Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

daha önce görmemiştim bu yazıyı bakın ne yazıyo

Sipariş Girişi Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyim? (tel.den)
1. Ürün kodlarını tiresiz 5 hane olarak ve ürün adetlerini tuşlamanız istenecektir. Her tuşlamadan sonra hangi üründen kaç adet sipariş ettiğinizi onaylamanız gerekmektedir.
2. Sesli Yanıt Sistemi'ni kullanarak verdiğiniz siparişler için promosyon bilgisi verilememektedir. Bu nedenle seçmeniz gereken hediyelerin kodunu da tuşlamanız gerekmektedir. Sipariş listeniz tamamlandığında sipariş girişini bitirmek için * tuşlamanız yeterli olacaktır. Sipariş sonlandığında sistem, siparişin tamamını dinleme, değişiklik yapma ya da iptal etme olanağı tanıyacaktır.

3. Bu sistemle verdiğiniz siparişler yalnızca kuruluşumuzda kayıtlı sürekli teslimat adresinize gönderilebilmekte, geçici adres bilgisi kabul edilememektedir.

4. Siparişi saat 16:00'dan sonra vermeniz durumunda faturalama, 1 ertesi iş günü yapılacaktır.

CADIARZU CADIARZU

nasıl yani şimdi indirim katoloğuna ayrı kargo parasımı ödeyeceğim olur mu yaa öyle bi saçmalık onlarda avonun ürünleri değil mi canım çıkarmasınlar o zaman indirim broşurü 3 tane rimel verdim gelirse o da inş kargo yu biz ödemiyoruzdr bilen var mı arkadaşlar kesin

yaa ben banyo köpüklerinin ikisininde kodunu girdim ama ard arda girmedim bedavasını 5 ürün kodu daha girdikten sonra yazdım ayrı faturalanır mı kiii ?bilmiyorumkismile

canım çok geçmiş olsun annene, amann bütün yengeler öyle heralde canım ya takma kafana,bizim de aynı,ama yengen senden rica etseydi sen yapardın dimi,çünkü görümcesin,yapmadığın zaman surat asarlar..halbuki dursa ne olucak dimi?.. neyse canım bi arkadaşın falan yok mu yada güvendiğiniz bi komşu,oraya bıraksalar en azından..

birde bu telden sipariş vermek bana tuhaf geliyor alışık olmadığım için.hiçbişey görünmüyor ya.

ben on kere siparişleri kontrol ederim.göndermeden önce.şaşı olyorum yeniden ,yeniden oku.

evet ya ben de öyleyim,güncellemeden önce elimdeki defterden çizerim girdiklerimin hepsini tek tek,sonra kontrol ederim kod doğru mu diye,sonra tekrar kontrol ederim adetler doğru mu diye,güncelledikten sonra tekrar kontrol ederim... ama bu sefer öyle acele ettim ki biran önce siparişleri gireyim diye fazla kontrol etmedim,çok sayıda denememin ardından başarıya ulaştım mı yoksa hüsrana mı uğrıycam görücez kargom gelince.. bu arada indirim broşüründen 75in altına kargo gelirse ben yanarım,takım öncüm kurtulamaz elimden,ben ona sordum ücret ödermiyim diye hayır hayır aslaaa dedi..

8038-9 kodlu üründen stokta kalmadı.

8068-8 kodlu üründen stokta kalmadı.

8070-9 kodlu üründen stokta kalmadı.
bunlar az önce denemek amaçlı girdiğim siparişler

yani tüy azaltmaya yardımcı losyon,rimel ve blue rush bitmiş,zaten hiç şaşırmadım,
hele bi de 1388-3 yani essence bittiyse tamamdır yani intihar sebebi..

faturan kesilsin belli olur teslimata baktın mı canım gönderici ödeli yazmazsaa kötü işte

geçen yazmıştım 3.siparişimi girdim stokta olmayan gözlük ve maskeden limitim 75 in altına düştü diyee
ama sağosun avonu bunu göz önüne almamış ödemedim kargo parasııı
sizinde aklınızda olsun böle bşy olursa sorun olmuyor kargo ücreti..

Demek ki bitek benim yengem dünya tatlısı..opuyorumnanaktan Ne istersem yapar, bende yaparım. Aslında birazda karşılıklı. Ben ona çok sıcak davranmasam belki o da böyle olmazdı. Ama maşallah çok tatlı, iyi ki abim onunla evlenmiş..

ya bu siparişlerde 45 tllik girince 7.5 tl hizmet ücreti eklio inşallah avon takmaz bize :S:S:S:S

walla ne kdr ii olursn ol karşındaki ii olmayaınca olmuo işte..alt tarafı bi rica yani ne oluck..ha bi aşağı kat ha bi üst kat ne farkederki..bekle yani zaten genelde 4 5 gibi geliolar otur bi saat yooook ewde işi olurmuş alt tarafı 2 kişiler hçte işi bitmiokaydirigubbakcemile3 ayy bnde baya dertliymişim:gitme: aynen öle bn olsam beklerm noluckmış sanki ha orası ha burası..ama yok bundan sonra hakedene herşey wallahi isterse arkamdan herşei desn bıktım bn yani bn yapıorm o bna hç bişey yapmıo ne bu iyilik yap denize at...
kimse yok h.sonu ya yine gezmelere gittiler galibakaydirigubbakcemile3

bu sıcaktada hçç çekilmio yaa:hulya:

8048-2 kodlu üründen stokta kalmadı.

8069-2 kodlu üründen stokta kalmadı.

8092-3 kodlu üründen stokta kalmadı.

8071-3 kodlu üründen stokta kalmadı.

8083-4 kodlu üründen stokta kalmadı.

8098-7 kodlu üründen stokta kalmadı.

8094-1 kodlu üründen stokta kalmadı.

8122-4 kodlu üründen stokta kalmadı.

8130-9 kodlu üründen stokta kalmadı.

bu saat itibariyle kalmayan ürünler ek olarak veriyorum
CADIARZUCADIARZU

ilksah telden yollamıştın sen demi siparişlerini cnm ?ben dün akşam saat 5 te yolladım siparişleri inş tam olarak gelireyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…