- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.941
şükür geldi şiparişlerim ya =)
canım yanlış anlama tabiki bilgi vermek istedin sağol,teşekkür ederiz..bu arada mantıklı düşününce o paket gerçekten katalogdaki paketten daha iyi,rol on yerine cüzdan,hem belki basit bişey değildir cüzdan.benim iyi değil dememdeki neden de kendi adıma söylüyorum paketi 30 tl ye alırsam 7,5 tl de kargo parası veririm düşüncesiydi,çünkü ben bu ay zor sipariş girerim bidaha,ama yine de hiç belli olmaz..bu arada üye bulabiliyomusun canım??
canım niye öyle diyosun ben şimdiden parfümü 30 arkadaşa sattım deodorantıda 10 a isteyenler var eee cüzdanda dandik mandik ama eşime hediye olur babalar gününde kızımın elinden fenamı zarardamıyım hayır güzel bi pazarlık sempatiksalakcinni
canım avon solutions karma cilt serisini kullanıyorum,temizleyicisi harika,gece-gündüz kremi de aynı şekilde.. ilk başlarda sivilce yaptığını düşünmüştüm gece kreminin ama stresle ilgilidir dedim,kremde bir problem yok bence. özellikle temizleyicisinden çok memnunum.sivilce ve siyah noktaları çok güzel temizliyor.tabi haftalık arındırıcı peeling de kullanırsan daha etkili oluyor.bence kullan derim ama tercih senin..
bencede bu paket daha iyi çünkü genelde erkekler için rol on satılmıyo kullanılmıyo tabi bu benim fikrim :bbo:
tatlım tam nisacıma yazdım,senin yorumunu şimdi gördüm,paket çok iyi ama kargo parasını düşündüğüm için öyle dedim ve ben kendi adıma konuştum,bu ay bayaa tartıştım müşterilerimle,zaten elimde birsürü de ürün var ve o an demekki öyle düşündüm oyüzden yazdım.. ne güzel sen satmışsın bile .. ben nisacımın paketten haber vermesinden sonra diğerlerinin yorumunu okumadan yazmıştım düşüncemi,ama sonradan mantıklı geldi tabii..
bu arada hepinizin kandilini kutluyorum arkadaşlar hayırlara vesile olmasını dilerim bu gece dualarınızda bizide unutmayım :Saruboceq:
yok canım alan çok oluyo benden , yanılmıyosam 2 ay önceki katalogdaydı 3 roll on 12 tl idi.ben toplam 4erkeğe yani 12 tane sattım.tabi genelde 2 erkek 1 bayan roll on aldılar ama sonuçta sattım,bu ay da tek olarak 1 tane essence roll on sattım..ben erkeklere bol bol roll on satıyorum ne hikmetse :roflol:
kızlar merhaba bugün itibari ile; çay setini de kazandım...kaydirigubbakcemile2
birde şunlar yazıyor ne acaba bunlar???
7492-0 K5-7 YTGP Hediyesi - Çanta
8268-2 Temsilci Teşviği Seti
evet canım banada bu daha iyi gibi geldi.Bende bu ay 100 tl.lik zor sipariş toplayabildim valla çok istediğim parfümüm blue rushumada kavuşamadım tabii sen galiba iki tane almıştın birini bana yollarsın artık :dance: a.s
seninde kandilin mübarek olsun canım a.s.duaların kabul günahların af olsun
ayıp ettin canım yollarım istersen yerimseniben .. benim de siparişlerde sorun çıktı,kettle kazandığım halde faturada 5,20 tl daha sipariş verin kettle sizin olsun yazıyodu,takım öncüme mesaj attım aradı beni sağolsun,anlattım durumu,şirketi aramış yanlışlık oldu araştırıp göndericez demişler,ben de avona email attım cevap gelmedi halaa..
şükür geldi şiparişlerim ya =)
canım yanlış anlama tabiki bilgi vermek istedin sağol,teşekkür ederiz..bu arada mantıklı düşününce o paket gerçekten katalogdaki paketten daha iyi,rol on yerine cüzdan,hem belki basit bişey değildir cüzdan.benim iyi değil dememdeki neden de kendi adıma söylüyorum paketi 30 tl ye alırsam 7,5 tl de kargo parası veririm düşüncesiydi,çünkü ben bu ay zor sipariş girerim bidaha,ama yine de hiç belli olmaz..bu arada üye bulabiliyomusun canım??
bencede bu paket daha iyi çünkü genelde erkekler için rol on satılmıyo kullanılmıyo tabi bu benim fikrim :bbo:
bu arada hepinizin kandilini kutluyorum arkadaşlar hayırlara vesile olmasını dilerim bu gece dualarınızda bizide unutmayım :Saruboceq:
kandiliniz mübarek olsun kızlaaaarr,nabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?