- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.281
ayy sorma abla dün ne güldm ona yaaa:roflol:ayy valla bukadar gülceğinizi tahmin etmemiştim,sağolsun adamcağız bize de moral oldu,sinirlerimiz yatıştı valla az da olsa.. :sm_cool: :sm_cool:
Teşekkür ederim
inşallah gelir de mahçup olmam, aslında daha sistemli olması lazım stoklarla sınırlı diyor hemde sipariş girmemizi imkansızlaştırıyorlar.lmaz:
483 tl lik sipariş girdim
62 tl daha bulsam mı bilmiyorum çay seti için
ama temmuzun sonuna kadar belki çıkar
edacım ben de öğrendim stoklarda var diyor ama nerden bilecekki,sonuçta bugün haftasonu,dün en son neyi diyosa yine onda takılı kalmıştır Allah bilir,stokta var dedikten sonra hemen girdim,tabi avon yine temsilci girişi dedi belki 10 defa.ay bıktım ya zar zor gönderdim 227 liralık.. bişey sorucam hediyeleri kazanmak için fırsat köşesi ürünlerinin fiyatı sayılmıyor mu?fırsat köşesi hariç 215 yazıyo da..
bu ay kardeşiminde okulu bitti kimse hiç bişe almadı valla ilk kes sipariş girmedm avoncu bi arkadastan alcm yeni kataloguda napalım bu ayda sipariş stresi yasamadım :)))
ayy blmiormki bnm bildiğimde düştü ama acaba dha sisteme grmedilermi bu olayı?? avon müşteri hizmetlerini ara bi istersn olmadı iptal edrsn abla..
müşteri hizmetlerine dün sordum.ind.broşürü ayrı faturalanıyor.75 tl altında kargo ücteri oluyor
dedi.3-5 ürün içinde kargo parsı ödemeye değmez.ama sabah denemek için broşürdeki takı seti ile
cüzdanı yazdım.sepette göründü.terlik kalmamıştı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?