdi benmi ödüyecem hani düşmüştü

Selam kızlarrrrr ..Geçmişi okudumda kızlar çok güldüm Allahım sizide güldürsün hep inşallah ..Valla ben telden verdim sipariş saat 5 ten sonra çocuk durmuyordu onun başında beklenmez ya işkence Artık kısmetimde varsa gelir yoksada sağlık olsun ..

bende girebildim sonunda siparişlerimi. saat bitmemiş görünüyor. eklendi siparişlerime inşallah sorunsuz elime ulaşır.
400 tl oldu bu ay kettle hediyesi vardı sanırım, yeni almıştım bende kendime, bilsem almazdım :)

İyi geceler tatlı bayanlaarr.. Öpüyorum hepinizi,opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan seviyorum sizi kk ailem.. :1hug:

evet canım, sen ödeyeceksin. yani kargocuya vermiyorsun ama faturana ekliyorlar 7.5 tl filan sanırım.. sadece bir kaç dönem düşürmüşlerdi, şimdi 75'in altına kargo ödüyoruz maalesef

Kampanya 07 - 10 arası verilen siparişler için, minimum sipariş tutarı 75 TL'den 45 TL'ye indirilmiştir. Detaylı bilgi için Avon'dan Haberleri ziyaret ediniz..Sitedeki açıklama buuu

ayy sonunda bende verdims siparişlerimi çok zor oldu 3 kerede verdim inş ketle ve çay seti gelecek
saatler var mı bilmiyorum ama eklendi faturaya
bi de indirim katoloğundaki rimelle allık bitmişmidir acaba kırmızı renkte çıktı inş bitmemiştir yaa
banyo köpükleri de bir alana bir bedava olandan ikisinin de kodunu girmemiz gerekiyo dimi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…