- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.261
benim bildiğim sadece parfümün kodunu yazdığında devam dedikten sonra yanında bedavasını işaretlemek için buton çıkması gerekiyoo
allah canıyınızı almasın bi gülme tuttu ekranın başında şincik :roflol::roflol:
sen de way anasını deseydin yaaa kaydirigubbakcemile3
yok deniz anasıdelikafadulden
Ay kız güldürdün beni akşam akşam. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Allah'ta seni güldürsün inşallah :Saruboceq:
bnnnn:sinifsinif: yaa ilk defa böle bişey başıma geldi ne bu yaa.
gamze abla mahvettn bni yaaa bu sinirle öldm gülmekten :roflol:[/B]kaydirigubbakcemile3
:roflol:yahu şu adamı bide biz mi arasak delikafadulden espriler gırla gidiyo anlaşılan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
QUOTE]
:roflol:banada birgün bir müşterim "senses duş jellerini" göstererek bu şampunlar saçıma
çok iyi geldi ,tekrar sipariş vereceğim dedi.bende onlar şampuan değil duş jeli dedim
kadında "duş yeli" değil canım onlar şampuan ben hep saçıma ondan kullanıyorum demezmihihoyyyt.
ikna edene kadar byağı uğraştım:roflol:
vay be neleri varmış ama süper yaaa hasta hasta güldürdün beni canım yaaa.. ozaman o müşteri hediyeyi haketti:klava: klava:
hayır canım kırmızı yazı ile olanlar her an bitebilecek olan stokların kritik olduğu anlamına gelir ama bitmemiş demekki sepetine eklenio bitmiş olsaydı eklenmezdi üstte uyarı çıakrdı stoklarda kalmamıştr die yazardı
kızlaar nerelerdesiniz bu gece gamze nisa avonla uğraşmaktan yorgunmu düştünüz yoksa aynen bende kafayı yiyicem bi saattir :gitme:
kızlar bileniniz yokmu
herhalde pazartesi anca gözükür faturalandırılmış olarak bende dün aynı girdimgünaydın arkadaşlar
bende daha bugün girebildim siparişlerimi:sinifsinif:
ama dün akşam saatler kalmaz diye 3 siparişimi telefondan girdim
essence parfüm 2 adet
birde başka bir saati
ama şu anda hala gözükmüyor cari hesap özetinde neden acabaaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?