- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.241
hayır canım kırmızı yazı ile olanlar her an bitebilecek olan stokların kritik olduğu anlamına gelir ama bitmemiş demekki sepetine eklenio bitmiş olsaydı eklenmezdi üstte uyarı çıakrdı stoklarda kalmamıştr die yazardı
Kızlaaaarr
şimdi kargomuz geldiğinde yeni katalog gelicek dimiiii k8kaydirigubbakcemile2
evet canım gelicek inşallah bende çok merak ediyorumartık önce geleneler bizleri aydınlatır :hulya:
:roflol:yahu şu adamı bide biz mi arasak delikafadulden espriler gırla gidiyo anlaşılan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
QUOTE]
:roflol:banada birgün bir müşterim "senses duş jellerini" göstererek bu şampunlar saçıma
çok iyi geldi ,tekrar sipariş vereceğim dedi.bende onlar şampuan değil duş jeli dedim
kadında "duş yeli" değil canım onlar şampuan ben hep saçıma ondan kullanıyorum demezmihihoyyyt.
ikna edene kadar byağı uğraştım:roflol:
Yazık yaa kıyamamm. Çok memnunsa satsaydın. Nasılsa anlatmışsın sen öyle olmadığını. kaydirigubbakcemile3
hadi kızlaaar ne olur soruma cevap yazın yoksa siparişimi iptal edecem kargo ücreti neden ödüyeyim...
evet canım, sen ödeyeceksin. yani kargocuya vermiyorsun ama faturana ekliyorlar 7.5 tl filan sanırım.. sadece bir kaç dönem düşürmüşlerdi, şimdi 75'in altına kargo ödüyoruz maalesef
Kampanya 07 - 10 arası verilen siparişler için, minimum sipariş tutarı 75 TL'den 45 TL'ye indirilmiştir. Detaylı bilgi için Avon'dan Haberleri ziyaret ediniz..Sitedeki açıklama buuu
günaydın arkadaşlar.siparişimi şimdi girebildim(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?