Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bencede bu paket daha iyi çünkü genelde erkekler için rol on satılmıyo kullanılmıyo tabi bu benim fikrim :bbo:

tatlım tam nisacıma yazdım,senin yorumunu şimdi gördüm,paket çok iyi ama kargo parasını düşündüğüm için öyle dedim ve ben kendi adıma konuştum,bu ay bayaa tartıştım müşterilerimle,zaten elimde birsürü de ürün var ve o an demekki öyle düşündüm oyüzden yazdım.. ne güzel sen satmışsın bile .. ben nisacımın paketten haber vermesinden sonra diğerlerinin yorumunu okumadan yazmıştım düşüncemi,ama sonradan mantıklı geldi tabii..

denemekte fayda var canım a.s.

bencede bu paket daha iyi çünkü genelde erkekler için rol on satılmıyo kullanılmıyo tabi bu benim fikrim :bbo:

yok canım alan çok oluyo benden , yanılmıyosam 2 ay önceki katalogdaydı 3 roll on 12 tl idi.ben toplam 4erkeğe yani 12 tane sattım.tabi genelde 2 erkek 1 bayan roll on aldılar ama sonuçta sattım,bu ay da tek olarak 1 tane essence roll on sattım..ben erkeklere bol bol roll on satıyorum ne hikmetse :roflol:

evet canım banada bu daha iyi gibi geldi.Bende bu ay 100 tl.lik zor sipariş toplayabildim valla çok istediğim parfümüm blue rushumada kavuşamadım tabii sen galiba iki tane almıştın birini bana yollarsın artık :dance: a.s

kızlar merhaba bugün itibari ile; çay setini de kazandım...kaydirigubbakcemile2

birde şunlar yazıyor ne acaba bunlar???

7492-0 K5-7 YTGP Hediyesi - Çanta

8268-2 Temsilci Teşviği Seti

ne hikmetse ben ne erkeklere nede bayanlara hiç satamıyorum rol on bi keresinde ben alıp hediye vermiştim müşterilere o kadar se yine şanslıymışsın kaydirigubbakcemile2

4 kampanyanın toplamı 850 olduysa temsilci çantası var ya pembeli onu yolluyolardır ama diğerini bilmiyorum cnm ,güle güle kullanzemuszemus

ayıp ettin canım yollarım istersen yerimseniben .. benim de siparişlerde sorun çıktı,kettle kazandığım halde faturada 5,20 tl daha sipariş verin kettle sizin olsun yazıyodu,takım öncüme mesaj attım aradı beni sağolsun,anlattım durumu,şirketi aramış yanlışlık oldu araştırıp göndericez demişler,ben de avona email attım cevap gelmedi halaa..

avonun hangi parmümü kalıcı ve seksi.geçtiğim yerde iz bıraksın istiyorum.gamyoncuiremsu kullanan arkadaşlar yazarmısınız lütfen.

niye böyle yapıo cimri avon 5 tl için olucak şeymi çok sinir bi durum inşallah hallolur. tamam blue rushumu hemen yolla ben kocaelindeyim çooook istiyorummm...

ooo canım güle güle kullan hepsini.. temsilci teşviği seti panoramada yazıyor ya herhangi bir ilden önerdiğin kişi kayıt olup sipariş verirse hediyeler kazanıyosun,onlardır diye düşünüyorum..

şükür geldi şiparişlerim ya =)

Ohhhh gözümüz aydın canım

Yok kuzum ya yanlış anlıcak bişi yok daha yeni bu katalogda kargo limitide düştü bence çıkar biraz daha sipariş ne bilim benim ihtiyacım yok 2 ay önce tam 4 tane full speed satmıştım zaten sizlere haber vermek istedim inş.işinize yarar he bu arada almayı düşünüyosan ekle bi parfüm sonrada iade edersin kargo parası ödememek için stoklardada sınırlıymış zemuszemus

Aynen tatlım bende satmıyorum hiç eşim bile kullanmıyo başka markanın kullanıyo

bu arada hepinizin kandilini kutluyorum arkadaşlar hayırlara vesile olmasını dilerim bu gece dualarınızda bizide unutmayım :Saruboceq:

Amin canım seninde kandilin kutlu duaların kabul olsun zemuszemus

kandiliniz mübarek olsun kızlaaaarr,nabersiniz?

Seninde cnm kandilin mubarek olsun zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…