Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

faturan kesilsin belli olur teslimata baktın mı canım gönderici ödeli yazmazsaa kötü işte

inş öyle değildir yaa zaten 3 tane ürün var indirimden yaa arkadaşlar ben dün gece 1 de verdim siparişlerimi ama daha faturalanmamış ne zaman faturalanır acaba bi de indirim broşurünndeki ürünlerin bazıları bitti diyosunuz yaa ben gece girdim bana gelir mi acaba

cnm eğer girdiğinde stokta tükenmiştir die yazı çıkmadıysa demekki vardır..pazartesi faturalanır hafta sonu kapalı avon..

cnm eğer girdiğinde stokta tükenmiştir die yazı çıkmadıysa demekki vardır..pazartesi faturalanır hafta sonu kapalı avon..

teşekkür ederim edacığım baktım sipariş verirken öyle bişey yok tu inş bitmemiştir de gelir daha yeni olduğumdan bilmiyorum 3. ayım bu ay kendimin 2. sipariş verişi o yüzden tam bilmiyorum sağol

valla ben m.hizmetlerine sordum.ind.broşürüde,katalogda 75 tl altında hizmet bedeli alınıyor.

dedi.yani.telden diyelim 40 tl siparişin var kargo ödüyorsun o zaman.tel ve netten girince

ayrı,ayrı faturalandığını belirttiler......

valla aslında benim yengem de bazen iyi oluyo,her dediğimi yapıyo bazen de kaşlarını çatıyo,yüzü hiç gülmüyo, büyük yengemle ise senede 1,2 defa görüşüyoruz toplam 1 ay falan,onun aklı fikri sadece yemek,sürekli yer,içer..sosyal hiç bi yönü yok,zaten ondan bişey istemem..ne güzel şanslıymışsınızz.. :1rolleyes:

yani allık,topuk yumuşatıcı krem,hijyenik bölge temizleici,surrender,bakım şampuanı,pareo,şapka,inci damlası takı seti ve slouch çanta.... yani bu da demek oluyor ki indirim broşürü mefta,gamzenin siparişleri de artık yok,olamaz da yani artıkkkkk ..... CADIARZU CADIARZU CADIARZU

arkadaşlar ben öğlen 1 gibi girdim acaba katalogdakiler ve fırsat köşesindeki ayak kremi falan stokta var mıdır,merak ettim.. indirim broşüründen takım öncüm dün girmiş ama kaçta girdi bilemiycem, ve bilenler lütfen cevaplasın; takım öncülerinin siparişlerine öncelik mi veriliyor??

ilksah telden yollamıştın sen demi siparişlerini cnm ?ben dün akşam saat 5 te yolladım siparişleri inş tam olarak gelireyvahedigeldismile

faturan kesilsin belli olur teslimata baktın mı canım gönderici ödeli yazmazsaa kötü işte

ya arkadaşlar avonda alıcı ödemeli die birşey yokki ben bazen tatildeyken sırf katalog gelsn die 1 tllik siparş veriorum ya da 1 numune giriorm gelio kargo getirio yani kargoya para vermiorum ama faturaya hizmet ücreti eklenio
birde telefonla sipariş verenlern %99 eminimki tam olarak gelio çünkü ne zaman verdysem tam geldi ama tabi ilk saatlerde girmek gerekio benmkiler 5te hazırdı hepsini girmiştm

hayr öyle birşey yok bende takım öncüsüym ama öncelik gösterilmiio sıraya göre telefonla verilen siparişlerdede sıra numarası veriolar takım öncüne sor sıra numarası neymiş ben mesela burda forumdan bir arkadaşn siparişlerini girdm dün yardımcı oldm sonra sıra numarasını kendisine ilettm onunla takip edebilr

yok ben hepsini netten girdim telden aradım ama yapamadım bende çıktım hiç sipariş vermedim yani telden

Kızlar tam anlayamadım şimdi.telden verilince indirim broşüründekiler ayrı katalogtakişer ayrımı hesaplanıyor??benim indirim broşüründen 4 rimel 1 ruj siparişim vardı.şmidi ben 7,5 liramı ödicem???

birde arkadaşlar avondan haberler bölümünü incelersenz

Minimum sipariş tutarı uygulaması Kampanya 07, 11.06.2010 tarihi saat 16:00'dan, Kampanya 10, 24.09.2010 tarihi saat 16:00'ya kadar verilen siparişler için geçerli olacaktır.

die yazmışlar yani verdiğimz tüm 45 tl ve üstü siparişlerden hizmet ücreti alınmayacak

hayır canım teldende versen internettende versen aynı faturada gelir ürünlern örneğin telden sipariş verdn 45 tllik 30u indirim broşürü 15i katalogtaki ürün fiyatı toplamı olsa da 45 tl olarak tek fatura ve tek kolide gelecekler

teşekkür ederimmmmm olumunekankayizsmile

eminim bilmiyodur takım öncüm.zaten katalog girip girmediğini bile bilmiyo ve diğer siparişlerimi girmediğini de ona tlf açmasam öğrenemiycektim yaa,keşke dünden girseydim çıldırttı kadın beni..

eminim bilmiyodur takım öncüm.zaten katalog girip girmediğini bile bilmiyo ve diğer siparişlerimi girmediğini de ona tlf açmasam öğrenemiycektim yaa,keşke dünden girseydim çıldırttı kadın beni..

kötü öyle yaa benmde eski takım öncüm böyleydi sonra hırs yaptm ben takım öncüsü oldm bütün temsilcilermn her şeyini özenle kontrol ediorum benm yaşadıkalrımı kendi temsilcilerme yaşatmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…