Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam kızlarrrr
bu avon delirticek beni
verdiğim essense siparişini ellerinde essense yok diye signature gönderiyolar
müşteri temsilcisini aradım
müşterinize gösterin beğenmezse iade edersiniz dediler ya

selam kızlarrrr
bu avon delirticek beni

Ay yok artıık.lmaz: Kokular birbirine yakın olsa bir derece. Ama apayrı kokular. klava:klava:

ayy yok abla hediye gelmese ii yne arkadaşın parfümü gelmedi..
aaa ne olck faturada varda mı gelmedi cnm?
selam kızlarrrr
bu avon delirticek beni

bu nee yaaa çok saçmaladı avon alsanaalsanasmile

bnmde kargom gelcekmişşş msj geldi beklemedeyimmmmm

edacım.m.hizmetlerini aradın mı canım?
yok aramadm birazdan aricm abla
cidden tul abla fln yok hçç
sorma yaa sıvı sabun almıştık ewe onun kapağı açılmış fln bu ne yaa
ouww cnm çok ürün warmış yaa ilkşah ablanın dediği gibi sitelere koy bide almayan olursa hmn iade et bekleme yani..
selam kızlarrrr
bu avon delirticek beni

ayy böle saçmalıkmı olur yoksa stokta yok de yolla yani.....

benim bu ay koli stresim olmadı :)) arkadasa gelmiş ondan aldım katalog geçen aykinden iyi şimdide hangi parfümüm alsam stresi basladı :))

kızlar sizce 25 tl lik alısveriş yapana 25 tl olan çanta nasılll

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

mrb eda17 gedim buaraya :teytey: selam kızlar öncelikle kandilinizi kutluyorum.Hayırlı kandiller olsun dualarınız kabul,günahlarınız af olsun. ben kktc de yaşıyorum ve avon temsilcisi olmak istiyorum.hem ürünlerini takip etmek hemde indirimlerden faydalanmak istiyorum.tabiki burdaki avon fiyatları birzcık pahalı. avon ürünleri hiç kullanmadım kullnamayı düşünüyorum.sizlerden istediğim ürünler hakkında bilgi sahibi olmak, hangi ürünlerden memnunsunuz yada değilsiniz nedenleri ile birlkte yazmanızı rica ediyorum.Sizlerin olumlu-olumsuz düşüncelerinizi müşterilermle paylaşmak istiyorum.bana yardım ederseniz çok sevinirim.

merhaba herkese
Rica etsem biri kampanya 8deki indirimleri yazabilir mi? Ben daha sipariş vermedim de merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler..

merhaba,sizinde kandiliniz mübarek olsun..elinde katalog var mı canım hiç? ben ürün eğitimlerine gidiyorum ve tabi bunun yanısıra birçok ürün kullanıyorum avondan,elinde katalog varsa ve merak ettiğin ürünler nelerse yardımcı olmaya çalışırımm..

hayır canım şuan katalog elime ulaşmadı ama ulaşınca sorucam canım sana.ürünlerden memnunsun sanırım canım.hihoyyyt ama özel olarak şunu sorayım canım.Cilt temizleme ürünlerinden kullandın mı şuan nivea kullanıyorum fakayt avon da denemek istiyorum.cildim kuru.memnunmusun*kaydirigubbakcemile5

yeni kataloğu merak eden arkadaşlar..

canım avon solutions karma cilt serisini kullanıyorum,temizleyicisi harika,gece-gündüz kremi de aynı şekilde.. ilk başlarda sivilce yaptığını düşünmüştüm gece kreminin ama stresle ilgilidir dedim,kremde bir problem yok bence. özellikle temizleyicisinden çok memnunum.sivilce ve siyah noktaları çok güzel temizliyor.tabi haftalık arındırıcı peeling de kullanırsan daha etkili oluyor.bence kullan derim ama tercih senin..

selam canımm baktım şimdi de değmez sanki.ne bileyim cüzdan çok dandik.ee katalogda zaten ful speed edt+deodorant+roll on 40 tl..hatta 3 deodorant 17 lira..hiç gereği yok bence o paketin..ama zevk meselesi.

canım niye öyle diyosun ben şimdiden parfümü 30 arkadaşa sattım deodorantıda 10 a isteyenler var eee cüzdanda dandik mandik ama eşime hediye olur babalar gününde kızımın elinden fenamı zarardamıyım hayır güzel bi pazarlık sempatiksalakcinni

canım yanlış anlama tabiki bilgi vermek istedin sağol,teşekkür ederiz..bu arada mantıklı düşününce o paket gerçekten katalogdaki paketten daha iyi,rol on yerine cüzdan,hem belki basit bişey değildir cüzdan.benim iyi değil dememdeki neden de kendi adıma söylüyorum paketi 30 tl ye alırsam 7,5 tl de kargo parası veririm düşüncesiydi,çünkü ben bu ay zor sipariş girerim bidaha,ama yine de hiç belli olmaz..bu arada üye bulabiliyomusun canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…