- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.321
faturan kesilsin belli olur teslimata baktın mı canım gönderici ödeli yazmazsaa kötü işte
inş öyle değildir yaa zaten 3 tane ürün var indirimden yaa arkadaşlar ben dün gece 1 de verdim siparişlerimi ama daha faturalanmamış ne zaman faturalanır acaba bi de indirim broşurünndeki ürünlerin bazıları bitti diyosunuz yaa ben gece girdim bana gelir mi acaba
cnm eğer girdiğinde stokta tükenmiştir die yazı çıkmadıysa demekki vardır..pazartesi faturalanır hafta sonu kapalı avon..
nasıl yani şimdi indirim katoloğuna ayrı kargo parasımı ödeyeceğim olur mu yaa öyle bi saçmalık onlarda avonun ürünleri değil mi canım çıkarmasınlar o zaman indirim broşurü 3 tane rimel verdim gelirse o da inş kargo yu biz ödemiyoruzdr bilen var mı arkadaşlar kesin
Demek ki bitek benim yengem dünya tatlısı..opuyorumnanaktan Ne istersem yapar, bende yaparım. Aslında birazda karşılıklı. Ben ona çok sıcak davranmasam belki o da böyle olmazdı. Ama maşallah çok tatlı, iyi ki abim onunla evlenmiş..
8048-2 kodlu üründen stokta kalmadı.
8069-2 kodlu üründen stokta kalmadı.
8092-3 kodlu üründen stokta kalmadı.
8071-3 kodlu üründen stokta kalmadı.
8083-4 kodlu üründen stokta kalmadı.
8098-7 kodlu üründen stokta kalmadı.
8094-1 kodlu üründen stokta kalmadı.
8122-4 kodlu üründen stokta kalmadı.
8130-9 kodlu üründen stokta kalmadı.
bu saat itibariyle kalmayan ürünler ek olarak veriyorum
CADIARZUCADIARZU
ilksah telden yollamıştın sen demi siparişlerini cnm ?ben dün akşam saat 5 te yolladım siparişleri inş tam olarak gelireyvahedigeldismile
inş öyle değildir yaa zaten 3 tane ürün var indirimden yaa arkadaşlar ben dün gece 1 de verdim siparişlerimi ama daha faturalanmamış ne zaman faturalanır acaba bi de indirim broşurünndeki ürünlerin bazıları bitti diyosunuz yaa ben gece girdim bana gelir mi acaba
valla ben m.hizmetlerine sordum.ind.broşürüde,katalogda 75 tl altında hizmet bedeli alınıyor.
dedi.yani.telden diyelim 40 tl siparişin var kargo ödüyorsun o zaman.tel ve netten girince
ayrı,ayrı faturalandığını belirttiler......
faturan kesilsin belli olur teslimata baktın mı canım gönderici ödeli yazmazsaa kötü işte
arkadaşlar ben öğlen 1 gibi girdim acaba katalogdakiler ve fırsat köşesindeki ayak kremi falan stokta var mıdır,merak ettim.. indirim broşüründen takım öncüm dün girmiş ama kaçta girdi bilemiycem, ve bilenler lütfen cevaplasın; takım öncülerinin siparişlerine öncelik mi veriliyor??
valla ben m.hizmetlerine sordum.ind.broşürüde,katalogda 75 tl altında hizmet bedeli alınıyor.
dedi.yani.telden diyelim 40 tl siparişin var kargo ödüyorsun o zaman.tel ve netten girince
ayrı,ayrı faturalandığını belirttiler......
Kızlar tam anlayamadım şimdi.telden verilince indirim broşüründekiler ayrı katalogtakişer ayrımı hesaplanıyor??benim indirim broşüründen 4 rimel 1 ruj siparişim vardı.şmidi ben 7,5 liramı ödicem???
hayır canım teldende versen internettende versen aynı faturada gelir ürünlern örneğin telden sipariş verdn 45 tllik 30u indirim broşürü 15i katalogtaki ürün fiyatı toplamı olsa da 45 tl olarak tek fatura ve tek kolide gelecekler
hayr öyle birşey yok bende takım öncüsüym ama öncelik gösterilmiio sıraya göre telefonla verilen siparişlerdede sıra numarası veriolar takım öncüne sor sıra numarası neymiş ben mesela burda forumdan bir arkadaşn siparişlerini girdm dün yardımcı oldm sonra sıra numarasını kendisine ilettm onunla takip edebilr
eminim bilmiyodur takım öncüm.zaten katalog girip girmediğini bile bilmiyo ve diğer siparişlerimi girmediğini de ona tlf açmasam öğrenemiycektim yaa,keşke dünden girseydim çıldırttı kadın beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?