- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.301
daha önce görmemiştim bu yazıyı bakın ne yazıyo
Sipariş Girişi Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyim? (tel.den)
....
2. Sesli Yanıt Sistemi'ni kullanarak verdiğiniz siparişler için promosyon bilgisi verilememektedir. Bu nedenle seçmeniz gereken hediyelerin kodunu da tuşlamanız gerekmektedir.
...
CADIARZU CADIARZU
bnmde okullar kapanıo herkes stok içn aldı da aldıannemde salı günü yeniden anjiyo oluck bizim ewde kmse olmick bi aşağı katta abmler oturuo eşi bizimle gelmick ona bizde dur kargo gelr dedm bide 5.kattayız aşağıdan zile basıp öle geliolar ayy yok duramam işim olur ewde dedi ayy snden bişey isteyende suç dedm...salı günü kargoyu aricam çarşamba getrsn bari o zmn ewde oluruz....ne insanlar war Allahım yaa snki bzde otursa incileri dökülck....
birde bu telden sipariş vermek bana tuhaf geliyor alışık olmadığım için.hiçbişey görünmüyor ya.
ben on kere siparişleri kontrol ederim.göndermeden önce.şaşı olyorum yeniden ,yeniden oku.
8038-9 kodlu üründen stokta kalmadı.
8068-8 kodlu üründen stokta kalmadı.
8070-9 kodlu üründen stokta kalmadı.
bunlar az önce denemek amaçlı girdiğim siparişler
nasıl yani şimdi indirim katoloğuna ayrı kargo parasımı ödeyeceğim olur mu yaa öyle bi saçmalık onlarda avonun ürünleri değil mi canım çıkarmasınlar o zaman indirim broşurü 3 tane rimel verdim gelirse o da inş kargo yu biz ödemiyoruzdr bilen var mı arkadaşlar kesin
canım çok geçmiş olsun annene, amann bütün yengeler öyle heralde canım ya takma kafana,bizim de aynı,ama yengen senden rica etseydi sen yapardın dimi,çünkü görümcesin,yapmadığın zaman surat asarlar..halbuki dursa ne olucak dimi?.. neyse canım bi arkadaşın falan yok mu yada güvendiğiniz bi komşu,oraya bıraksalar en azından..
walla ne kdr ii olursn ol karşındaki ii olmayaınca olmuo işte..alt tarafı bi rica yani ne oluck..ha bi aşağı kat ha bi üst kat ne farkederki..bekle yani zaten genelde 4 5 gibi geliolar otur bi saat yooook ewde işi olurmuş alt tarafı 2 kişiler hçte işi bitmiokaydirigubbakcemile3 ayy bnde baya dertliymişim:gitme: aynen öle bn olsam beklerm noluckmış sanki ha orası ha burası..ama yok bundan sonra hakedene herşey wallahi isterse arkamdan herşei desn bıktım bn yani bn yapıorm o bna hç bişey yapmıo ne bu iyilik yap denize at...canım çok geçmiş olsun annene, amann bütün yengeler öyle heralde canım ya takma kafana,bizim de aynı,ama yengen senden rica etseydi sen yapardın dimi,çünkü görümcesin,yapmadığın zaman surat asarlar..halbuki dursa ne olucak dimi?.. neyse canım bi arkadaşın falan yok mu yada güvendiğiniz bi komşu,oraya bıraksalar en azından..
kimse yok h.sonu ya yine gezmelere gittiler galibakaydirigubbakcemile3
kimse yok h.sonu ya yine gezmelere gittiler galibakaydirigubbakcemile3
kısss okyanus snde avonumu takip ediyon kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?