Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

:roflol:banada birgün bir müşterim "senses duş jellerini" göstererek bu şampunlar saçıma

çok iyi geldi ,tekrar sipariş vereceğim dedi.bende onlar şampuan değil duş jeli dedim

kadında "duş yeli" değil canım onlar şampuan ben hep saçıma ondan kullanıyorum demezmihihoyyyt.

ikna edene kadar byağı uğraştım:roflol:
[/QUOTE]
:roflol::roflol: ayy mahvettnz< bni yaa :roflol::roflol:
ayy valla bukadar gülceğinizi tahmin etmemiştim,sağolsun adamcağız bize de moral oldu,sinirlerimiz yatıştı valla az da olsa.. :sm_cool: :sm_cool:
ayy sorma abla dün ne güldm ona yaaa:roflol:

ayy bnde sbah grebldm anca ama herşey stokta vardı Allahta..322tllik girdm kettle kesn gelio:kedi:

yav takım öncüm ne hikmetse sadece indirim broşüründekileri girmiş dün , ben kadını aramasam öğrenemicem yaa deli oldum.şimdi napıcam yaa hiçbişey yokturki stokta

ilk defa yaptığım işten bukadar nefret ettim.sırf kettle gelsin diye stok yaptım,siparişleri ilk gün girmek için nekadar uğraştım yaaa,bıktım vallahi.kadın siparişlere katalog ekleyip eklemediğini de bilmiyo

özlem ablacım ben de öğrendim stoklarda var diyor ama nerden bilecekki,sonuçta bugün haftasonu,dün en son neyi diyosa yine onda takılı kalmıştır Allah bilir,stokta var dedikten sonra hemen girdim,tabi avon yine temsilci girişi dedi belki 10 defa.ay bıktım ya zar zor gönderdim 227 liralık.. bişey sorucam hediyeleri kazanmak için fırsat köşesi ürünlerinin fiyatı sayılmıyor mu?fırsat köşesi hariç 215 yazıyo da..

Son düzenleme:

telden girilen siparişleri faturalanmadan netten göremiyoruz va mişteri hizmetlerinden bile öğrenemiyoruz cnmÇok üzgünüm çoook

yok yok hafta sonuda olsa stokta olmasada yazıo abla..mesela bn indirm kataloğundan göz kalemi girdm yok die yazdı..

bu ay kardeşiminde okulu bitti kimse hiç bişe almadı valla ilk kes sipariş girmedm avoncu bi arkadastan alcm yeni kataloguda napalım bu ayda sipariş stresi yasamadım :)))

ayy blmiormki bnm bildiğimde düştü ama acaba dha sisteme grmedilermi bu olayı?? avon müşteri hizmetlerini ara bi istersn olmadı iptal edrsn abla..

bu ay kardeşiminde okulu bitti kimse hiç bişe almadı valla ilk kes sipariş girmedm avoncu bi arkadastan alcm yeni kataloguda napalım bu ayda sipariş stresi yasamadım :)))

bnmde okullar kapanıo herkes stok içn aldı da aldı annemde salı günü yeniden anjiyo oluck bizim ewde kmse olmick bi aşağı katta abmler oturuo eşi bizimle gelmick ona bizde dur kargo gelr dedm bide 5.kattayız aşağıdan zile basıp öle geliolar ayy yok duramam işim olur ewde dedi ayy snden bişey isteyende suç dedm...salı günü kargoyu aricam çarşamba getrsn bari o zmn ewde oluruz....ne insanlar war Allahım yaa snki bzde otursa incileri dökülck....

müşteri hizmetlerine dün sordum.ind.broşürü ayrı faturalanıyor.75 tl altında kargo ücteri oluyor

dedi.3-5 ürün içinde kargo parsı ödemeye değmez.ama sabah denemek için broşürdeki takı seti ile

cüzdanı yazdım.sepette göründü.terlik kalmamıştı.....

birde bu telden sipariş vermek bana tuhaf geliyor alışık olmadığım için.hiçbişey görünmüyor ya.

ben on kere siparişleri kontrol ederim.göndermeden önce.şaşı olyorum yeniden ,yeniden oku.

kulübün sultanı bence 7 10 arası kampanyada 45 yazmışlar
niye alsınlar ki kargo ücrettti
bence olmaz yaaa öle bşyyy

ayy benim kargom geldiii açım da bakım bii:)) k6nın 3.siparişim

Son düzenleme:

ooff yaa umarım ayrı faturalanmıyodur..

ytgp 5-7 arasında verilen ürünleri yazmışlar ama benim bu 3.kampanya siparişim olcak krem veriyo hediye.k7 ye kadar verdiklerine göre hediyeleri ben yetişemicekmiyim soft muska çünkü k8 benim 4.kampanya siparişim olcaktı

8038-9 kodlu üründen stokta kalmadı.

8068-8 kodlu üründen stokta kalmadı.

8070-9 kodlu üründen stokta kalmadı.
bunlar az önce denemek amaçlı girdiğim siparişler

benden önce netten girip sipariş veren ve bu kodlar arasında stoklarda kalmamıştır uyarısı çıkmayan var mı acaba cvp bekliyorumeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…