Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

benim bildiğim sadece parfümün kodunu yazdığında devam dedikten sonra yanında bedavasını işaretlemek için buton çıkması gerekiyoo

iyi de arkadaşlar parfümü alana yüzük bedava değilki,sadece parfümü yazarsan 36,4 tl verirsin,ama yüzüğün de kodunu yazarsan ikisi 39.90 dan işlenir,benim fikrim bu,bu arada internetten verilen siparişlerime bakıyorum yok hiçbişey,keşke kendim deneseydim biraz daha takım öncüme verceğime yaaa..

bnnnn:sinifsinif: yaa ilk defa böle bişey başıma geldi ne bu yaa.

gamze abla mahvettn bni yaaa bu sinirle öldm gülmekten :roflol:[/B]kaydirigubbakcemile3

ayy valla bukadar gülceğinizi tahmin etmemiştim,sağolsun adamcağız bize de moral oldu,sinirlerimiz yatıştı valla az da olsa.. :sm_cool: :sm_cool:

ben takım öncüme sordum ve gerçekten de öyle yani kırmızı yazıyla çıkanlar indirim broşüründekilermiş..

günaydın arkadaşlar

bende daha bugün girebildim siparişlerimi:sinifsinif:

ama dün akşam saatler kalmaz diye 3 siparişimi telefondan girdim

essence parfüm 2 adet
birde başka bir saati

ama şu anda hala gözükmüyor cari hesap özetinde neden acabaaaa???

herhalde pazartesi anca gözükür faturalandırılmış olarak bende dün aynı girdim

Teşekkür ederim

inşallah gelir de mahçup olmam, aslında daha sistemli olması lazım stoklarla sınırlı diyor hemde sipariş girmemizi imkansızlaştırıyorlar.lmaz:

483 tl lik sipariş girdim

62 tl daha bulsam mı bilmiyorum çay seti için

ama temmuzun sonuna kadar belki çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…